Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 yemin ederim elimle kapatıyorum ekranı ya, mulgear verdi bu fikride saolsun ahah iyiki kapatmışım yine, girmiyorum konuya 1-2 gün tamam boşuna alıntılayıp konuyu bok etmeyin bari, takılın siz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Big Bang Theory'deki Penny'ye benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 birine cok benzetiyorum ben de, ama kim oldugunu cikaramiyorum, turk dizi oyuncusu filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 kulağa doğru gidiyo yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 TIRSIKLAR BAKMASIN KORKUNCLU ORUMCEKLER VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 tamam la bisey yok dediysek de iliklarin ustune gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 aquila said: birine cok benzetiyorum ben de, ama kim oldugunu cikaramiyorum, turk dizi oyuncusu filan. kate hudson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 http://media3.popsugar-assets.com/files/2014/08/08/840/n/1922507/19d4a41b930a0cd5_giphyhzxP4t.xxxlarge/i/Lion-cat-cutest-cat.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 buraya dumanı tüten bok gifi koysam da o zaman silinmiyicek yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 bok konusunda di hassas, o silerse bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 denesene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 faşist lan bunlar resmen :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 sadece fasist olsak iyi, manyagiz bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 şimdi mesela alan yetkilisi diyor, hangi alanın yetkilisi olduğuda yazsa altında uzak dursak falan yok yani, ille manuel bakıcaz anasayfadan vsde, onu bi düzeltsene di, hangi alanların yetkilisinin saçı var, daha mantıklı düşünüyorlar oraya gidelim fasdas tamam eğlencelik alan yetkilisiymiş aquila, üstüne gitmeyelim çok uğraşıyordur şimdi :P abi ama o gif sposuz konmaz ya ılıklıkla alakası yok az normal düşünün, hayır en nefret ettiğim canlı örümcek, fare soksun ağzına negzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 ana sayfada da çıkmıyor ki hepsi. çoğu boş. belki bende böyle bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 herkesin yetkili oldugu yerde yaziyo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 konu dışına bekleriz o zaman kardeş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 kız çok tatlı ya :3 atesbenicagiriyo said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 atesbenicagiriyo said: örüm Kız çok tatlıymış, gif de harika. Bu mesajı onaylıyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Lectre said: şimdi mesela alan yetkilisi diyor, hangi alanın yetkilisi olduğuda yazsa altında uzak dursak falan yok yani, ille manuel bakıcaz anasayfadan vsde, onu bi düzeltsene di, hangi alanların yetkilisinin saçı var, daha mantıklı düşünüyorlar oraya gidelim fasdas tamam eğlencelik alan yetkilisiymiş aquila, üstüne gitmeyelim çok uğraşıyordur şimdi :P abi ama o gif sposuz konmaz ya ılıklıkla alakası yok az normal düşünün, hayır en nefret ettiğim canlı örümcek, fare soksun ağzına negzl adam sadece oyunlarda değil forumda da noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 kendi çok iyi çünkü, aşırı iyi, her oyunda yapılmaması gereken 10 şeyi ilke edinmiş kutulu seni asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 http://49.media.tumblr.com/23f68d295dd78c0d013225b8ba3ad201/tumblr_njh28mQJxm1tchrkco1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar