miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Beyler 1+1 bir apart aldım üniversite yanında.Eve bir öğrenci için elzem olan eşyalardan koyup kiraya vermeyi düşünüyorum.Şimdilik 37 inç tv,buzdolabı,çamaşır makinesi,set üstü ocak,1 adet L koltuk,2 Adet tek kişilik yatak,1 çalışma masası,1 mutfak masası ve 3 sandalye aldım.Acaba elzem olan başka ne almalıyım eve?En fazla 500 tl lik daha bütcem var eşya için. Evde doğalgaz var o yüzden sofben vs gerekmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 şişme kadın 2-3 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ışık, tabak çanak çatal bıçak bardak yorgan halı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ev nerde, kiralıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 dekoratif 3-5 zımbırtı al bence havalı göster evi ticari amaçlaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ben 1+1 de tek kaldım 3 yıl. evdeki eşyalarım; mini buzdolabı üstünde ikili set üstü mini ocak. çay ve ısıtıcı ortak görev için şu çay makinelerinden. (bir tarafı dem için elektrikli ocak diğer tarafı su ısıtıcı vs...) salon bölümü 1 masa, 2 sandalye, 1 tane merdiven/sandalye, 1 kanepe, 1 tv masası ve tv. halı da var tabii ki afsd yatak odam da bir dolap bir yatak bu kadardı. ha ben hafta da maks 4 gece kalıyordum. İzmit'ten cuma akşamı döner, Ptesi sabahı giderdim. Arabayla gidip gelmeye başlayınca zaten bu süreç daha da azalmıştı. Pekte evde durmazdım. Ama ortalama bu eşyalar gerekiyor diyebilirim. Edit: Çok ekstra ihtiyaç olursa çamaşırımı da elde yıkardım bir tane iki tane, onun dışı evde yıkanır 1 haftalık giyeceklerimi yanımda götürür getirirdim vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 perde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 peçete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ütü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 yatak, koltuk, masa. gerisi teferruat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Flassh said: peçete tuvalet kağıdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ps4,fifa 15 bunlarıda koy kiraya 100 lira fazla iste,1 seneye onun parası cıkar ztn sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 tabak çanak gereksiz alma onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 tabak çanak al hatta başka bi dolaba ekstra tabak çanak al tüm bulaşıklar kirlendiğinde o dolabı keşfetsin adam sevinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 camasir makinesi ne ya, birak oyle luks seyler koyma bosuna, benim evimde bile yok camasir makinesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 bulasik makinasi alsa direk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 bence de ütü, hele çamaşır makinesi varsa ütü de illa lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Nekro said: bulasik makinasi alsa direk ? oha öğrenci evinde bulaşık makinesi ne gezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ögrencinin en buyuk ihtiyaci aslinda bulasik makinesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Saeros said: tabak çanak al hatta başka bi dolaba ekstra tabak çanak al tüm bulaşıklar kirlendiğinde o dolabı keşfetsin adam sevinsin ya sen ne saçmalıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ben gayet mantıklı konuşuyorum burada saçmalayan biri varsa o da sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 særos bence çok mantıklı konuşan, modern ve küçük süprizleri seven bir türk erkeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 miyaw33 said: Beyler 1+1 bir apart aldım üniversite yanında.Eve bir öğrenci için elzem olan eşyalardan koyup kiraya vermeyi düşünüyorum.Şimdilik 37 inç tv,buzdolabı,çamaşır makinesi,set üstü ocak,1 adet L koltuk,2 Adet tek kişilik yatak,1 çalışma masası,1 mutfak masası ve 3 sandalye aldım.Acaba elzem olan başka ne almalıyım eve?En fazla 500 tl lik daha bütcem var eşya için. Evde doğalgaz var o yüzden sofben vs gerekmıyor. 1+1 evde neden 2 tane tek kisilik yatak var? bulasik makinasi alabilirsin 500 tlye. evini sadece lisans ogrencileri degil lisansustu ogrencileri doktora ogrencileri asistanlar vs de tutabilir. hersey olsun icinde, ona gore fiyat cekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 2 deste oyun kağıdı, yeşil çuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ucuz mikrodalga, kettle. çalışma ortamı için masa lambası. her şey olsun dersen tabak-çanak, çatal-bıçak. banyo için sabunluk, diş fırçalık vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar