Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1+1 Öğrenci evine eşya

miyaw33

Öne çıkan mesajlar

Beyler 1+1 bir apart aldım üniversite yanında.Eve bir öğrenci için elzem olan eşyalardan koyup kiraya vermeyi düşünüyorum.Şimdilik 37 inç tv,buzdolabı,çamaşır makinesi,set üstü ocak,1 adet L koltuk,2 Adet tek kişilik yatak,1 çalışma masası,1 mutfak masası ve 3 sandalye aldım.Acaba elzem olan başka ne almalıyım eve?En fazla 500 tl lik daha bütcem var eşya için. Evde doğalgaz var o yüzden sofben vs gerekmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1+1 de tek kaldım 3 yıl. evdeki eşyalarım;

mini buzdolabı üstünde ikili set üstü mini ocak. çay ve ısıtıcı ortak görev için şu çay makinelerinden. (bir tarafı dem için elektrikli ocak diğer tarafı su ısıtıcı vs...)

salon bölümü 1 masa, 2 sandalye, 1 tane merdiven/sandalye, 1 kanepe, 1 tv masası ve tv. halı da var tabii ki afsd

yatak odam da bir dolap bir yatak

bu kadardı.

ha ben hafta da maks 4 gece kalıyordum. İzmit'ten cuma akşamı döner, Ptesi sabahı giderdim. Arabayla gidip gelmeye başlayınca zaten bu süreç daha da azalmıştı.

Pekte evde durmazdım. Ama ortalama bu eşyalar gerekiyor diyebilirim.

Edit: Çok ekstra ihtiyaç olursa çamaşırımı da elde yıkardım bir tane iki tane, onun dışı evde yıkanır 1 haftalık giyeceklerimi yanımda götürür getirirdim vs..
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Beyler 1+1 bir apart aldım üniversite yanında.Eve bir öğrenci için elzem olan eşyalardan koyup kiraya vermeyi düşünüyorum.Şimdilik 37 inç tv,buzdolabı,çamaşır makinesi,set üstü ocak,1 adet L koltuk,2 Adet tek kişilik yatak,1 çalışma masası,1 mutfak masası ve 3 sandalye aldım.Acaba elzem olan başka ne almalıyım eve?En fazla 500 tl lik daha bütcem var eşya için. Evde doğalgaz var o yüzden sofben vs gerekmıyor.

1+1 evde neden 2 tane tek kisilik yatak var?

bulasik makinasi alabilirsin 500 tlye.
evini sadece lisans ogrencileri degil lisansustu ogrencileri doktora ogrencileri asistanlar vs de tutabilir. hersey olsun icinde, ona gore fiyat cekersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...