Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 xcom: falling skies da olabilirmiş adı ama yargılamıyorum çünkü bu türde oyun lazım daha çok. :) http://www.youtube.com/watch?v=jafQNKbh9jw http://assets1.ignimgs.com/2014/06/03/loxbox-image148-copyjpg-dd000f_960w.jpg https://theinsightfulpanda.files.wordpress.com/2014/09/falling-skies-game-slated-for-october-release.jpg dizisi patates filan dendi ama oyunu iş yapar gibi. steam'de çıkmış, bilginize arz olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 evet evet ben de heyecanlandim..xcom beklemiyorum ama daha orjinal gorevler yada hikaye akisi cikabilir..ruhsuz gorevlere son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 dizi fazla leş ötesiydi. bunun da iyi olması mümkün diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 nasıl bir ripoff lan bu bir de başlığını açmışınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 keşke daha çok ripoff olsa bu türde, her bir oyunu ikişer üçer kere bitirdik yeter yenisi lazım reskin bile olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 yuh len resmen skin mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 harbi ha hevesim kacti dur bakalim belki ticaret micaret sarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 oyunun ss lerinde bi çirkinlik var anlayamadım itici geldi sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 dizisi bence gyet güzeldi. oyunu kaç gayme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 40$ şu an ama yılbaşına indirim gelir herhalde. wishlist'e aldım bakalım. ilk kullanıcı yorumları olumlu gibi, hatta xcom'a kıyasla iyi değişiklikler var filan denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 karakter modelleri nedir abi böyle the fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 sabonis said: dizi fazla leş ötesiydi. bunun da iyi olması mümkün diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 karekter modellemesine laf edenler x com oynadı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 azıcık denedim ilk tutorial bölümünü, "xcom'a doyamadım" diyenler deneyebilir ama düşük bütçeli iş yani fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 mech varsa oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar