Joker Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Bu türk milliyetçisi olupta, kürt milliyetçisi düşmanı kişiler neden gidip güneydoğuda hiç elektrik faturası ödenmeyen mahallelerde ki trafoları patlatmıyorlar ki. Ben yerlerinde olsam öyle yapardım. can damarlarından biri adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 açlığı neden bitirmiyoruz ki? herkes 1 lokma kenara koysa dünyada açlık kalmaz aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Gerçekten açlığı bitirmeye çalışanlar aktif rol alıyor, kendi çaplarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 güneydoğu'daki durumu çözmeye çalışanlarda var gerçekten ama gidip trafo patlatarak yapmıyorlar göt ister gidip adamın mahallesindeki trafoyu patlatmak ne devlette, ne vatandaşta var o göt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Ne kadar yapıcı bir çözüm önermişsin, bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 hırsız evine girip eşyalarını çalsa sende yapıcı düşünmeye devam edersin artık. gidip hırsızlara yemek filan ısmarlarsın. tatlı tatlı çözersin bak bi daha hırsızlık yapma diye ikna edersin. polis çağırmak filan barbarca işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 yazdığın örnek o kadar fazla seviyede salakça ki insan şaşırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ben karşılık olarak rıdvanların dükkanda telefonumu şarja takıyorum bazen. kısasa kısas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 sanki para warda biz ödemiyoruz yok olm para, neremizden ödeyelim soğuktan ölelimmi ha gel trafoyu patlat bakalım sıkıyosa, götünü keseriz adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 trafo patlatmak çözüm değil barajları yok ederek başlayalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 zipzip said: ben karşılık olarak rıdvanların dükkanda telefonumu şarja takıyorum bazen. kısasa kısas. ABI AHUASDHUASDJNKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ayrıca sene olmuş 2014, hala elektrik parası ödüyosanız o sizin mallığınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 napak kanka çözümü nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ben ödemek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 rıdvan da sokakta ki kablolara çengel atmıştır kesin ya. ne ödücek adamın sülalesi raat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 siz türkolara demiyom olm onu siz ödüceksiniz lan ayrıca amma abarttınız amk ayda 8-10 lira fazla ödüyonuz amk onu da 90 senedir yaptıklarınıza sayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 gidip oraya yerleşip sen de kullanabilirsin, seni engelleyen ne ? adamın elinde imkan var ve ağırındaki ineğini üşütüp nezle mi yapsın ? tabi ki de ufoyu sonuna kadar açıp ısıtıcak, delisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 yap, patlatığın trafonun parası yine senin vergin den kesilecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 bingildak said: güneydoğu'daki durumu çözmeye çalışanlarda var gerçekten ama gidip trafo patlatarak yapmıyorlar göt ister gidip adamın mahallesindeki trafoyu patlatmak ne devlette, ne vatandaşta var o göt niye la, kedi salarız http://www.ohadiyorumm.com/wp-content/uploads/2014/04/%C4%B0lk-hedefimiz-trafolar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 zipzip said: ben karşılık olarak rıdvanların dükkanda telefonumu şarja takıyorum bazen. kısasa kısas. HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/01/chuckle.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 zipzip said: ben karşılık olarak rıdvanların dükkanda telefonumu şarja takıyorum bazen. kısasa kısas. asfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Abicim ok ben ödüyorum sen orada kullan bedava da; bari hunharca harcama şunu. Nasıl olsa bedava diye 7/24 elektrikli ısıtıcı & klima çekme yani. Hem barajın hem tüm tesisatın fokunu çıkarıyorsunuz sonra. Biz A++++++++++++ ampul ararken sen orda F-------------- klima arama yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 f olsa yine iyi zz-- baraji baglasan anca isiyor cihazlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar