Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 10

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
win10 pro kurdum masaüstünde mouse oynatırken mesela sağ alttan güç simgesine bastım ardından hemen mouse oynattıgımda donma oluyor 1 saniyelik ya da oyundan çıktım masaüstüne döndüm yine masaüstünde anlık donmalar oluyor böyle bişey yaşayan var mı?

windows orijinal bu arada tüm güncelleştirmeler yüklü
Sosyal ağlarda paylaş

mesela bir exe dosyasına tıkladığınızda izin istiyor ya evet diyoruz o ekranda sürekli mouse u oynatın takılıyor. aygıt yöneticisinden nvidia driver ı kaldırdığımda gidiyor sorun o zaman takılmıyor. ama driverı kurdugum zaman yine aynısı oluyor.

nvidia sürücüsüyle ilgili bi durum gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
yazicaktim usendim, yazin pushladigi update sanirim omrumdeki en ama en fail olaydi

senelik updateler zaten hep sorun cikariyor salaklar inatla driver yuklemeye kastigi icin, gerzekler ekran kartina yanlis driver yukledigi icin hep rollback yapiyordum

bir gece elektrink gitti, aptal alet kac defa denedigi update i gene yuklemis ama rollbacke izin vermiyordu. ugras didin sorunu ogrendim, ekran karti olmadan ac manuel olarak sil driverlari ve tekrar yukle dediler

easy peasy dersin ama diil, gerzekler safe moda da baslatmak icin windowsu baslatma gibi mal bir sey yaptiklarindan ekran kartini sokmek gerekti haliyle

ekran karti 2 senedir yerinden cikmamis ilk takildigi gunden beri, hiyar msi da tam kilidin ustune veriyolu koymus. kilidi zorlarken pat diye atip veri yolunu ortadan yardi kilit, tam bitcoin rush donemi piyasada ekran karti yok ve garantim biteli 2 hafta olmus ki kabul etmezlerdi

neyse bitti sanirsiniz bitmedi ama, 270 mi 240 mi ole bi fiyat cikardi servis, yaptirdim karti taktim hersey sutliman olmali dimi?

hayir

embesil microsoft realtek driverlarinida bozmus ve 7.1 ses sitemi bagli olan ses kartimin control panelini bile actirmiyor, sadece stereo ses veriyor sanki snoopy hoporlor kullanioz.

insanlar bunu report edeli 8 ay gecmis ama fixlenmemis tabiki hala, oturdum format attim sifirdan kurdum

sonuc:

https://i.imgur.com/KRBG2NF.png

omrumde hicbir malware bu kadar canimi yakip ugrastirmamisti, 1990lardan beri hicbir platforma cekicle dalmak istememistim ki cernobil virusu, uzakdan yordam cagirisi wormu ve windows millenium edition denedigim kisa sure dahil buna

simdi defol git maykrosoft

ps: meowshare i sirf annem su salak sulak testlere bilgi kaptirmasin diye zaruri koydum :( en kanser ortayas ustu teyze paylasim zinciri olabilir sitenin abidik gubidik zibilyon testi
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

yazdim ben yukarda :P

nvidia suruculerini yuklemeye calisio ondan siyah ekran, bootta takiliyor donen zimbirtida

baktim simdi bende NVIDIA GeForce GTX 660 varmis lel.
guya oyun pc si diye almistim zamaninda ps4 alinca kisisel desktop oldu.

neyse, yazdigini okudum da sanki formata giden yolda microsoft a agit gibi bisey olmus asdlkfj

bunun caresi yokmudur format atmadan? suruculeri falan onceden guncellemeye calissam care olur mu ki?
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

Lopeth said:

1 aydır bir tane update yapmaya çalışıyor

30 kere denedi, hepsi fail

aynen ya, bende siyah ekranda takili kaliyo.

sende ki sorun nasil bisey? windows a tweet ledim olu taklidi yapiyo $akirler.

2 saat sürüyor sonra

something went wrong diyor, hide-try again

sikeyim update ini diye bir şık bile yok

10586 benim build
Sosyal ağlarda paylaş

benim version 1607 OS Build 14393.1593

her gun update uyarisi cikiyo, son 5 seferdir siyah ekran vererek failledigi icin tokadi basip yarin hatirlat diyorum.

bu haftasonuna kadar direnip bir sans daha veriyim bari.

@Laurelin ben kasada biriken tozu silmek icin kasanin kablolarini sokup kasayi acmaya useniyorum, o topa hayatta girmem, direk windows 11 i beklerim daha iyi :
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:

1 aydır bir tane update yapmaya çalışıyor

30 kere denedi, hepsi fail

bende de aynı, bi de saçmalamaya başladı, calc çalışmıyor,başlatın yanındaki searchboxa yazı yazamıyorum, kopyala yapıştır'la arama yapıyorum :(

updateleri kapattım daha fazla zarar vermeden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...