Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 1703 ü yapmak istemiyorum ama durduramıyorum. Servis kapattığım halde yüklemeye çalışıoyor. Yüklediği bir bok yok zaten. indiriyor, yüklemeye çalışıp hata verip siliyor dosyalarını. Her gece aynı nane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Bu Microsoft dallaması bana sormadan paintimi 3d paint ile değiştirmiş. Ayıp bu yaptığı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 bile bile pişti oluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 o nasıl oluyor? bende ikisi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Windows 10 is also a malware. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 win10 pro kurdum masaüstünde mouse oynatırken mesela sağ alttan güç simgesine bastım ardından hemen mouse oynattıgımda donma oluyor 1 saniyelik ya da oyundan çıktım masaüstüne döndüm yine masaüstünde anlık donmalar oluyor böyle bişey yaşayan var mı? windows orijinal bu arada tüm güncelleştirmeler yüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 start10 falan yüklediysen taskbarı ya da explorer'ı editleyen onlar sebep oluyor ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 valla ikisini de yapmadım ya yeni kurdum zaten windows u bi chrome falan yükledim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 msconfig'den başlangıç menüsünüde bi boşalt, abidik gubidik şeyler olabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Technopat Sorunuum birebir şurdaki yazılanlarla aynı. Windows 7'ye mi dönsem napsam bilemedim ya baya sinir etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 yenı konu mu acsam bılemedım. wın10 da foto gorunteleyıcısı, magaza, takvım fılan acılmıyor. basına gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 mesela bir exe dosyasına tıkladığınızda izin istiyor ya evet diyoruz o ekranda sürekli mouse u oynatın takılıyor. aygıt yöneticisinden nvidia driver ı kaldırdığımda gidiyor sorun o zaman takılmıyor. ama driverı kurdugum zaman yine aynısı oluyor. nvidia sürücüsüyle ilgili bi durum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 ekimdeki updatei beklemekten başka çare yok ya. forumlara baktım herkeste aynı şey var windowsun 1703 güncellemesiyle olmuş bütün sorunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 windoz 7ye dön rahatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Fall Update çıktı Ryzen kullanıcılarına şiddetle tavsiye edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 1 aydır bir tane update yapmaya çalışıyor 30 kere denedi, hepsi fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 yazicaktim usendim, yazin pushladigi update sanirim omrumdeki en ama en fail olaydi senelik updateler zaten hep sorun cikariyor salaklar inatla driver yuklemeye kastigi icin, gerzekler ekran kartina yanlis driver yukledigi icin hep rollback yapiyordum bir gece elektrink gitti, aptal alet kac defa denedigi update i gene yuklemis ama rollbacke izin vermiyordu. ugras didin sorunu ogrendim, ekran karti olmadan ac manuel olarak sil driverlari ve tekrar yukle dediler easy peasy dersin ama diil, gerzekler safe moda da baslatmak icin windowsu baslatma gibi mal bir sey yaptiklarindan ekran kartini sokmek gerekti haliyle ekran karti 2 senedir yerinden cikmamis ilk takildigi gunden beri, hiyar msi da tam kilidin ustune veriyolu koymus. kilidi zorlarken pat diye atip veri yolunu ortadan yardi kilit, tam bitcoin rush donemi piyasada ekran karti yok ve garantim biteli 2 hafta olmus ki kabul etmezlerdi neyse bitti sanirsiniz bitmedi ama, 270 mi 240 mi ole bi fiyat cikardi servis, yaptirdim karti taktim hersey sutliman olmali dimi? hayir embesil microsoft realtek driverlarinida bozmus ve 7.1 ses sitemi bagli olan ses kartimin control panelini bile actirmiyor, sadece stereo ses veriyor sanki snoopy hoporlor kullanioz. insanlar bunu report edeli 8 ay gecmis ama fixlenmemis tabiki hala, oturdum format attim sifirdan kurdum sonuc: https://i.imgur.com/KRBG2NF.png omrumde hicbir malware bu kadar canimi yakip ugrastirmamisti, 1990lardan beri hicbir platforma cekicle dalmak istememistim ki cernobil virusu, uzakdan yordam cagirisi wormu ve windows millenium edition denedigim kisa sure dahil buna simdi defol git maykrosoft ps: meowshare i sirf annem su salak sulak testlere bilgi kaptirmasin diye zaruri koydum :( en kanser ortayas ustu teyze paylasim zinciri olabilir sitenin abidik gubidik zibilyon testi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Lopeth said: 1 aydır bir tane update yapmaya çalışıyor 30 kere denedi, hepsi fail aynen ya, bende siyah ekranda takili kaliyo. sende ki sorun nasil bisey? windows a tweet ledim olu taklidi yapiyo $akirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 yazdim ben yukarda :P nvidia suruculerini yuklemeye calisio ondan siyah ekran, bootta takiliyor donen zimbirtida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 sayfa basi fts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Laurelin said: yazdim ben yukarda :P nvidia suruculerini yuklemeye calisio ondan siyah ekran, bootta takiliyor donen zimbirtida baktim simdi bende NVIDIA GeForce GTX 660 varmis lel. guya oyun pc si diye almistim zamaninda ps4 alinca kisisel desktop oldu. neyse, yazdigini okudum da sanki formata giden yolda microsoft a agit gibi bisey olmus asdlkfj bunun caresi yokmudur format atmadan? suruculeri falan onceden guncellemeye calissam care olur mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 sorun zaten guncel surucunun ustune eski surucuyu yuklemesi update in cozumu ekran kartini sokup onboard karta gecip orda kaldirmak veya bi sekil safe mode acmayi becerip oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 reyou said: Lopeth said: 1 aydır bir tane update yapmaya çalışıyor 30 kere denedi, hepsi fail aynen ya, bende siyah ekranda takili kaliyo. sende ki sorun nasil bisey? windows a tweet ledim olu taklidi yapiyo $akirler. 2 saat sürüyor sonra something went wrong diyor, hide-try again sikeyim update ini diye bir şık bile yok 10586 benim build Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 benim version 1607 OS Build 14393.1593 her gun update uyarisi cikiyo, son 5 seferdir siyah ekran vererek failledigi icin tokadi basip yarin hatirlat diyorum. bu haftasonuna kadar direnip bir sans daha veriyim bari. @Laurelin ben kasada biriken tozu silmek icin kasanin kablolarini sokup kasayi acmaya useniyorum, o topa hayatta girmem, direk windows 11 i beklerim daha iyi : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Lopeth said: 1 aydır bir tane update yapmaya çalışıyor 30 kere denedi, hepsi fail bende de aynı, bi de saçmalamaya başladı, calc çalışmıyor,başlatın yanındaki searchboxa yazı yazamıyorum, kopyala yapıştır'la arama yapıyorum :( updateleri kapattım daha fazla zarar vermeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar