Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 bu da olmadı editör. @masti, tenks hacı ama program konusunda aşırı yobazım. winamp'i bile piyasadan çekildikten sonra bi yıl falan kullandım sanırım sdfds. bi de bu telefonda da yüklü, anti theft'i şusu busu. bu saatten sonra zor değiştiririm.
Editor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 event i aç bi orda application yada setup kısmında errorlardan bi ss al at bakalim
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Esh said: Win10 la bi ilgisi yok, nvidia experiencea falan bak dsr mi acik? control panelden baktım kapalı, experience'de ayar yoktu
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Experince oyunu optimize ettiyse oradan gg olabiliyo. Bi bak iste optimizeyse iptal et
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 beyler imdat start button şu an çalışmıyor. task manager, file explorer, control panel vs tıklayınca açılması 1 dakikayı buluyor. update gelmişti, windows 10 sürümünüzü yükseltin diye, indirdim kurmadı. üzerine bi update daha gelince ikisini birden kurmaya çalıştı, yapamadı, kilitlendi. pcyi açarken önceki windows sürümünüz yükleniyor dedi. şu an durum böyle. format mı?
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Geri yukleme noktasi olusturmamis hic. Sifirladim artik, tesekkurler.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Hatta komple reinstall, cek win10 microsoft sitesinden at usb ye. Partition kaldirip yeniden koyarak sifirla. EN TEMIZ FORMATI SEN AT
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 benim basima boyle bisi gelse direk yapacagim sey bu yani
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Harddiske benzin dokup yaktim, teknosaya gidiyorum abi.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 2009'dan beri format atmadığım Vaio'da şuan Windows 7 kurulu. Temmuz'da ücretsiz geçişin biteceğini göz önüne alarak direkt Windows 7'den geçiş mi yapsam yoksa 0'dan temiz kurulum ile mi başlasam dersiniz? :S
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Direk windows update sitesine gir media creation tool cek, bos bi usb ye win10 atain. Sonra direk partition delete+create
Editor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 bence makinada sorun var ram bile sorunlu olabilir
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 orc_lord said: 2009'dan beri format atmadığım Vaio'da şuan Windows 7 kurulu. Temmuz'da ücretsiz geçişin biteceğini göz önüne alarak direkt Windows 7'den geçiş mi yapsam yoksa 0'dan temiz kurulum ile mi başlasam dersiniz? :S Şirkette viao kullanıyorum. VPCF21e gibi bir seri sanırım. Windows 10 ile bi düzgün çalışmadı. Böyle mremote ile 2'den fazla hosta bağlanınca kilitlenmeler falan oldu. Sanırım driver sorunu çekiyodum. Demek istediğim, sony update et demiyorsa geçme.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Valla Sony'den gelen bir destek yok zaten Vaio'yu ne yazık ki elinden çıkardığından beri çoğu eski modelleri için desteği de ister istemez sonlandırmış oldu. Doğru diyorsun benimde driver konusunda çekincelerim yok değil ama bir yandan da güncelleme süresi bitti bitecek geç kalmadan aradan çıkarayım diyorum. Gerçi Windows 10'un ne kadar performanslı çalışıp bilgisayarı zorlayıp zorlamayacağı konusunda şüphelerim de yok değil.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 2009dan kalma biseyi cope atmamaniz hata abi zaten. Kadinin bile 2009dan kalmisi kotu oluyo, laptopu dusunemiyorum
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Yalnız hala canavar gibi çalışıyor, hemen hemen her işimi görüyor. Kolay kolay çöpe atabileceğimi sanmıyorum. Şimdi yeni bir dizüstü alayım desem Vaio'dan sonra ya Alienware yada Dell XPS falan alabilirim gibi geliyor.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 valla neyinsiz bu adamlar ya. 1 yıl geçti, hala start'taki most used satırlarını arttıramıyoruz ama adamlar suggested satırları eklemiş windows store reklamını oraya da sokmak için. ballmer'dan bile kötü sanırım nutella.
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 laptop'ta 8.1 vardı, zorla 10'a upgrade ettirmişti kendini. format atmadan önce flash disk'i ayarladım ordan kurayım diye. şimdi bilgisayarı satsam yeni alacağım bilgisayara bu flash disk'ten win10 kurabilir miyim? laptop'u satarken formatlicam doğal olarak, 8.1 olacak yine. tekrar 10'a upgrade olabilir mi? özetle yeni alacağım bilgisayara os satın almama gerek var mı?
hattok Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 orjsa gerek yok abi. Windowsun kendi içinde 0 temiz kurulum yapma şansını veriyor
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Yanlış anlamadıysam aynı anda 2 farklı bilgisayarda aynı lisansla windows yüklü olacak ?
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 di mi, olmaz gibime geliyor :D 2'sinde olması çok önemli değil de cd-key falan yok ya artık, bios'a mı anakart seri numarasına mı ne öyle bişeye göre tanıyıp ona göre kuruluyor falan denmişti bikaç sayfa önce. ondan sordum yeni bilgisayarda sorun olur mu diye. eskisi çok önemli değil, 8.1 devam eder en kötü.
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Tek key'i kuramazsın iki cihaza
Öne çıkan mesajlar