Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu da olmadı editör.

@masti, tenks hacı ama program konusunda aşırı yobazım. winamp'i bile piyasadan çekildikten sonra bi yıl falan kullandım sanırım sdfds. bi de bu telefonda da yüklü, anti theft'i şusu busu. bu saatten sonra zor değiştiririm.
Mesaj tarihi:
beyler imdat

start button şu an çalışmıyor. task manager, file explorer, control panel vs tıklayınca açılması 1 dakikayı buluyor.

update gelmişti, windows 10 sürümünüzü yükseltin diye, indirdim kurmadı. üzerine bi update daha gelince ikisini birden kurmaya çalıştı, yapamadı, kilitlendi. pcyi açarken önceki windows sürümünüz yükleniyor dedi. şu an durum böyle.

format mı?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
2009'dan beri format atmadığım Vaio'da şuan Windows 7 kurulu. Temmuz'da ücretsiz geçişin biteceğini göz önüne alarak direkt Windows 7'den geçiş mi yapsam yoksa 0'dan temiz kurulum ile mi başlasam dersiniz? :S
Mesaj tarihi:
orc_lord said:

2009'dan beri format atmadığım Vaio'da şuan Windows 7 kurulu. Temmuz'da ücretsiz geçişin biteceğini göz önüne alarak direkt Windows 7'den geçiş mi yapsam yoksa 0'dan temiz kurulum ile mi başlasam dersiniz? :S

Şirkette viao kullanıyorum. VPCF21e gibi bir seri sanırım. Windows 10 ile bi düzgün çalışmadı. Böyle mremote ile 2'den fazla hosta bağlanınca kilitlenmeler falan oldu. Sanırım driver sorunu çekiyodum. Demek istediğim, sony update et demiyorsa geçme.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Valla Sony'den gelen bir destek yok zaten Vaio'yu ne yazık ki elinden çıkardığından beri çoğu eski modelleri için desteği de ister istemez sonlandırmış oldu. Doğru diyorsun benimde driver konusunda çekincelerim yok değil ama bir yandan da güncelleme süresi bitti bitecek geç kalmadan aradan çıkarayım diyorum. Gerçi Windows 10'un ne kadar performanslı çalışıp bilgisayarı zorlayıp zorlamayacağı konusunda şüphelerim de yok değil.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yalnız hala canavar gibi çalışıyor, hemen hemen her işimi görüyor. Kolay kolay çöpe atabileceğimi sanmıyorum. Şimdi yeni bir dizüstü alayım desem Vaio'dan sonra ya Alienware yada Dell XPS falan alabilirim gibi geliyor.
Mesaj tarihi:
valla neyinsiz bu adamlar ya. 1 yıl geçti, hala start'taki most used satırlarını arttıramıyoruz ama adamlar suggested satırları eklemiş windows store reklamını oraya da sokmak için. ballmer'dan bile kötü sanırım nutella.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
laptop'ta 8.1 vardı, zorla 10'a upgrade ettirmişti kendini. format atmadan önce flash disk'i ayarladım ordan kurayım diye.

şimdi bilgisayarı satsam yeni alacağım bilgisayara bu flash disk'ten win10 kurabilir miyim? laptop'u satarken formatlicam doğal olarak, 8.1 olacak yine. tekrar 10'a upgrade olabilir mi?

özetle yeni alacağım bilgisayara os satın almama gerek var mı?
Mesaj tarihi:
di mi, olmaz gibime geliyor :D

2'sinde olması çok önemli değil de cd-key falan yok ya artık, bios'a mı anakart seri numarasına mı ne öyle bişeye göre tanıyıp ona göre kuruluyor falan denmişti bikaç sayfa önce. ondan sordum yeni bilgisayarda sorun olur mu diye.

eskisi çok önemli değil, 8.1 devam eder en kötü.
  • Yeni Oluştur...