toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 İyi olmuş, bi daha yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 serjuhan said: Ben hız limiti 70 olan yerde 92 km hız ile yüzde30 üzeri için 350 civarı ceza yemiştim. Hali ile bünye alışıyor. Ama koyuyor orası ayrı. Bursa mı ? 77km ile ceza kestiler bursada. Polise ilk tepkim at arabası ile mi geziyorlar bursada oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Katibim said: ya arkadaşlar el insaf 2 km fazla geçmişim... Abi birde şu husus var aracın hız kadranı 110 daydı nasıl 112 yazmışlar halen anlayamadım ? canım 12 km geçmişsin. devlet bizim milletin huyunu bildiği için "hadi 10%da benden" demiş. sen ona rağmen kural ihlali yapmışsın. ama seni anlıyorum, merak etme. az mı ceza yedim silivri-selimpaşa arası....aaaaah ah! o ford connect yok mu o ford connect?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 bende şehirler arası yolda 123 le radara girdim, buda böyle bir anımdır. hassas kantar mıyım ben, sollamada mı yapmayaghh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 söylendi mi bilmiyorum ama 12 km geçmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 anladığım kadarı ile 2 değil 12km geçmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 ya şu dsg'ye laf etmeyin korkutuyorsunuz beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 radyo açmıyorum arabada paranoyak oldum ses falan gelir belki diye dinliyorum dsgyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 o oo bir zaman sonra sesler duydugunu dusunmeye baslayacaksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Katibim, senin arac caddy degil mi? Ticari yani. Senin aracin hiz limiti 110 olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 70 km/h sınır tabelalı yerde 78 km/h ile geçip yedim ben o cezayı. 1km ihlalle. Adam birde diyorki 1km daha yavaşjavascript:editor_tools_handle_i() gitsen yemiyecektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 herhalde hayatinin en pahali kilometresi olmustur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Hocam sanırım fotoyu kaldırmışsın ama 2 değil 12 km geçmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 kermit said: komik olmuşnasıl da yeşil yav öyle raks etmeyeydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 ya kamyonetle 112 km hız yapıyorsun, bide gelip buraya yazıyorsun insanda utanma, sıkılma olur bildiğin trafik canavarısın o götü başı ayrı oynayan ticarileri siz hız yapın diye yapmıyolar yük taşıyın diye yapılan makaslı arabalarda trafikte hız yapmayın amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Önceden hız limitini geçince fix ceza yiyordun, şimdi hıza göre yiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 3-4 km ile geçersen hız sınırını dilekçe yazıp kaldırabiliyorsun galiba, en azından benim bir arkadaşım 3km geçtiği hız sınırı için dilekçe yazıp kaldırmıştı. gerçi bu beylikdüzü yolundaki 70KM'LİK geçişlerden 80'le geçtiği için olmuştu gece yarısı Bana da geçen Gelibolu yolunda 125kmden ceza geldi. 121km sınırdı, bir de çeken solladığım polis arabasıymış. Sollarken hızlanmıştım işte duble yolda kesmişler cezayı hemen. yani boş duble yolda sollamaya kalkarken hız arttırmak alışkanlık tamamen ama girdi yani yapacak bir şey yok. itiraz falan etmeden ödedik dasfsdfsd hatta arabamın götünü böyle çektiler http://i.imgur.com/Zhi3lAa.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 VALLA YARIŞMIYORDUM KERMİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Katibim 12 km farkla girmiş sözüm ona değil öncelikle :eğer radara 4 km/h dan daha yavaş girdiyseniz anında itiraz edin ve cihazın Kalibrasyonuna bakın. Daha önce başıma geldiğinden biliyorum, polisin elinde iki adet metal alet var birisi 35 diğeri 70km hız için. Bunları birbirine vurup radar cihazınin önüne tutuyor ve ekrandan ölçülen hızı gösteriyor. Bazen ayar kaçıyormus, artı olarak cihazın +-4km sapmasi varmış. Birkere itiraz ettim konyada(İstanbul yoluna dönüşte sabit radar varmis) kontrol ettiler ve iptal ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 miyaw33 said: Katibim 12 km farkla girmiş sözüm ona değil öncelikle :eğer radara 4 km/h dan daha yavaş girdiyseniz anında itiraz edin ve cihazın Kalibrasyonuna bakın. Daha önce başıma geldiğinden biliyorum, polisin elinde iki adet metal alet var birisi 35 diğeri 70km hız için. Bunları birbirine vurup radar cihazınin önüne tutuyor ve ekrandan ölçülen hızı gösteriyor. Bazen ayar kaçıyormus, artı olarak cihazın +-4km sapmasi varmış. Birkere itiraz ettim konyada(İstanbul yoluna dönüşte sabit radar varmis) kontrol ettiler ve iptal ettiler selam itirazı nasıl ve nereye yaptın bana da anlatırmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 kermit said: ne komik ve yeşil adamsın be Eleştirde yani böylesi cidden komiktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 navyamphs said: ya kamyonetle 112 km hız yapıyorsun, bide gelip buraya yazıyorsun insanda utanma, sıkılma olur bildiğin trafik canavarısın o götü başı ayrı oynayan ticarileri siz hız yapın diye yapmıyolar yük taşıyın diye yapılan makaslı arabalarda trafikte hız yapmayın amk Bi kere aç bi sağa sola oku hafif ticari araçlar sadece yük naklinde mi kullanılıyormuş Bunların yolcu nakli olanları da varmıymış diye ???!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 İtiraz için iki yol var, birincisi ceza yazan ekibe ben cihazın Kalibrasyonuna bakacağım diyorsun kabul ederse(genelde ediyorlar) ters yola dönüp radar in olduğu ekibe gidiyorsun orda gösteriyorlar. İkincisi eğer adam ugrasmak istiyorsa seninle, bağlı bulundukları karakola gönderiyor (normalde mahkemeye itiraz ama o yola girmiyorlar). Bende arkadaki araca yolladı,sonra kendi bulundukları sube müdürüne haber verip cezayı yazmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Selam, Daha komiklik yapan olursa "takdir" edeceğim kendisini ve malum bölüm komedi içermediği için kendisini stand-up show'una devam edeceği yere bırakacağım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar