bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 ofise bundan aldık, ben anlamadım abi aleti alet bu : http://mcdn01.gittigidiyor.net/12496/tn50/124961146_tn50_0.jpg açma kapama olsun, saat ayarları olsun herşeyi problemli veya ben yanlış bir şeyler yapıyorum var mı kullanan hiç? saat sürekli 88:88 görünüyor, hour-minute tuşları saati veya dakikayı değiştirmiyor. led ekrandaki görüntüler titriyor böyle garip garip yanıp sönüyor 6 bardaklık kahve koyuyorum su ne kadar varsa köklüyor durduramıyorum power'a basıyorum ledler sönüyor ama hala filtrelemeye devam ediyor kullanan varsa bir paylaşsın ben mi yanlış yapıyorum yoksa alet gg mi manuel'de yazan hiçbir şey olmuyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Kullanma klavuzu turke gelmez abi. Sakin okumayin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 atlamışsın hemen sazan gibi asdasd said: manuel'de yazan hiçbir şey olmuyor asdasd manuel'de hr ve minute'e basın diyor, basıyorum hiçbir halt olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 beyaz yaka plaza çalışanları rahatsız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 http://www.morphyrichards.com.tr/destek.php ben direkt burdan yüreyim ya alet bozuk belli ki geldiğinde saat normal görünüyordu, akşama doğru 88:88 oldu bir daha düzeltemedik, kullanıcı hatası olamaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Seytan girmistir icine abi. 3. Sinif korku filmlerindeki dijital saat numarasi Ayrica manuel ne abi sdfsd duymayali baya yil olmus ki anlamamisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 yok alet çok düzgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Eger yenisi alinacaksa fiyat performansi iyi olan bi siemens var, ben de kullaniyorum, tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 metal filtre ve çok pahalı olmayan bu var diye aldık sarıyer teknik servisi aradık adam usta yok dedi vay amk bu nasıl teknik servislik lan ustasız falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 nerden buluyonuz böyle markaları ya Türk malı 10 numara kahve makinaları varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Oyle amerikan orta sinifi gibi sabah 7.30 a kurayim da , 5 dakikaya sicak tost ekmegi uzerine marmelat yanina da konsantre portakal suyu iceyim kafasinda degil siemensinki. Basiyosun tusa demliyo, 4 bardaktan az koyarsan yavas demliyo, gurme, fazla koyarsan marabalar icecek hizli demliyim diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 kahve makinesinin teknolojisi fazla gelmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Bi de otelde 5 senedir sinbo kullaniyorum. Tik demedi. 28 liraya almistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 bozulmuş abi alet das ya ben çok heves etmiştim manuel i okuduğumda sabah 8 e kurayım, ofise geldiğimde sıcak kahve hazır bekliyor olsun falan ama neyse artık daha 2. gününde patlamış morphy richards diyor ama bir arçelik şundan iyiymiş asdasd teknik destek de vermiyorlarmış kahve makinesine, direkt merkeze gönderiyormuşsun meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 kesin bir yerde pili vardir onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 bosch aldık biz ofise baya memnunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 edit -kotu espri evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Ben gördüm espriyi ve güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Ben de gordum ve guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 ben de gördüm ve gülmedim baya kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 korkmazın makinası malzeme kalitesi olarak şahane. gayet şık da duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Esh said: Basiyosun tusa demliyo, 4 bardaktan az koyarsan yavas demliyo, gurme, fazla koyarsan marabalar icecek hizli demliyim diyo. hahahaha süpermiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar