Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Problemim şu, steam bilinmeyen bir sebepten kredi kartımı kabul etmiyor, paypal ile ödemyee kaltıgımda paypalda yetericne fund olmasına ragmen paypalin politikaları gereği (aka türkiyede olmam), paypal fundından degil kredi kartından cekmeye calısıyor, ve sonuç gene hüsran. problemim şu, kendime alıyor olsam complete valve pack, who cares, diyip yılbaşı indirimniifalan beklerimde, arkadaş için alıyorum, parayıda nakit ödedi,ona giftleyecektim sözde. saleda 1 ekimde bitecek. özetle paypal accountundaki 26$ ile kepaze gibi kaldım. ne tavsiye edersiniz? yoksa paypalla konuş diyen steam support, ve steamle konuş diyen paypal supporta mı söveyim? yoksa en başta gidin almaya calıstıgınız yerle konusun diyen garanti telefon bankacılığına mı? ps: kredi kartının kullanılabilir limitinde problem yok, telefon bankacılığındanda teyit ettirdim, tabi garanti bankası garanti olduğundan her şey mümkün. öte yandan kredi kartıyla bugün mtgoda ticket çektim, gmgdende nosgoth aldım, kartta degil problem gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Soimyr said: (aka türkiyede olmam) şu olay vpn ile çözülmez mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 normalde yurtdışında mı yaşıyosun? ben de normalde almanyadayım türkiye yada başka bi yerde steamden bişey almak istedigim zaman alman dns'i bulup değiştiriyorum o şekilde sorunsuz halledebiliyorum normalde para birimin euroysa dolarla almak için dns gerekiyo sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 baska yerden steam wallet parasi al, onlarla al oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 neden kabul etmiyor kartini steam tarafindan mi banka tarafindan mi sorun acaba ? steam vs gibi internet kullanimi hakkinda bir guvenlik seysi falan olmasin bankayla bir gorus steam ticket tan cozemediysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 en önce bankan ile görüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 bendede oluyor, cok ilginçdirki 7-8 defa spamlediğimde illa kabul ediyor. denemelisin tekrar tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 steam in hesap korumasıyla ilgili bir şey olsa gerek, bazen cache silince bile bir süre durduruyor. Marketten alışveriş yapabiliyo musn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 şu anda bağlanamayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 acılmıyo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Steam gg oldu. Login olamıyorum yaklaşık 1saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 tek tr kaynaklı mı? sagda solda bizden başka sikayetci duymadım http://steamstat.us/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 routine maintenance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Flassh said: tek tr kaynaklı mı? sagda solda bizden başka sikayetci duymadım http://steamstat.us/ sanki reuters haber ajansına bağlıyavaş ya noluyoruz. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 bende hepsi yeşil yeşil parlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 sen renk körüsün o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar