SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Arkadaslar yeni ev dolayisi ile pc masasina ihtiyacim var. Kafamda olan ofis masalari gibi L seklinde bir masa olmasi ama arkalaginin olmamasi (ayaklarimi uzatmak istiyorum kisaca) ve birazcik uzun olmasini istiyorum ikeadan mumkun oldugunca kacmak istiyorum, onun yerine bu sekilde masa bulabilecegim istanbul anadolu yakasinda onerebileceginiz bir yer - internet sitesi var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 http://www.ofismasasi.com/ ORAL OFİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 casting couch tedarikçisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 chrome said: http://www.ofismasasi.com/ ORAL OFİS sitede fiyat bile yok o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 gülümsettiysem benim işim bitti abi müsadenle yatıp uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 abi tam olarka nasıl bişey istediğini anlayamaıdm bile. öyle bir tasvir etmişsin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 la L masa istemiş altı kapalı olmasın istiyo ayaklarını uzatabilmek için. off pardon şantiyeden çıkamayan makine mühendisine çalışma masası anlatmaya çalışıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 masa arkalığı diyince neler geldi aklıma piu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Masa altında takılan birileri olur belki mi deseydi adam, en güzel haliyle sormuş işte ayak uzatıcam falan demiş. Ha bir de sorunun cevabı hala malesef modoko. En çok çeşit orda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 şu olurmu? Yoksa sitede var daha çeşit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 isteklerine en iyi cevabı ikea verecekti ama istememişsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 sahibinden de istemedigin kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 dondun mu sen ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ikeadan aldık biz, göndereyim özelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 aman ozelden gonder de kimse gormesin crazyass cia superawsome int agency masani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 at bebişim mailini, beğenirsen model ismini öğrenir atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 abi ikea istemiyorum. Net istemiyorum ikeadan cok daha ucuza cok daha guzel seyler varda maskoda ya. Moskoya gitmek tam bir sorun. Sahibindekilere baktim, gitti gidiyordakilere falanda baktim. Ama istedigim gibi degiller. @aquila bi sure trdeyim evet, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Kendim birleştirmeyi beceririm dersen evidea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Argoel said: Kendim birleştirmeyi beceririm dersen evidea guzel siteymis http://www.evidea.com/bestline-gelincik-fonksiyonel-calisma-masasi-ceviz-beso574/p/270441?refKey=qNMiebMlF sunu cok begendim ama derinligi sadece 40 cm... Bana bi 80 lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 dün dolap aldım ben oradan bakalım doğrusu montajı ben yapmıycam, marangoz çağıracaktım ona monte ettiricem diğer işin yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ee hani butun internet sitelerine bakmistin da begendigin bir sey cikmamisti..ayni masa hem burda daha ucuz emanuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 abi yaptırsana suntadan, ben evdekini yaptırdım, o kadar basit bir şey ki 2-3 günde getiriyor adam. internetten sipariş versen hem daha uzun sürer gelmesi, hem tam olarak istediğin gibi olmaz hem de monte derdi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 bingildak said: abi yaptırsana suntadan, ben evdekini yaptırdım, o kadar basit bir şey ki 2-3 günde getiriyor adam. internetten sipariş versen hem daha uzun sürer gelmesi, hem tam olarak istediğin gibi olur hem de monte derdi olmaz yaptirabilecegim birisini bulabilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/masalar/calisma-masalari/70214192/malm-calisma-masasi.aspx Ben bundan kullanıyorum, isteyince L oluyor, isteyince normal. Kablo gizleyicisi var, bayağı geniş ve sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 evidea'nın masaları baya baya iyiymiş, fiyatları da uygun gayet. ikea'dan şunu aldık, öbür siteyi önceden bilsem aldırmazdım valla bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar