Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ofis Masası Yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar yeni ev dolayisi ile pc masasina ihtiyacim var.
Kafamda olan ofis masalari gibi L seklinde bir masa olmasi ama arkalaginin olmamasi (ayaklarimi uzatmak istiyorum kisaca) ve birazcik uzun olmasini istiyorum
ikeadan mumkun oldugunca kacmak istiyorum, onun yerine bu sekilde masa bulabilecegim istanbul anadolu yakasinda onerebileceginiz bir yer - internet sitesi var mi ?
Mesaj tarihi:
la L masa istemiş altı kapalı olmasın istiyo ayaklarını uzatabilmek için.

off pardon şantiyeden çıkamayan makine mühendisine çalışma masası anlatmaya çalışıyorum :S
Mesaj tarihi:
Masa altında takılan birileri olur belki mi deseydi adam, en güzel haliyle sormuş işte ayak uzatıcam falan demiş.

Ha bir de sorunun cevabı hala malesef modoko. En çok çeşit orda var.
Mesaj tarihi:
abi ikea istemiyorum.
Net istemiyorum ikeadan cok daha ucuza cok daha guzel seyler varda maskoda ya.
Moskoya gitmek tam bir sorun.
Sahibindekilere baktim, gitti gidiyordakilere falanda baktim. Ama istedigim gibi degiller.

@aquila bi sure trdeyim evet,
Mesaj tarihi:
Argoel said:

Kendim birleştirmeyi beceririm dersen

evidea

guzel siteymis
http://www.evidea.com/bestline-gelincik-fonksiyonel-calisma-masasi-ceviz-beso574/p/270441?refKey=qNMiebMlF

sunu cok begendim ama derinligi sadece 40 cm... Bana bi 80 lazim
Mesaj tarihi:
abi yaptırsana suntadan, ben evdekini yaptırdım, o kadar basit bir şey ki 2-3 günde getiriyor adam. internetten sipariş versen hem daha uzun sürer gelmesi, hem tam olarak istediğin gibi olmaz hem de monte derdi var.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

abi yaptırsana suntadan, ben evdekini yaptırdım, o kadar basit bir şey ki 2-3 günde getiriyor adam. internetten sipariş versen hem daha uzun sürer gelmesi, hem tam olarak istediğin gibi olur hem de monte derdi olmaz

yaptirabilecegim birisini bulabilsem
Mesaj tarihi:
http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/masalar/calisma-masalari/70214192/malm-calisma-masasi.aspx

Ben bundan kullanıyorum, isteyince L oluyor, isteyince normal. Kablo gizleyicisi var, bayağı geniş ve sağlam.
  • Yeni Oluştur...