bck Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 bisikletli polis yok mu türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 ginaly said: eğer ki orası yazılı kurallar ile bisiklet yolu olarak ayrılmışsa, nasıl piknikçileri savunuyorsunuz lan. abuv korkuttunuz beni. valla öyle gözüküyor ama ben piknikçiyi savunmuyorum. ülkenin hali ortada zaten ne bekliyorsunuz, bu şartlarda gayet normal olay diyorum. ha bi de o piknikçinin hayatını yaşıyor olsaydım döverdim diyorum bak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 piknikcinin hayatında ne varmış çomar çomar mis gibi yasayıp hayatı entellere zehir ediyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 entellere hayatı zehir edemedikten sonra ne anlamı var ki. kodumun kontesleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 sitedeki yorumları okudum gözlerim acıdı dsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Flassh said: piknikcinin hayatında ne varmış çomar çomar mis gibi yasayıp hayatı entellere zehir ediyo işte ya adamın hayatında hiç bişey yok, yok yani sorun o zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 "Tatar Ramazan" said: ginaly said: eğer ki orası yazılı kurallar ile bisiklet yolu olarak ayrılmışsa, nasıl piknikçileri savunuyorsunuz lan. abuv korkuttunuz beni. valla öyle gözüküyor ama ben piknikçiyi savunmuyorum. ülkenin hali ortada zaten ne bekliyorsunuz, bu şartlarda gayet normal olay diyorum. ha bi de o piknikçinin hayatını yaşıyor olsaydım döverdim diyorum bak sdf reasonable bir empati, saygı duyarım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 keşke hiç bulaşmasalarmış, o bisiklet yolu kapanır artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 bisikletli grup daha önceden bu tip durumlarla karşılaştığından bilenmiş bilenmiş garibanları görünce üzerlerine boşalmaya çalışmış. piknik yapan grupta sanırım mangalı yapmış, çay faslına geçmiş. karpuz var mı göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Bright said: Rerore said: izinsiz video çekmenin cezası>>>>>çim yerine bisiklet yoluna oturmanın cezası Kamu alaninda video cekmenin cezasi yok. kamu alanını çekmiyorsun başkasını çekiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Rerore said: Bright said: Rerore said: izinsiz video çekmenin cezası>>>>>çim yerine bisiklet yoluna oturmanın cezası Kamu alaninda video cekmenin cezasi yok. kamu alanını çekmiyorsun başkasını çekiyorsun Kamu alaninda islenen sucu/kuralsizligi cekiyorsun. Bir sorun yaratmaz muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 piknikçiler haksız zaten uyarmışlar adamları takmamış herifler, zaten bisiklet kullanırken kafayı yiyorum insanların aptallıklarını ve ne kadar random yaşadıklarını daha iyi anlıyosunuz resmen, bisiklet yoluna denk gelince seviniyosun sonra böyle andavallarla ugrasmak salak salak bisiklet yolundan yürüyenlerle ugrasmak bayıyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 herkes haksiz bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar