Rerore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/221448/bisiklet-yolunda-piknik-yapmak-yeni-turkiye piknikçiler haksız ama kamerayı her türlü monte ederdim polisi arayan kız güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Sarışın hatun taş gibi yalnız. Dikkatimi bu çekti. Spor yapan hatun ayrı ya. Neyse benim dışarı çıkasım gelmiş belli ki. Bne bi dışarı çıkayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Arada histerik bi biçimde frenleri sıkıp bırakıyor sürekli. OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 piknik yapmak çok malca ama ben aileye hak verdim lan mangal değil semaver bak burada mangal yakmışlar mahvetmişler duyarlılığı adamın sakinliği filan ama o polisi arayan abla kütürü kütür hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 o bisikletle kameraya ceken adamın iyi bir dayak yemesini cok istedim. sımarık herif... sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 bisikletçiler sonuna kadar haklı fakat uslup biraz daha iyi olabilir miydi ya da bilemedim böyle bir uslup gerekli de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 niye yola oturmuslar onu anlamadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 eger bisiklet yoluysa orasi oturandan cok o yolda yürüyenler daha büyük tehlike olusturuyor bence, onlari cekip onlara söyleseymis bunlari konusan elemanla sarisin hatun prim yapmak icin zorlamis ama olmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 orada mangal yapan dayılar olsa hatalı sollamadan kavga çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Dikkat ettiyseniz adam ilk geciste uyariyor, sallamiyorlar bunu, sonra donuste tekrar goruyor bunlari, o zaman tartismaya basliyor. Bisikletli yerden goge kadar hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 aquila said: niye yola oturmuslar onu anlamadim ben. çimenleri sulamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 bisikletli grup haklı tartisacaksaniz kızı tartisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Bright said: Dikkat ettiyseniz adam ilk geciste uyariyor, sallamiyorlar bunu, sonra donuste tekrar goruyor bunlari, o zaman tartismaya basliyor. Bisikletli yerden goge kadar hakli. http://memeguy.com/photos/images/tim-and-eric-mind-explosion-gif--41769.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 kavga edip birbirlerini pıçaklasalarmış keşki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 bijikletçiler haklı da her şeyi kameraya alanlara inanılmaz sinir oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Bisikletçi haklıda çok gıcıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Bisikletçi haklı da döverim yine de. Sonra da sarışını oturtur çay içirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 HAYIR tamam Çeken Çekti videoya da Onu paylaşan sitede suçludur izinsiz insanların görüntülerini yayınlıyorlar Tazminatla iyi para alabilirler. Sİtede kapanır direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 ya iyi bok yemişler. haklıyken haksız duruma düşmüşler böyle bi irite edici hareketler polisi arıyorum hıhlar falan. şimdi o insanlar bisiklet gördü mü ibnelik yapacak daha çok düşman olacak sanki bişey oldu. sarışın da az zayıf bir de tayt giymiş diye hemen ÇOK GÜZEL MKMSDF çekmişsiniz. çomara çomar ne biçim ülke ya. ha roket adam fatihte oturuyodu dimi. doğru. .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 İşgüzar kompleskli bisikletçiler işsizlikten garibanlara sarmış. Geç git lan yanindan işte onun polisliği sana mi kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Kameraya çeken elemanın yavşak konuşmaları deli etti lan beni. Bisiklit hir yirdi giribini kitilin ikibinikiyizbirinci olin Sarı hatun da itici. - YOK YOK BEN POLİSİ ARİYİM - yik yik irimi pilisi bişvir - YOK YOK ARİYİM Kameraya çeken dövülür. Sarı hatun da dövülür ama başka şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 2 said: HAYIR tamam Çeken Çekti videoya da Onu paylaşan sitede suçludur izinsiz insanların görüntülerini yayınlıyorlar Tazminatla iyi para alabilirler. Sİtede kapanır direkt ahauha yorumu tam adamı yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 kameraya alan net haksıztır yavşak modern dünya enteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 elitlik kasacam diye millete kural öğretecem kafasına girip şunu yapıyorlar ak artizleri. daha hangi semtte gezdiğini bilmiyor şikayet ettiği adama soruyor, polisi arıyom diye hareket yapıyor. orada bi erkek grubuna yapsalardı da montelesinler o bisikletleri o oynak karıya da yumoş herifede toprak ıslak diye betona oturmuşlar, yanından geç git işte yarışa mı çıkacan orada gepgeniş sahil bandı orası, işte bu büyüklenen kafa yüzünden %50yi geçiyor AKP ve yine bu kafa yüzünden sürünüyor CHP oraya o bisiklet yolunu yapanında kafasına ediyim, millet geniş geniş yürüyor çoluk çocuk koşturuyor, köpeğini gezdiriyor oynuyor. ne diye bisiklet yolunu otoyol tarafından sahil tarafına naklediyorsun ki tekrardan. ama adamın da kadının da tavırları hareketleri tam sopalık, karşındaki cahil sade vatandaş işte, bas geç git kenardan ne ego kasıyosun orada sanki amerikada yaşıyor pez..enk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar