k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 bu arada konuyu görmüşken, 2014 daha güzeldi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 yok ya hep aynı şeyi konuşuyoruz 2014 çıktığındada 1 ay oynayıp 2013 iyiydi diyoruz ama bi süre sonra alışıyosun hepsi aynı aslında çok büyük değişiklik olmuyo aralarında. 2015le 2014 arasındaki en büyük sıkıntı yaratan fark, btün takımın "x oyuncuya haksızlık yapıyosun hoca" diye toplanıp gelmesi. toparlamasıda zor durumu askhdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Yabancı serbestliği için şubat patchi gelsin indirime de girer alırım diyodum, adamlar 2016'ya kadar yansıtmayacakmış sanırım kuralı. 2015'i pas geçicez o halde artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 patch'i kendin yaparsın editor'den birşey yok, kolay. hatta girmişken türkiye kupası ödüllerini de arttır da oynamaya değsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 bu yabancı kurallarını nasıl editliyoruz bilen var mı? kendi forumlarında da adam gibi bilgi yok editorde de bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Hile yapma gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 madcow said: bu yabancı kurallarını nasıl editliyoruz bilen var mı? kendi forumlarında da adam gibi bilgi yok editorde de bulamıyorum.eksi'de yapmis biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Rewendor said: Yabancı serbestliği için şubat patchi gelsin indirime de girer alırım diyodum, adamlar 2016'ya kadar yansıtmayacakmış sanırım kuralı. 2015'i pas geçicez o halde artık :) E zaten 2015 yazından sonra devreye girecek. Patch ile de o zaman girerse 15-16 sezonundan itibaren aktif olur. Genelde hemen Şubat patch'inde kural değişiklikleri falan yansıtılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 https://eksisozluk.com/entry/48180441 ihtiyacı olan olur diye attım buraya da. yok si games in acıklaması var major degisiklikler save game leri corrupt edebilir diye bi sonraki oyuna bıraktık demisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 save game'de zaten geçerli olmaz. editorden yaptığınız değişikliği oyunu ilk yüklerden database olarak seçiyorsunuz. corrupt etme şansı yok zaten aktif olmaz. ayrıca girin editor'e kolay yani aç oradan türkiye ligi'ni yabancı sınırı falan gözüküyor. hile de değil ayrıca bu ne hilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 hile degil yildirim demirorene tepki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 DarKRideR said: Rewendor said: Yabancı serbestliği için şubat patchi gelsin indirime de girer alırım diyodum, adamlar 2016'ya kadar yansıtmayacakmış sanırım kuralı. 2015'i pas geçicez o halde artık :) E zaten 2015 yazından sonra devreye girecek. Patch ile de o zaman girerse 15-16 sezonundan itibaren aktif olur. Genelde hemen Şubat patch'inde kural değişiklikleri falan yansıtılıyor. E FM 2015'te açtığın oyun 2015'te kalmıyor ama, 50 senelik kariyer yapacaksan 1 senelik kuralla 50 seneyi geçirme di mi :) Eskiden devre arası patchiyle bir sonraki sene için TSL ligindeki kural değişikliklerini de yansıttıklarını hatırlıyorum en az bir kere ama bu sefer kasmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 yok işte ben de şubat patch'i ile kural eklenir, bir sezon sonra yabancı kalkar diyordum da işte eklenmeyecekmiş gördüm ben de asdfsda o zaman editor gerekiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 editör kullanmayı sevmiyorum. seneye kaldık artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 bu takım logoları paketini indirip düzgün çalıştırabilen varmı lan ? ben indirdim bi tane 1gblık dosya adamın dediği yere atıyorum ama yok banamısın demiyo birisi yardım eli uzatsın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 halettim tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 bu oyunda mantığı kuranı bilmemne yapayım afedersinizde abi salaklığa gel ya ingiltere 4. ligindeyim. adama haftalık 1100 pound teklif teklif ediyorum, bonuslarını söylemiyorum bile, adam siktirolup gidip 6. lig takımının haftalık 275 pound teklifini kabul ediyo ya gerçekten berbat şu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 >nepotism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 kermit said: bu oyunda mantığı kuranı bilmemne yapayım afedersinizde abi salaklığa gel ya ingiltere 4. ligindeyim. adama haftalık 1100 pound teklif teklif ediyorum, bonuslarını söylemiyorum bile, adam siktirolup gidip 6. lig takımının haftalık 275 pound teklifini kabul ediyo ya gerçekten berbat şu olay fav kulubü filan olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 memlekete donmustur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 yok abi fav klubü falanda değil başıma 10. falan gelişi 2022 ye geldim bu ibneler yüzünden 4. lige zar zor çıktım. bıraksalar şimdi şampiyonşipteydim ya. 7 senede 2 lig zor atladım ya zoruma gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Şu oyuna başlayacaktım ama kermit'in isyanından sonra vazgeçtim yani konferans liginde başlasak 6 yıl sonra division 2'ye çıkmak bile bir mucize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 abi ben 7. ligden konferans güneye yeni çıkan takımı seçtiğim için böyle sıkıntı çektim açıkçası leşler takımıyla oynadım konferans takımından çok iyi olmasada ortalama bi takım seçsen bu kadar sıkıntı çekmezsin her sezon bana minimum şampiyonluk için 1 e 100 oran falan veriyolar 4.lige çıktım 1e 200 veriyolar, bana en yakın takıma 40 veriyolar daha şampiyonluk yaşamadım mesela :( 1 tane ff ödülü şampiyonluğum var bala göte o kadar. 3 kere play oflara kalıp 2 kere lig atlayabildim o kadar leş benim takımı şöyle özetliyim 5. ligde kaleciyle karşı karşıya kalan bi oyuncu neler yapabilir http://i.imgur.com/2UXlPme.png http://i.imgur.com/hPUkGMw.png http://i.imgur.com/h98vZq5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Oha Burak zenci mi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ffdsfdsfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar