Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haftasonu Evleniyorum

neutrino

Öne çıkan mesajlar

neutrino said:

benjani said:

düğün nerde

düğün yok, kokteyl+nikah sonrasında eğlence.

Şunu nasıl başardın? Ciddi soruyorum. Hem hatun tarafı hem de bizim taraf "Biz o kadar altın taktık elaleme. Hepsini geri almalıyız." diye düğün de düğün tutturmuş durumdalar. Tek de değil. Kız tarafında da erkek tarafında da ayrı ayrı. (Arada ciddi mesafe var da.) Biz diyoruz ki "düğün müğün istemiyoruz. Takacak olan nikahta da takar" diye de yemiyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

neutrino said:

benjani said:

düğün nerde

düğün yok, kokteyl+nikah sonrasında eğlence.

Şunu nasıl başardın? Ciddi soruyorum. Hem hatun tarafı hem de bizim taraf "Biz o kadar altın taktık elaleme. Hepsini geri almalıyız." diye düğün de düğün tutturmuş durumdalar. Tek de değil. Kız tarafında da erkek tarafında da ayrı ayrı. (Arada ciddi mesafe var da.) Biz diyoruz ki "düğün müğün istemiyoruz. Takacak olan nikahta da takar" diye de yemiyolar.

Aileleri hiç karıştırmadık biz, evlenecegimizi söyledikten sonra nişanda tanıştı aileler, bi nevi üstlerine düşen formaliteyi yerine getirdiler. Eşya almaya, nikah yeri ayarlamaya, kokteylde ne ikram edileceğine kadar hep ikimiz karar verdik. Kimseden yardım almamak dezavantaj gibi görünse de, kimse bir seye karışmadigi icin icimize sinen, kavgasiz stressiz bir dönem oldu.

Sizin aileler daha ısrarcı sanırım ama direnmek lazım. "Siz evlenmiyorsunuz, biz evleniyoruz", "geri alamadığınız takıları biz veririz size" gibi tavizsiz cümleler iş görür. Istemediğiniz hicbir şeyi yapmayın, sevmediğiniz kimseyi davet etmeyin, aman ayip olacak diye siz mutsuz olmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle hafif taşra tandanslı, modern görünen ama içten içe köylü ailesinin buram buram anadolu kokan evlilik fantezilerini paylaşan hırboların evlenmesini anlarım da..

Pozitif bilim okumuş ve evrenin sonsuzluğuna dair fikir sahibi olan aydın zannettiğimiz insanların evlenmesi..

Bizi hayal kırıklığına uğrattın neutrino. Nickinden utanmadan yaptığın işe bak, senden hiç beklemezdik.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

chrome said:

abi bişi sorcam. ben de evlenicem ileride de. şimdi pırlantayı taktık nişanda. düğünde bir de alyans mı takmamız gerekiyor hatuna yoksa tek pırlantayla çözebiliyor muyuz mevzuyu?

pirlanta var pirlanta var..alyanslar cok sekil tasarim degilse cok ucuz onu buyutmeyin..

cevap kombo yapiyorsunuz..daha dogrusu o komya yapiyor sen tek alyans ..

dana allahını seversen artık bilmediğin konular hakkında yorum yapma ya...

abi pırlanta nişanda takılmaz, evlilik teklif ederken takarsın tektaş pırlantayı. nişanda alyans takarsın aileyle veya kendin artık nasıl nişan yapıyorsan. düğünde de sen takan değil takılan oluyorsun. aileler de duruma göre bilezik gibi ağır kolye gibi şeyler takarlar. isterlerse nişanda da takarlar bu takıları, biz güzel şirin bi bileklik aldık mesela bilezik değil, düğünde de ağır bi altın bilezik var annem sünnette gelen altınlarımla almıştı gelinime takıcam bunu diyodu senelerdir saklıyor. ama ring order ilk dediğim şekilde.

benim de nişan 2 gün sonra, nikah 30 kasım. 1 haftadır nikah tarihini almaya çalışıyorum ne zor işmiş arkadaş..

nişan hazırlıkları da felaket ötesi. biz hiç böyle şatafatlı şeyler istemiyoruz dedik, annem tutturdu gelin bohçası yapçam ben sen karışma diye. aldı yanına kız arkadaşımı arkalarında ben hammal olarak bütün istanbulu arşınladık. katır kuvveti kazandım artık bacaklarım ne kadar ağrısa da yorgunluk hissetmiyorum. 1 haftada 2 kilo verdim, tavsiye ederim sdsfdsa
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Böyle hafif taşra tandanslı, modern görünen ama içten içe köylü ailesinin buram buram anadolu kokan evlilik fantezilerini paylaşan hırboların evlenmesini anlarım da..

Pozitif bilim okumuş ve evrenin sonsuzluğuna dair fikir sahibi olan aydın zannettiğimiz insanların evlenmesi..

Bizi hayal kırıklığına uğrattın neutrino. Nickinden utanmadan yaptığın işe bak, senden hiç beklemezdik.

hakkaten ha. şöyle bir konu açıp. http://forum.paticik.com/read.php?8,7725190
şöyle güzek resimler koyarken....
neutrino said:

Hubble ultra deep field;

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0d/Hubble_ultra_deep_field_high_rez_edit1.jpg

Kenarları sadece 1mm olan kare şeklinde bir kağıdı gözünüze 1m uzaklıkta gökyüzüne tuttuğunuzda kapladığı alan kadar bir bölgeyi gösteriyor. Görünen noktaların her biri bizim samanyoluna benzer galaksiler..

arkadaş buna evrilecek.

http://iblog.milliyet.com.tr/imgroot/blogv7/Blog333/2011/12/22/38/340088-3-4-82ec4.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

yok yahu yazdigimi bir daha okudum da ne demisim ki..pirlanta tasina gore pahali da olabilir.alyans genelde ucuzdur cok kallavi yerden alacagim demezsen pahaliya patlamaz demek istedim..

nisanda da pirlanta takan var yada daha once taktigini bir daha cikartip takan da .pirlantayi sozde takan da.

gecerli kural nisanda alyansa gecis oldugu bayanlarin hem alyans hem pirlanta taktigi.ama resmi birsey yok pirlanta konusunda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...