Buddha Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Hangisini almak daha mantıklı? İphone 5 demeyin lütfen ekranı küçük iphone 6 buyuk ekran olanda cok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 m8 iphone ile aynı fiyat değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Düzelttim oda pahalıymış. Bu ikisinden hangisini almak mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 samsung olmayanini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Samsung telefon kullanıp da memnun olan kişi kektir direkt. Çünkü aynı fiyata üzmeyecek yazılıma ve daha kaliteli kasaya, donanıma sahip cihazlar var. Para yedirmeyin şu adamlara artık, lütfen. Geçen sene aldığımda biri bunları söyleseydi bana, sevseler almazdım. Şu an aşırı buglı ROM'un yeni sürümünü indiriyorum. Saçma sapan işler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Seçeneklere sony xperia z2'de eklendi. Onun ama sanki ekranı dışında kalan kısımlar biraz fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 al lg'yi tatava yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Zaten nette herkes LG demiş. LG alcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Z2. Ekran kasa vs.. Bir çok açıdan daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 z3 al abi z2 alana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Net g3. Telefonla ilgili bi sorun olursa pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Buddha said: Düzelttim oda pahalıymış. Bu ikisinden hangisini almak mantıklı? Haftasonu zor tuttum kendimi almamak için. http://www.ereyon.com.tr/urun/htc-one-m8.aspx G3 ya da bunun arasında tercih yap bence. (Not: Ben seneye M9 almayı düşünüyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 samsung mu ? lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 htc one m8 al,ıkısınden de ıyıdır.samsungdan note serisi harıc tel alınmaz,lg dede custom rom olayı yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 s5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 G4 cıkacak diyorlar Mayıs civari gibi , var mı bundan haberi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 G3 kullanıyorum gayet mutluyum , tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Gluskap said: Samsung telefon kullanıp da memnun olan kişi kektir direkt. Çünkü aynı fiyata üzmeyecek yazılıma ve daha kaliteli kasaya, donanıma sahip cihazlar var. Para yedirmeyin şu adamlara artık, lütfen. Geçen sene aldığımda biri bunları söyleseydi bana, sevseler almazdım. Şu an aşırı buglı ROM'un yeni sürümünü indiriyorum. Saçma sapan işler resmen. Kaliteli kasa? puhahahahahah! metal olunca daha kaliteli olmuyor işte örneği... Vulcan_Lionheart said: bu arada note 3 vs i6 plus bükülme testi... note 3ümü bir kere daha sevdim şunu seyredince.. IPHONE 6 NOTE 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Plastik abi telefon tabi bükülmez eğime payı daha fazla. Telefonu başka işler için kullanıyorsanız samsung alın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Vulcan_Lionheart said: Kaliteli kasa? puhahahahahah! metal olunca daha kaliteli olmuyor işte örneği... Olaya bu şekilde bakıyorsan mesajımı alıntılayıp hakaret bile edebilirdin. Cihazdan memnunsan sorun yok. Sıkıntı bende çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 samsung'dan memnun olunamaz abi. Anca ya para alıyorsundur, ya da başka bi çıkarın vardır :P Saati doğru gösteremiyor lan telefon daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 İki kere yetişeceğim yere geç kaldım o saat mevzusu yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Buddha said: Hangisini almak daha mantıklı? İphone 5 demeyin lütfen ekranı küçük iphone 6 buyuk ekran olanda cok pahalı. htc m8 veya lg g3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 hava durumu veya saat app'i falandır o geri kalan. kendi saati değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Evet, kendi saati bir zahmet geri kalmasın zaten. Kilit ekranındaki büyük dijital saat kendi kafasına göre takılıyor. O kısmı güncellemiyor işte bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar