ahmetalttan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ben bu solma ve yıkadıktan sonra çekme durumunu LC Waikiki'ye özel sanıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 tshirtleri kotondan alıyorum 10-15 tane zaten 10 lira fln 1 sene götürüyor mont barbour 6 senedir giyiyorum senede bi yağlatıyorum kot gstar ve lewis eng kullanıyorum 2 tane biri koyu renk digeri siyahımsı ayakkabı vans/adidas bunları 2 senedir kullanıyorum başkada kıyafetim yok gerekte duymuyorum zaman zaman kaliteli oluyor ürünler aanlamadım mesela kotondan aldıgım 2 tshirt ilk yıkmada rengi attı bitanesini toplamda 50 kere yıkamışıdmır ilk gün aldıgım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ahmetalttan said: ben bu solma ve yıkadıktan sonra çekme durumunu LC Waikiki'ye özel sanıyodum. LCWaikiki millete ucuz diye çöp satıyor ya, insanlar ne zaman farkına varacak merak ediyorum. Oysa (Şubat-Mart) ve (Temmuz-Ağustos) bu 2 sezon sonu indirimlerinde kaliteli malları çok uygun fiyatlara alabiliyorsun. Ha gelecek kış/yaz giyiyorsun ama iyiyi ucuza almış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 "Tatar Ramazan" said: Mudo hani şu kütüğü 2 milyara satan yer, bu konuda başı çekiyor. 3-4 ayda solmayan ürününe rastlamadım henüz, hemen her ürünü soluyor adamların, baya da fazla almıştım bi ara, bi daha tövbe mudoya. çin'in dandik mallarına etiket basıp satan yer mudo dediğin. adı var icraat sıfır. Lord_Argos said: Beymen Club'dan aldigim ayakkabida cikan sorun yuzunden degisirdiklerinde icinde Kemal Tanca etiketi ciktiginda durumun vehametini o zaman anladim. (Urun/Model ayni ama ayakkabinin icinde Kemal Tanca yaziyor) kemal tanca çok iyi marka, orada vahamet yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Ulan herkes fit mi forumda, büyük beden xxl-xxxl giyen filan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 @huun evet cidden iyidir, Kemal Tancanın nesine laf etmiş bu keko argos bi de mudo dediğin kadar var geç uyandım işte, stili falan iyi duruyor başta ama malları çok kalitesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 2008 de aldığım adidas ayakkabı hala taş gibi su bile almadı hala.bir tek ayaklarımın şeklini aldı :D hiç bir ayakkabıda bulamıyorum bu rahatlığı.annem "yok gibi hep onu giyiyorsun atacam artık" dediğinden ufak mesafelere kullanıyorum kıyamadım kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 RamsesII said: Ulan herkes fit mi forumda, büyük beden xxl-xxxl giyen filan yok mu? benim o..evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Alışverişten nefret ediyorum giy çıkar vs. Hele birde geçen benim güççük kız bebeklikten çıktı kışlık alak dedik. Sesli sesli siktiri çektim,bu kadar fırsatçılık mı olur diye.Tezgahtarda duymuştur belki. Fiyatları uçurmuşlar,kıçı kırık el kadar monta 150-200 fiyat yazabiliyorlar. Gene gittik LCW dan aldık. Yok abi ben oynamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 4 yıldır aynı ayakkabıyı giyiyorum. camper rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 başına bir şey gelmediği sürece ortalama 5 yıl kullanıyorum her türlü tekstilimi sadece bir ayakkabı vardi nike feci ayak kokutuyordu onu 2 sene mi ne kullanıp verdim sonunda zaten epey ucuza almıştım. en sonunda 5-6 sneyei devirip paçaları aşındığı için pantolonlarımı değiştirdim bakalım bunlar ne kadar gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 "Tatar Ramazan" said: Mudo hani şu kütüğü 2 milyara satan yer, bu konuda başı çekiyor. 3-4 ayda solmayan ürününe rastlamadım henüz, hemen her ürünü soluyor adamların, baya da fazla almıştım bi ara, bi daha tövbe mudoya. şu benimde başıma geldi, allahtan benim kendi aldığım ürün değildi de üzülmedim eheh ama hediye olarak alanlara üzüldüm mudodan t-shirt alınmıyor arkadaş.. kotondan 20 tl ye aldığım tshirt canavar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Deathblade said: Quiksilver'ın quiksilver olduğu yıllar vardı. edit: thnks. Antalyada bi quiksilver magzasi vardi hani quiksilverin onundeydim dednmi location bildiriyordun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 mytheron said: Alışverişten nefret ediyorum giy çıkar vs. Hele birde geçen benim güççük kız bebeklikten çıktı kışlık alak dedik. Sesli sesli siktiri çektim,bu kadar fırsatçılık mı olur diye.Tezgahtarda duymuştur belki. Fiyatları uçurmuşlar,kıçı kırık el kadar monta 150-200 fiyat yazabiliyorlar. Gene gittik LCW dan aldık. Yok abi ben oynamıyorum ya. abi o çok tuhaf. new balance dayız geçenlerde işte, bu ayakkabı ne kadar diosun 170 dio mesela, bebe ayakkabısı var, bu ne kadar diosun 170 dio. lan kullandığın malzeme 5 de 1 fln, terbiesizlik resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 quiksilver'den 2003'te aldıgım t-shirtleri hala kullanıyorum lan ben. 11 sene oldu hala giyiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 iyi bir ayakkabı olsa 170 istese gene sorun değil de herifler kamboçyada yapılmış, 1 yıl giysen pörtleyecek ayakkabıya sırf marka etiketi üzerinden o parayı istiyor ya baya saçma oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 solma olayından ne çekmişsiniz yahu. Solsa ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 ilk sayfaya baktım ve geldim. * anam babam usülü pazar malı iyidir. * A&F montu 5 kış içinde kullanılmaz hale getiriyorsan sorun sende yada onu yıkayan kuru temizlemecidedir, montta değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 güncel bilgi olarak inditex grubunda, pull & bear ın satın alma fiyatlarını vereyim, kalitesi hakkında biraz fikir sahibi olursunuz. düz baskısız basic tshirt; 1,20 - 1,70 Euro baskılı tshirt; 1,50 - 2,20 Euro sweatshirt; 4,00 - 8,00 Euro bunlar uzakdoğu fiyatları değil türkiye fiyatları. mağazaları ayda en az 2 kez kolleksiyon değiştiriyorlar, inditex grubu genel olarak, milletin hımbıl sezonda 4 koleksiyon sayısını senede 24 e kadar çıkardı. hızlı tüketimi pompalayan en büyük grup bunlar. zara, moda haftalarından arakladığı fikirleri, 3-6 hafta arasında ürettirip +2000 mağazaya dağıtma gücüne sahip. modacılar senenin koleksiyonlarını moda haftalarında tanıtırken, 4 hafta sonra mağazada görüyorlar çakmalarını. bu stratejiyle, 15-25 yaş arası alım gücü yüksek müşteri kitlesini sildi süpürdü inditex. edit : imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 İngiltere'de hala kendi üretimlerini yapan asırlardır gelenekleşmiş clothing markaları var. Türkiye'de böyle markası bilinsin bilinmesin kaliteli üretim yapan ve seri satış odaklı olmayan marka/mağaza var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 ben gstardan memnunum uzun süre gidiyo. müşteri hizmetleri de çok iyi. gittiğinde içki falan ikram ediyolar.massimo dutti var. ingiliz istiyosan ted baker var. 20 liralık tişörtten pek bişi beklememek lazım. 6 ay gitse iyi. 2 sigara parası sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 soru mu sarkazm mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Grego said: güncel bilgi olarak inditex grubunda, pull & bear ın satın alma fiyatlarını vereyim, kalitesi hakkında biraz fikir sahibi olursunuz. düz baskısız basic tshirt; 1,20 - 1,70 Euro baskılı tshirt; 1,50 - 2,20 Euro sweatshirt; 4,00 - 8,00 Euro bunlar uzakdoğu fiyatları değil türkiye fiyatları. mağazaları ayda en az 2 kez kolleksiyon değiştiriyorlar, inditex grubu genel olarak, milletin hımbıl sezonda 4 koleksiyon sayısını senede 24 e kadar çıkardı. hızlı tüketimi pompalayan en büyük grup bunlar. zara, moda haftalarından arakladığı fikirleri, 3-6 hafta arasında ürettirip +2000 mağazaya dağıtma gücüne sahip. modacılar senenin koleksiyonlarını moda haftalarında tanıtırken, 4 hafta sonra mağazada görüyorlar çakmalarını. bu stratejiyle, 15-25 yaş arası alım gücü yüksek müşteri kitlesini sildi süpürdü inditex. edit : imla Inditex supply chain olayı için bi case study zaten, herifler hile yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Amerika'daki Woolrich gibi ürünler satan bir marka bulsam TR'de bayram edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 nerede eski lcw'ler, maymun iyiydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar