Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mng kargo en kötü

Saeros

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 8 ay sonra ...
SeaGle said:

Online alışverişlerde nasıl belirtiyorsunuz onu?

Direk adres kısmına şube adını mı yazıyosunuz?

Alışverişte ne kadar belirtsende şubeden alcam diye yinede adrese teslim yapıyolar. yasal zorunluluk galiba.

sabah 8:30 gibi şube açılır açılmaz arayıp dağıtıma çıkarmayın gelip alcam diyorum. unutmazlarsa bekletiyolar. benimde şimdi aklıma geldi şube adresini yazsan nolur acaba. bi dahaki siparişte sorcam.
Sosyal ağlarda paylaş

20kg kedi kumu söylediğimde son 4 seferdir evde değildim geldiğinde. aras kargoda da yurtiçi kargoda da gidip teslim kağıdını imzaladım, adamlar mesai bitimi evime bıraktılar tekrar kargoyu. ay lav ol of dem o yüzden

bi de ptt kargo değil de normal takipsiz posta olan adam çok iyi, her ebay kargosu geldiğinde arıyo beni evde misiniz doğa bey diye. bi daha geldiğinde bi bahşiş falan veriyim dimi ya, bak keşke aklıma gelseymiş daha önce
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bence tembihliyolar personeli müşteriden bir an önce imza alın diye.

Yurtiçi kargoya gittim. isim verdim, kontrol etti, kağıdı hazırladı. imza alıyım dedi direk. Daha kutuyu bile görmedim. Görüyüm de öyle dedim. imza atmadan olmaz dedi. Pohhooo dedim. Açmıycamda kutuyu görmem lazım bi dedim. Haa getiriyim dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Asıl saçma hikaye bende. Mng ile yaşanıyor bu.

-alo.
-ealooo. Buyrun beyfendiea.
-sabahtan beri kargo bekliyorum. Acildi. Nerde kaldı bu.
-eööö kargo numaranızı alayım.
-zıbırottonivçefalanfilan
-eeee kontrol ediyorum.....
-....
-....
-efendim gelmiş dağıtıcımız kimse kapıyı açmamış.
-nasıl yani **** adliyesine girmeyi mi başaramamış. Eğleniyor musunuz siz benimle. Adliye bura. Senin boyle salak salak espriler yapan dagıtıcın bile becerip kapıyı bulup içeri girer. Ayrıca kalemin de kapısı hiç kapanmaz. BakıBakın tüketici mahkemesi üst katta tevzi alt katta sırf uğraşmak için iner dava açarım üşenmem!
-pardon hemen gönderiyorum. *çat*

Koca adliyeyi bulamayacak zekada adamların evi bulup getirmesini bekliyoruz. Suç biraz da bizde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...