Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 kafasını kesmesinin sebebi kızın cesedinin gitar çantasına sığmaması, hacmen sığıyor ama şeklen sığmıyor, kesip gitar çantasına yerleştiriyor, çöp kutusuna atıyor, sonra kağıt toplayan birisi çantayı açıyor çöpteyken, bam! çığlık atmaya başlıyor adam çöp kutusunun orada
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 cocuk 18 yasindan kucuk degil yalniz. ben de onu diyorum, planli bisey olsa boyle seylere gerek kalmaz. cocuk bi an oldurmus kizi iste, olaylar sonra gelisiyo.
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Hangimiz bazen sevgilimizin kafasini kesmek istemedik ki?
eski Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 geçen tırnaklarımı kestim. buda böyle bi anım
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 mantar kafaya maket bıçağı vuraydınız abi madem böyle bir özlemle yanıyorsunuz
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mc_Lovin said: Grego said: onetimebaby said: 16 yil yatiyor iste. Nolcakti ki? bende diyorum insan kafa kesecek motivasyonu nereden bulabilir. nasıl bir öfke duyar da böyle bir eyleme kalkışabilir. al işte, o motivasyonu hazır geliyormuş. senin ek olarak sinirlenme gerek yokmuş. arkadaşın kafayı alalım, yanlar kalsın. o aile ile ilgili bilmemesi gereken birşeyler öğrenmiştir/duymuştur/görmüştür eskaza o kız, ya öğrenince yatırıp kesti ya da konuştu ikna edemedi yatırıp kesti kızı cem'in ağabeyi'nin cinayetten önce internetten kafa kesme videoları vesaire izlediği ortaya çıkmıştı dava sürecinde, kızın ailesinin avukatı televizyonda söylemişti yarın kazayla birini ödlrüsem sonra panik olup cesetten kurtulmak icin kafasını kesip öle gizlesem işid video'su izledim diye müüebbet yiycem yani. cocuğun motifi sorugulanır elbete bilmiyorum takip ettiğimn bir olay deildi ama abisi internetten video izlemişmiş demek komik biraz.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 abisinin bilgisayarından cem izlemiştir belki, ne biliyonuz
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 şu adamda cem adına nasıl bir lekedir ya cem adı çok güzeldir abi otlu boklu hiçbir olay cemle bağdaşmamıştır türk tarihinde cem uzan bile insanların aklında güzel hatırlanır con artist bile olsa çünkü cemler dolandırıcılığı bile güzel alımlı bir şekilde yapar eşşeoğlueşşek gitti kafa kesti cem adıyla pislik
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ben hala bu bebenin yaptığını sanmıyorum, babaları yapıp, yaşı küçük diye bunun üstüne attmış diye düşünüyorum. tipe bak, bağlı tavuğu skemez bu
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Zikko said: tipe bak, bağlı tavuğu skemez bu abi bu nasıl bir yeterlilik kriteridir :/
escape Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Zikko said: ben hala bu bebenin yaptığını sanmıyorum, babaları yapıp, yaşı küçük diye bunun üstüne attmış diye düşünüyorum. tipe bak, bağlı tavuğu skemez bu 50 yaşındaki adam 17 yaşındaki kızı neden kessin?
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Görmemesi gereken bir şeye istem dışı şahit olmuştur.
banadamilolo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 kör bıcakla kafa kesmek zor olurdu galiba
Killer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 pipisi küçk diye dalga geçmiştir kız
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ne gördüyse artık, sadece gördüğü için bir insanın kafasını kesmezsiniz. muhtemelen tehdit etmiş olabilir, hatırladığım kadarıyla kızın bir subayla cep telefonu yazışmaları falan da vardı o son dönemde galiba. sonra o subayın adı da geçmedi. canice ve planlayarak öldürmek gayet mesaj içeriyor. bir anlık panikle yahut sakin kafayla yapılacak iş değil. 10 saniye de ayrılmıyor o kafa vücuttan. cesetten kurtulmak olsaydı amaç, kafasını akm nin arkasında çöpe bırakmazlardı. mesaj gitti bir yere de nereye bilmiyorum.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Görmemesi gereken bir şeye şahit olsa kiralık katil ile işi halledip geçilebilirdi ama işin içinde tehdit ve şantaj olabilir ki cem veya cemleri iyice kinlendirmişler. Mahkemeler hani şeffaf değil mi? Neden bilmiyoruz neden öldürdüğünü
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ya anlık bişey olmasa, ailecek planlanmış olsa ya kiralık tutarlardı ya da detaylı plan yaparlardı iz kalmayacak biçimde. anlık ve amatörce olduğu için oraya atmışlar işte korkudan, korku salmak mesaj vermek için niye oğlunu feda etsin ailesi
Öne çıkan mesajlar