bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 kız arkadaşımın pc'e takacam abi çıkarttığımda, onun pc'de takılı olanı satarım herhalde, neydi hatırlamıyorum 680 değil ama iyi bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Hamburg Saturnde 379euroya Asus 970 OC edition satıyolardı, alsa mıydım acaba? :) Şu an idare ediyorum diye salladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bingildak said: kız arkadaşımın pc'e takacam abi çıkarttığımda, onun pc'de takılı olanı satarım herhalde, neydi hatırlamıyorum 680 değil ama iyi bir şey ulan milletin kızarkadaşı bile GTX680 kullanıyor ya. yüksek müsadenizle intihar etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Bu stokların geleceği yok. Bastım 970 2.0 acx ssc Amazon'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Ne kadara mal oluyor amazon'dan? Kac gunde geliyor, bir de vergi nasıl kesiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Vergi mergi prio shipment her şey dahil 1070 TL'ye mal oldu. Ships within 2 to 5 weeks diyor ama çoğu kişi "sallamayın o yazanı, daha erken geliyor" demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Amazon akar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ee o zaman tr'den almanın ne mantıgı var ki, vergi dahil 1070 tl enteresanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 meraktan baktım 930 a fln geldi kargo + vergi dahil benim checkout ta. ekstra bi ücret daha mı geliyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 df said: meraktan baktım 930 a fln geldi kargo + vergi dahil benim checkout ta. ekstra bi ücret daha mı geliyor sonra. Hangi kart, hangi shipment? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 http://prntscr.com/4ywfzo normal kargo 408 dolar =~ 930TL, hızlı kargo 434 dolar =~ 975 tl oluyor. vergi dahil. 1070 e çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 SSC ACX 2.0 aldım yalnız ben. Ondandır fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 acx 2.0 ı görünce aynı sandım farklı ürünse normal. en ucuzunu seçtim ben =) edit: 30 dolar fark varmış doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Ocak-Şubat gibi yeni bilgisayar kuracağım, bu nanelerden mi almak lazım şimdi? Bide o zamana normal fiyatlarla TRye girer mi yoksa önceden sipariş mi vermek gerekecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 df said: http://prntscr.com/4ywfzo normal kargo 408 dolar =~ 930TL, hızlı kargo 434 dolar =~ 975 tl oluyor. vergi dahil. 1070 e çıkmıyor. noob olmayın gençler. tr'ye girdiğinde kart %18 biniyor üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Onu alıyor amazon peşinen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 sen bi noob olma istersen. import tax deposit var orada. amazon vergi kısmını oradan veriyor gittiği ülkeye. kalanı hesabına atıyor. bizde 59.4 dolar oluyor 330 doların vergisi. kargoyu katıp 62 dolar kesmiş amazon. bizimkiler kargo hariç alıyor vergi. yani 3 dolar alacağımız bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 he pardon iş yerinde hızlı hızlı bakmamıştım link'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Daha once bu sekilde alısveris yaptınız mı abi amazon'dan? Cok uygun oluyor, tek kısıtlayıcı yanı taksit yapamamak ama alıcam ben de sanırım. Su asagıdaki hesapta tax dogru mudur? Gumrukten gecerken sıkıntı cıkarmaz di mi? http://i.imgur.com/c29vGPA.png şunu alıyorum: http://www.amazon.com/gp/product/B00NT9UUGI/ref=gno_cart_title_0?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 sistemi kurdum, custom 980 baya uzun ve ağır olduğu için gözle görülür sünme yapıyo takar takmaz. misinayla kasanın ust kapagına gerdirdim. sününce bişi olmuyo aslında ama pimpirikli adamım içim rahat etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 çok güzelmiş. inşallah başına bi şey gelmez güle güle kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 toggie said: Daha once bu sekilde alısveris yaptınız mı abi amazon'dan? Cok uygun oluyor, tek kısıtlayıcı yanı taksit yapamamak ama alıcam ben de sanırım. Su asagıdaki hesapta tax dogru mudur? Gumrukten gecerken sıkıntı cıkarmaz di mi? http://i.imgur.com/c29vGPA.png şunu alıyorum: http://www.amazon.com/gp/product/B00NT9UUGI/ref=gno_cart_title_0?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER Bas geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Esh, fanlar CM mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Biyik said: çok güzelmiş. inşallah başına bi şey gelmez güle güle kullanırsın. eywalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Sorieno said: Esh, fanlar CM mi? corsair AF140 quiet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar