Bright Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 300X serisini bekle derim, hiçbir şey değişmese 980'lerin fiyatı düşer ki DX12'nin ne zaman çıkacağı belirsizken Mantle destekli bir karta kapak atmak benimde oldukça ilgimi çekiyor. 970 çekilecek eziyet değil, illa alıcam diyorsan 290X al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 970in eziyeti nedir tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 290x'in de güç tüketimi çok değil mi? Birde baya büyük kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Tabii ki öyle. En iyi kart 970! Buyers remorse general bildirdi http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/evga970_zpsjbifulcn.jpg Derya kuzusuna bak beaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 salı sabah 6 da benim paket çıkmış iparcel facility'den fyi tr saatine göre pazartesi akşamı tc kimlik no göndermiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Bright said: 970 çekilecek eziyet değil, illa alıcam diyorsan 290X al derim. 3.5 vs 4gb farkı için karta eziyet deyip, bildğin inferior kart önermek nedir yaw. ha nvidia maldır böle pazarladığı için ve güven kaybetmiştir ayrı konu. ama 780ti'a göre falan daha kötü olduğunu birkaç testte görmezsem, benim de alacağım kart hala 970'tir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Bright said: 300X serisini bekle derim, hiçbir şey değişmese 980'lerin fiyatı düşer ki DX12'nin ne zaman çıkacağı belirsizken Mantle destekli bir karta kapak atmak benimde oldukça ilgimi çekiyor. 970 çekilecek eziyet değil, illa alıcam diyorsan 290X al derim. Şu ne kadar saçma bir laf arkadaş. Ne eziyeti varmış yahu alla alla. Hayır kartın kullanımı sıkıntılı olur, performansı problemli olur bilmem ne anlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 axedice said: Tabii ki öyle. En iyi kart 970! Buyers remorse general bildirdi http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/evga970_zpsjbifulcn.jpg Derya kuzusuna bak beaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 adore dolap çok güzelmiş bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Esh beğendiysen tutorialını hazırlamıştım ordan bakabilirsin ;) http://forum.paticik.com/read.php?25,6129971,6129971 Benim paket de salı sabah 6da çıkmış, aynı batchte geliyorlar büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ya cumaya yetişse iyiydi, hafta sonu aksiyon yapalım diyoruz ama kart gelmezse yalan olacak 2. pc dying light'ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Benim parçaların geliş tarihi 12si perşembe. Önce ALLAH dedim 13-14-15 aşk yaşarım onlarla .Ô_Ô. Sonra o haftasonu tarihi ve lojistik nedenlerle yeni bilgisayarımla baş başa geçiremeyeceğimi fark ettim ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 benimki de 10'un da görünüyor ama amazondan bana hiç verilen est'da mal gelmedi, her zaman daha önce geliyor. doğrusu iparcel'da mal gibi vakit kaybetmesem şimdiye gelmişti de neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 sabonis said: Bright said: 970 çekilecek eziyet değil, illa alıcam diyorsan 290X al derim. 3.5 vs 4gb farkı için karta eziyet deyip, bildğin inferior kart önermek nedir yaw. ha nvidia maldır böle pazarladığı için ve güven kaybetmiştir ayrı konu. ama 780ti'a göre falan daha kötü olduğunu birkaç testte görmezsem, benim de alacağım kart hala 970'tir İyi de 3.5-4GB olayina eziyet demedim ben, o dolandırıcılık. CW yüzünden alman gereken RMA eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 CW gibi minör bir eziyeti dile getirip overheating ve enerji kullanımı konusundaki eziyetleri dillere destan bir kartı övmen esas sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Enerji fazla kullanıyor olabilir de üst modellerinde overheating sorunu falan yok. CW'de minor falan değil, satılan tüm kartların %30-50 arası RMA'sına neden oluyordur aşağı yukarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Abi he deyin geçin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Bright said: Enerji fazla kullanıyor olabilir de üst modellerinde overheating sorunu falan yok. CW'de minor falan değil, satılan tüm kartların %30-50 arası RMA'sına neden oluyordur aşağı yukarı. İstatistiki bilgiyi nereden aldın tam olarak? Ufak çaplı bir modelleme yapalım mesela elimizde istatistik olsun. Buradan 970 alan insanların kaç tanesi geri gönderdi kartı, ki çoğu kişi Evga'dan Amazon'dan, kolayca RMA yapabilecekleri mecralardan aldılar. Loading ekranında 3 saniye duyduğum vızıltı her ay elektrik faturama yansıyacak bedelden ve kartın ömrünün harap olmasından daha önemli değil açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bende vızıltı yok. inventus dan aldım. tşkkrlr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Sorieno said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?6,7760842,7939312#msg-7939312 Bright said: Enerji fazla kullanıyor olabilir de üst modellerinde overheating sorunu falan yok. CW'de minor falan değil, satılan tüm kartların %30-50 arası RMA'sına neden oluyordur aşağı yukarı. İstatistiki bilgiyi nereden aldın tam olarak? Ufak çaplı bir modelleme yapalım mesela elimizde istatistik olsun. Buradan 970 alan insanların kaç tanesi geri gönderdi kartı, ki çoğu kişi Evga'dan Amazon'dan, kolayca RMA yapabilecekleri mecralardan aldılar. Loading ekranında 3 saniye duyduğum vızıltı her ay elektrik faturama yansıyacak bedelden ve kartın ömrünün harap olmasından daha önemli değil açıkçası. Yapalım, ben gönderdim. Loading ekranındaki vızıltı zaten standart özelliği hepsinin, 60fps altı yük binince de ağustos böceği gibi öten dolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Benim loading ekranı haricinde cw yok. Yük altında cw alan ve geri gönderen varsa yazabilir mi, 30-50% bandındaki istatistiğin çıkış noktasını netleştirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 60 fps altı, benchmarklarda kapalı kasa dışından duyulabilecek ses üretiyorsa hatalı kabul edebilirsiniz kartları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Tamam işte sorduk bekliyoruz. Kaç tanesi senin standartlarına göre hatalıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Bir de ben arkadaşımı getiriyim: DirtySouthWookie said: Yes, over 8 cards and 2 manufacturers. Nothing I can do to clear it up. Swapped motherboards, PSUs, clean power inverter, and all new wires. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Bright said: Loading ekranındaki vızıltı zaten standart özelliği hepsinin Abi şöyle %100 doğru gibi konuşmuo musunuz hastasıyım cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar