Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Maxwell / 9xx

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

Bright said:

970 çekilecek eziyet değil, illa alıcam diyorsan 290X al derim.

3.5 vs 4gb farkı için karta eziyet deyip, bildğin inferior kart önermek nedir yaw.
ha nvidia maldır böle pazarladığı için ve güven kaybetmiştir ayrı konu. ama 780ti'a göre falan daha kötü olduğunu birkaç testte görmezsem, benim de alacağım kart hala 970'tir
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

300X serisini bekle derim, hiçbir şey değişmese 980'lerin fiyatı düşer ki DX12'nin ne zaman çıkacağı belirsizken Mantle destekli bir karta kapak atmak benimde oldukça ilgimi çekiyor.

Şu ne kadar saçma bir laf arkadaş. Ne eziyeti varmış yahu alla alla.

Hayır kartın kullanımı sıkıntılı olur, performansı problemli olur bilmem ne anlarım.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Bright said:

3.5 vs 4gb farkı için karta eziyet deyip, bildğin inferior kart önermek nedir yaw.
ha nvidia maldır böle pazarladığı için ve güven kaybetmiştir ayrı konu. ama 780ti'a göre falan daha kötü olduğunu birkaç testte görmezsem, benim de alacağım kart hala 970'tir

İyi de 3.5-4GB olayina eziyet demedim ben, o dolandırıcılık.
CW yüzünden alman gereken RMA eziyet.
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

Enerji fazla kullanıyor olabilir de üst modellerinde overheating sorunu falan yok.

CW'de minor falan değil, satılan tüm kartların %30-50 arası RMA'sına neden oluyordur aşağı yukarı.

İstatistiki bilgiyi nereden aldın tam olarak?
Ufak çaplı bir modelleme yapalım mesela elimizde istatistik olsun.
Buradan 970 alan insanların kaç tanesi geri gönderdi kartı, ki çoğu kişi Evga'dan Amazon'dan, kolayca RMA yapabilecekleri mecralardan aldılar.

Loading ekranında 3 saniye duyduğum vızıltı her ay elektrik faturama yansıyacak bedelden ve kartın ömrünün harap olmasından daha önemli değil açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?6,7760842,7939312#msg-7939312
Bright said:

Enerji fazla kullanıyor olabilir de üst modellerinde overheating sorunu falan yok.

CW'de minor falan değil, satılan tüm kartların %30-50 arası RMA'sına neden oluyordur aşağı yukarı.

İstatistiki bilgiyi nereden aldın tam olarak?
Ufak çaplı bir modelleme yapalım mesela elimizde istatistik olsun.
Buradan 970 alan insanların kaç tanesi geri gönderdi kartı, ki çoğu kişi Evga'dan Amazon'dan, kolayca RMA yapabilecekleri mecralardan aldılar.

Loading ekranında 3 saniye duyduğum vızıltı her ay elektrik faturama yansıyacak bedelden ve kartın ömrünün harap olmasından daha önemli değil açıkçası.

Yapalım, ben gönderdim.

Loading ekranındaki vızıltı zaten standart özelliği hepsinin, 60fps altı yük binince de ağustos böceği gibi öten dolu var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...