Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Esh said: abi senin yüzünden diğer türkler daha fazla kargo parası veriyo işte. dimi lan =/ halbuki ben para ödemek istemiş numarası yapmıştım anlamışlar. demişler bu fakirden almayalım da esh e fln kitleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 keşke beleş oyun gelmesede 20% istesem lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Abi 980 aldığım için ne kadar mutlu oluyorum şu topikte yaşanan acıları, sel olmuş gözyaşlarını gördükçe ya. 3499. mb ram ile 3501. mb ram kardeştir, ayrım yapan kalleştir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bingildak said: keşke beleş oyun gelmesede 20% istesem lan şu "de" leri ayrınca gönderiyorlarmış %20 geri asdasjkld öf çok sıkıldım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 quixef said: Abi 980 aldığım için ne kadar mutlu oluyorum şu topikte yaşanan acıları, sel olmuş gözyaşlarını gördükçe ya. 3499. mb ram ile 3501. mb ram kardeştir, ayrım yapan kalleştir! meali: 980 alıp bayıldığım paraya acıyordum, bu durum bir nebze içimi soğuttu. evet evet iyi etmişim. ama sad but true; o 500mb şu an bizim işimize yaramıyor zaten asdjslakj ileride işalla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 980TI ve AMD'nin yeni seri çıktıktan sonra 980'in fiyat çakılınca baya gülücem ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ŞOK ŞOK ŞOK BİR SONRAKİ NESİL TEKNOLOJİ ÇIKTI ÖNCEKİ NESİL FİYATLARI DÜŞTÜ ÖNCEKİ NESİL SAHİPLERİ YIKILDI: ESH: "BUNU KİMSE ÖNGÖREMEZDİ, DOSTUM" QUIXEF: "KARAKIÇIMIZ TEKMELENDİ, LANET OLSUN" Dalga geçiyorsun umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 980TI, 980'le aynı nesil. AMD'nin kartlari da yeni nesil değil aynı nesil. Ha 980 şu an flagship olduğu için rahat, geniş bir fiyatlandırması ancak kesinlikle hakkını vermiyor. 970'ler 3.5GB da olsa hakkını veriyor en azından fiyatının. Yeni nesil çıktığında 980'in adını söyleyen bile kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Abi welcome to the technology world, I will be your guide. 386 DX-40 ile başlayan bilgisayar maceramda bugüne kadar kaç kere sence elimde olanın iyisi çıkıp elimde olan ödediğim fiyatın altına satılmaya başlandı dersin? Bir yerden dahil oluyorsun bu sürece. Sen de alacaksın 980 Tİ yi benim 980 i aldığım fiyata, 1080 çıkacak senin 980Tİ yalan olacak, nedir ki yani? Halk diliyle, Demirden korksak trene binmezdik garrdaaşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 20 senede hala f/p olayını çözemedim diyorsun yani. Olrayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Adam hala f/p diyor yahu. Basitçe anlatayım: Ben, 3 yılda falan bir yeni ekran kartı alırım, o sırada piyasada ne varsa en iyi single gpu ondan alır geçerim. Dolayısıyla X kartın f değeri beni ilgilendirmez, çünkü p benim istediğim düzeyde değildir. Bundan sonra çıkacak kartlar da yine beni ilgilendirmez, çünkü onlar daha çıkmadı, benim şu an ihtiyacım var. Neyi anlayamadığını anlamadım açıkçası. (F/P diyerek, fiyatı düşmüş bir önceki nesli almayı kastediyorsan, bu nesil DirectX 12 desteği ile geldi, dolayısıyla bundan önceki nesli almanın mantığı iyice yok 3 sene kullanacak adam açısından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Matematiğin mi yetmiyo nedir: Sen 100x ödeyip 3 sene kullanıyorsun. Ben 60x ödeyip 2 sene kullanıyorum. Sen 200x ödeyip 6 senede 2 kart kullandığın aralıkta ben 180x ödeyip 6 senede 3 kart kullanıp daha yüksek performans elde ediyorum. İkinci el satışında da 2 senede 1 sene garantisi kalmış kartı 60'tan alıp 25-30'a satarken sen garantisiz kartı 100'den alıp 30'a anca satıyorsun. Ha işte f/p budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 O zaman sana basit zaman çizelgesinden gireceğiz anlatmaya: |-------|---------|---------| Ben----Sen-----Yıl 2---Yıl 3 Ben 0 da 100X e alıyorum 980i, sen 1'de 60X e alıyorsun. Şimdi, aradaki fark nedir? Ben o 40X i niye ödüyorum? EVEEEET YENİ ÇIKMIŞ TÜM OYUNLARI SENDEN 1 SENE ERKEN DAHA İYİ OYNAYABİLMEK İÇİN. Kimi için değer, kimi için değmez. Benim cüzdanım, benim kararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 yeni model çıkınca eskisinin fiyatının düşeceğini söyleyen bir dahi var aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ikiniz de haksızsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Tamam da, mid-to-high end kartla high end kart arasındaki performans farkı ilk sene zaten gözle görülmesi zor farklar oluyor 1080p tarzı popüler çözünürlüklerde. Hani parayla huzur savunsan zaten tek gpu 2 senede bir flagship satın alırsın bir tane sorun yok ama 3 sene GPU için çok uzun ömür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Valla 680 i Nisan 2012 de aldım, gayet güzel götürdü 2015 başına kadar. Şimdi system requirementlara bakıyorum, 980 de en az bir o kadar götürür gibi görünüyor. Mission accomplished. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 quixef said: Ben, 3 yılda falan bir yeni ekran kartı alırım, o sırada piyasada ne varsa en iyi single gpu ondan alır geçerim. /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Sen daha iyisini yap kardeş. Hatta ekran kartı borsasında short sell yap ekran kartlarını fiyatı düşecek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ben hep en iyi kartı max 1 aylık ikinci el aldım. hem fiyatı bi alt model gibi oldu hem performanslı oldu. sli sevdasına mal gibi alıp bi hafta sonra satanlar sağolsun =) 3 sene önce 1 haftalık 7970 i 400 lira altına aldım.(1300-->900) 3 senedir canavar gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 41. sayfada ne gereksiz storm dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 harbiden sli yapmak ne kadar mantıklı 900 lerde? araştıran varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 1080p iseniz, baya hasta ruhlu olmanız lazım sli'ye gereksinim duyuyorsanız . Diyorum ya en üst düzey sistem isteyen 3 5 oyun hariç, her şey yeterli fpsde oynanıyor şu anda ali 460gtx ile bile (örnek tomb raider ve alien isolation) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 df said: ben hep en iyi kartı max 1 aylık ikinci el aldım. hem fiyatı bi alt model gibi oldu hem performanslı oldu. sli sevdasına mal gibi alıp bi hafta sonra satanlar sağolsun =) 3 sene önce 1 haftalık 7970 i 400 lira altına aldım.(1300-->900) 3 senedir canavar gibi =) 1 aylık kartın 2. elini dh forumdan mı buluyorsun.Yoksa gümrük vs ödeyip ebay falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar