Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Maxwell / 9xx

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

Sorieno said:

Ocaklar da farklı.

Abi ne demek.
Bir tek bende mi oluyor bu?

ben de eski tüplü tv ler zamanı, evde sesi kısık da olsa açık tv varsa hissediyordum başka odadan fln.

bir tek bende mi oluyor bu?

ahfdshg yok bu bende de oluyor, sesi kapalı da olsa tv açıkça evin içinde direk algılıyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Amazon'dan aldıgım GTX970 için deposit olarak yatırdıgım 169 TL refund olarak kartıma yatırılıyor. Ben vergiyi odemislerdir diye dusunmustum, demek ki vergisiz gecirmisler gumrukten.

Amazon <3

hediye oyun kodumu her ne kadar (telefon dahil bes kez iletisime gecmis olmama ragmen) vermemis olsalar da.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Amazon'dan aldıgım GTX970 için deposit olarak yatırdıgım 169 TL refund olarak kartıma yatırılıyor. Ben vergiyi odemislerdir diye dusunmustum, demek ki vergisiz gecirmisler gumrukten.

Amazon <3

hediye oyun kodumu her ne kadar (telefon dahil bes kez iletisime gecmis olmama ragmen) vermemis olsalar da.

abi bana da kodu vermediler, desteğe sızlandım en sonpromosyon ekibine yönlendirdi. onlar da sipariş tutarının %20'sini iade ettiler :D

zorla derim
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

EVGA EU Shop'tan aldim GTX970 FTW.

60FPS'de minimal CW mevcut. 144FPS'de kasa kapagi acikken 1 metreden duyuluyor cok net, kasa kapagi kapaliyken ayni mesafede rahatsizlik vermiyor. Kullandikca azaliyor diyorlar, gorecez.

Fan sesi yok gibi birsey, alacak olanlara tavsiye edilir.

O şehir efsanesidir. Çok nadirdir coil whineın azaldığının görülmesi, direk müdahale etmediğin sürece gitmez bir yere. 30 günlük iade/değişim süreci içerisindeysen coil whine sebebiyle memnuniyetsizliğini belirtip değişim isteyebilirsin süreyi geciktirme bence hem de kartın geri gönderimi için prepaid shipping label hakkın yanmamış olur.

Replacement gönderilirken de Evga EU üzerinden açtığın ticketa yeni kartın coil whinea sahip olup olmadığının denenmesini istiyorum dersen işini garantiye almış olursun.

Eski batchlerden kart denk gelmiştir sana muhtemelen. Yoksa son bir aydır üretilen kartlarda revizyona gidildiği için kronik cw sorunu ortadan kalktı.
Sosyal ağlarda paylaş

Nessaftw said:

Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?6,7760842,7892098#msg-7892098
Bright said:

EVGA EU Shop'tan aldim GTX970 FTW.

60FPS'de minimal CW mevcut. 144FPS'de kasa kapagi acikken 1 metreden duyuluyor cok net, kasa kapagi kapaliyken ayni mesafede rahatsizlik vermiyor. Kullandikca azaliyor diyorlar, gorecez.

Fan sesi yok gibi birsey, alacak olanlara tavsiye edilir.

O şehir efsanesidir. Çok nadirdir coil whineın azaldığının görülmesi, direk müdahale etmediğin sürece gitmez bir yere. 30 günlük iade/değişim süreci içerisindeysen coil whine sebebiyle memnuniyetsizliğini belirtip değişim isteyebilirsin süreyi geciktirme bence hem de kartın geri gönderimi için prepaid shipping label hakkın yanmamış olur.

Replacement gönderilirken de Evga EU üzerinden açtığın ticketa yeni kartın coil whinea sahip olup olmadığının denenmesini istiyorum dersen işini garantiye almış olursun.

Eski batchlerden kart denk gelmiştir sana muhtemelen. Yoksa son bir aydır üretilen kartlarda revizyona gidildiği için kronik cw sorunu ortadan kalktı.

CW'in 970 serisinde tamamen duzeltilmesi gibi bir durumun soz konusu oldugunu sanmiyorum acikcasi, her markanin her revizyonunda mevcut olan birsey ve tamamen PSU'dan GPU'ya gelen voltajla orantili olarak degisiklik gosterebiliyor. Rahatsizlik vermedigi icin degistirmeyi dusunmuyorum. PSU'mu gonderip onunla birlikte test yapmadiklari surece orada yapacaklari testler fazla birsey ifade etmeyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Elbette ki mümkün. Kronikleşen %50-60ında cw çıkmasının yerine üretilen kartların atıyorum %5inde falan olur yapılan iyileştirme sayesinde. Onlar da zaten rma ile değiştirilir. Bu seride bu sorunun bu denli baş göstermesinin sebebini eski mesajımda paylaşmıştım.

http://forum.paticik.com/read.php?6,7760842,page=26#msg-7839152
Sosyal ağlarda paylaş

EVGA forumlarindan bir quote birakiyim buraya, 5 saat once atilmis bir mesaj:

said:

I returned my second one and am awaiting the forth now, which will have the shipping label for me to return the third *sigh*. Apparently the next one from RMA will be flagged for testing to ensure there is no whine, which sounds promising, but I was told the first one I returned was tested and came up passing on their end anyway, so I have no additional hope from that, but we'll see...
Sosyal ağlarda paylaş

Elbette ki alakalı çünkü bahsettiğim segmentte yer alan psular bu noktadaki bütün testleri başarıyla tamamlamakta.

Buradaki kazanım ve fark yaratan unsur nedir diye soracak olursan senin aslında dert yandığın şey olduğunu söyleyebilirim.

Senin kullandığın ''Psudan karta gelen voltaja göre şans meselesi'' diye bir ifade mevcut bu doğru değil. Bu konu, şans ya tamam o halde yapacak bir şey denilecek bir konu değil neticede. Buradan stabil olmayan voltajı vurguadığını ve kastının stabil +12v verip vermediği olduğunu düşünüyorum.

Öyleyse zaten bu en basitinden stabilite ve cw sorunlarının psu odaklı kaynaklarından biridir. Bu psunun geçmesi gereken bir yeterlilik testinde takıldığını gösterir.

Yeni nesil ve kaliteli olan hiçbir psu, arızalı olmadığı sürece bu noktada sorun çıkarmaz. Stabil olmayan +12v vermesi zaten her daim değişim sebebidir.

Şuanda kullandığın marka model nedir ?
Sosyal ağlarda paylaş

PC Power & Cooling Silencer 750w cont. (825W Peak), 60A Single Rail. 80+

PSU'nun kalitesinde veya stabilitesinde herhangi bir sorun oldugunu sanmiyorum acikcasi ama capacitor wear'dan bir miktar guc kaybi yasanmistir.

2500k+970+4disk calisiyor sistemde, oyle ucu ucuna bir durum da soz konusu degil.

Dedigim gibi stabiliteden ote sans meselesi oldugunu dusunuyorum hala.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...