Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gece lambası tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Selam arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açayım dedim

Şöyle bildiğiniz sarfiyatı çok olmayan ama bebişimiz için gece yeterince loş ortam sağlayacak hoş bir gece lambası varmı ??

Merak eden arkadaşlar için bu lambadan istifade edecek kızımız zeynep işte burda :))

Mesaj tarihi:
Şimdi normal abajura göre fişe takılan ufak zımbırtılar var onlar daha mı az yakar

Normal anajurda bildiğiniz 30 luk kırmızı ampul var ay sonu 20 tl yi sırf buna ödediğimi düşünüyorum
Mesaj tarihi:
masallah anali babali buyutsun abi..led lambalar girla..olmadi yilbasinda filan ikeada vs gorulen sus isiklari olabilir ledleri var onlarin da..herhangi bir yapi markette istemedigin kadar var.sarfiyati en az olani da led..
Mesaj tarihi:
eheh çok tatlıymış yahu, şu philips hue vardı geçen biri anlatmıştı biraz hoş bir şey, haberide baz alırsak bundan alırsan atıyorum 1 saat yansın sonra kapansın tarzı olaylara girişebilirsin bi araştır derim, ev içinde baya iyi duruyordu çünkü sadece bebek odasına değil :)

linkde vereyim
http://www.kliksa.com/urun/philips-hue-led-lamba-baslangic-paketi/902195922?gclid=CNC-4rHY68ACFcISwwodLXwAtg
Mesaj tarihi:
dana22 said:

kozalak said:

abi bana philips wake up light lazım. türkiyede bulamadım amk.
yurt dışına giden gelen yok mu ya?

tchibo.hf3470.

Bİ SN
şimdi bu alarm ses çıkarmıyo ışıkla mı uyandırıyo yani o ışık yeterli mi?
odam doğrudan güneş almıyor 15 yıldır falan :(
Mesaj tarihi:
abi iste uyandirmada gunes isinlarini taklit ediyor.yani kademeli olarak isigi arttiriyor gunes dogarmis hissiyatinda.istersen alarmlisi var istersen radyolusu var.belirtilen zamanda devreye giriyorlar alarm misali..

esasinda bu da kuzey ulkelerinde yasayanlar icin gelistirilmis bir cihaz..malum bilmem kac ay gunes batmayinca surekli jetlag deymis gibi depressif bunyeye sahip oluyorsunuz kuzey ulkelerinde.bu da en azindan uyku suresini kadar kaliteli uyanma ile sonlandirmak icin tasarlanmis.
  • Yeni Oluştur...