Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gece lambası tavsiyesi

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açayım dedim

Şöyle bildiğiniz sarfiyatı çok olmayan ama bebişimiz için gece yeterince loş ortam sağlayacak hoş bir gece lambası varmı ??

Merak eden arkadaşlar için bu lambadan istifade edecek kızımız zeynep işte burda :))

Sosyal ağlarda paylaş

eheh çok tatlıymış yahu, şu philips hue vardı geçen biri anlatmıştı biraz hoş bir şey, haberide baz alırsak bundan alırsan atıyorum 1 saat yansın sonra kapansın tarzı olaylara girişebilirsin bi araştır derim, ev içinde baya iyi duruyordu çünkü sadece bebek odasına değil :)

linkde vereyim
http://www.kliksa.com/urun/philips-hue-led-lamba-baslangic-paketi/902195922?gclid=CNC-4rHY68ACFcISwwodLXwAtg
Sosyal ağlarda paylaş

abi iste uyandirmada gunes isinlarini taklit ediyor.yani kademeli olarak isigi arttiriyor gunes dogarmis hissiyatinda.istersen alarmlisi var istersen radyolusu var.belirtilen zamanda devreye giriyorlar alarm misali..

esasinda bu da kuzey ulkelerinde yasayanlar icin gelistirilmis bir cihaz..malum bilmem kac ay gunes batmayinca surekli jetlag deymis gibi depressif bunyeye sahip oluyorsunuz kuzey ulkelerinde.bu da en azindan uyku suresini kadar kaliteli uyanma ile sonlandirmak icin tasarlanmis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...