Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Greater Rift


maxrep

Öne çıkan mesajlar

  • 4 hafta sonra ...
bir de birbirlerini fena laflıyorlar yalnız oynarken. hardcore olunca tabii insanda ölüm korkusu oluyor. softcore gibi girelim 70 grift'e öle öle bitiririz nası olsa mantığı çalışmıyor.

skeleton rift diye girip son levelda punisher'larla karşılaşmaları da işin güzelliği olmuş ama shajfhag. o punisher arkadaşlar solo 35 griftte waller lightning storm ile üzerime işeyiverdiler gitti 4.15 bp lightning dh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Marvel heroes 2015 oynamaya basladim, huzura erdim gerizekalilarin yapmayi beceremedigi oyunu oynamaktan kurtulunca.

Marvel'de yazan bir tooltip'ten alinti:
"bla bla bla stacks additively, not multiplicatively"

Yani diyor ki aslinda:

- Sen sacma salak mekanikler yapip, bunlarin nasil calistigini oyunculardan gizlersen, milleti test manyagi yapip oyuna bir tane test dummy koymazsan,

- Gizli gizli skilleri nerflersen, (hydra hala ias bonusu almiyor di mi?),

- Oyuna leaderboard koyup, greater riftlere pylon koyarsan, density ve mob typelari full random yaparsan, oyunculara high density + zombie + pylon kovalatirsan,

- Enchanter denen dallamayi oyunu yaparken release ile birlikte publish edilecek diye planlayip, sonra son anda cakallik yapip "exp'da cakariz kerizlere simdi vermeyelim" dersen,

- Community forumda oyuncularini dinlemezsen, onlara adam gibi cevap yazmazsan

- Abuk subuk exploitleri haftalarca fixlemezde milletin istismar etmesine izin verirsen,

- Melee'sinden Range'ine herkesi ayni "mobdan kacarken damage vur" gameplayine mahkum edecek bir oyun dizayn edersen,

- Elite'lerine anavoidable damage vurduran ve yuksek riftlerde playerlara oneshot cektiren bir oyun yaparsan,

Kaliteli oyunculari elinde tutamazsin, biri gelir duzgun bir oyun yapar, icine de tooltipine yukaridaki gibi yazar, koskoca Blizzard halinle kendine guldurursun.

Marvel'de forumda oyuncular developperlara "cok calisiyorsunuz biraz uyuyun artik" filan yaziyor. Oyunu diriltme calismalari yapmis adamlar kisa sure once, ilk ciktiginda berbat bir oyundu hatta "adam olmaz" demistik aramizda, ama bugun itibariyle, review'i yapilmis herolarla oyun inanilmaz keyifli. Her acidan diablo'dan kat kat daha iyi, hatta az biraz daha azimle wow'a dogru gideri var basarisinin. Blizzard adam gibi oyun uretmeyi beceremedikce birileri mutlaka becerir unutmamak lazim.

Synergy mi? Krali var. Gameplay mi? Sonuna kadar hack&slash. Moblari ezdigini hissediyorsun, tatmin at its finest. Derinlik mi? path of exile'da ki sistemin benzeri burada OMEGA sistemi olarak var. Tahmin edersiniz ki Omega point, omega level ile aliniyor.

Hero sayisini merak eden var mi? Su an icin tam 41 adet. Evet tam 41 adet. This is marvel bitch.

Hero synergy diye birsey var, her hero levelladiginizda o heronun 25 ve 50 lvl'da gelen synergyleri var, bunlari aktif hale getirebiliyorsunuz ve tum herolarinizda calisiyor. 10'a kadar hero synergy yapabiliyorsunuz.

Runewords, most wanted in D3, burada var :)

Eventler oyle %100xp gibi yaraticilik fakiri degil, halloween eventi var boss'tan bosa kosturuyor, omega eventi var yeni geldi hergun mutlaka bir tur yaptiriyor kendini, daily eventler var onlarda keza oyle.

Team up hero'lar var, D2'de ki mercenary gibi ama cok daha basarili olani. D3'te ki gibi skillerini seciyorsunuz, skillerin bir kismi team up hero aktifken, bir kismi pasifken calisiyor ve sizi buffliyor. Yani pasif kullanmak istersenizde bonusunu veriyor, illa aktif kullanmaya gerek yok. Tabiki tem up herolarda farkli farkli ozellikler veriyor ve 10+ farkli team up hero var oyunda. Oyle iki tane class yaptik uzerine yatalim yok bu oyunda yani. Bu aralar en cok kullandigimiz laf "Diablo mu lan bu ?" oluyor aramizda. Cunku gercekten diablodaki okuzluklerden bikmisiz artik. 1500+ gameplay time'in en fazla 250saati eglenceli gecmistir gerisi surekli bir "duzelecek abi, idare edelim" seklinde gecen sure. Uzerine 60 dolarda oyuna vermistik, uzerine bir 60 ta exp di degil mi? Marvel free to play desem?

DLC seklinde calisiyor ama pay2win degil, parayi veren zamandan tasarruf ediyor sadece, yoksa hic para harcamadanda karakterinizi dunyalari gomen adamla ayni guce getirebiliyorsunuz, ne bir eksik ne bir fazla.

Oyun rewarding bir kere, damlalikla vermiyor rewardlari diablo gibi, adam gibi veriyor. Oh ulan diyorsun aradigim buymusta haberim yokmus oynayinca.

Saka maka bayagi bir yazi oldu gene farkina bile varmadim yazarken, diyecegim oyun guzel ve eglenceli, gerisi size kalmis...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

bulamadım ben başlığı. steamde de "sizin bölgenize kapalı bu" dio


Konusu bu.

''Oyun steamde türkiyeye kapalı. Nedenini bilmiyorum fakat aşağıdaki bağlantıdan sorunsuz bir şekilde steame ekleyebilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşatacağını zannetmiyorum. Benim başıma birşey gelmedi.

steam://rungameid/226320 ''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...