Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

#deephouse denemeler falan filan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Sequo said:

Farklı zevkten insanlara sunulan ritimler olarak düşün. Birisi muzlu pasta severken diğer çilekli sevebiliyor yada hiç sevmiyor vs.

Set haline getirip çalmaya başladığında ilk parça ortamda bulunan 30 kişinin hoşuna giderken 20 kişinin gitmeyebilir ve hep aynı tarz devam edersen o 20 kişi mahfolur vs vs gibi gibi

olabilir abi bişey demedim zaten.

gerçi benim dinlemeyi sevdiğim tarz deep house değil pek dediğim gibi vocal (vocal trance aslında). ondan ben yabancılamış olabilirim.

vocal trance yaparsan onu da dinleriz ama tabii

Yapmayı denerim.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

ben forumda da düzgün konuşuyorum ki gerçekte de aynı şekilde düzgün düzgün konuşarak döverim adamı.

pardon

lafımla döverim mi diosun

yoksa ağzının kırarken bir yandan da düzgünce anlatırım mı diosun
Mesaj tarihi:
bingildak said:

hahahahah egoya gel ya

Kanka geçen karıya attığın mesajı eleştirdim diye neden düşmanlık sergiliyorsun ki ayıp :)

Ego değil bu terbiyesizliği sevmem gerçek hayatta. Çükübiğini keserim adamın (Kurtlar Vadisi vol.1) (:P)

M6 nın üstüne bağlar istiklal marşı okuturum. Ferrari ile falan ezerim herhalde asuıdhgsad
Mesaj tarihi:
Sequo said:

Olm şurda 30 adamla yüz yüze görüştüm henüz karşılaşamadım. Black-ice ilede telefonla baya sohbetimiz oldu. Gayette severim kendisini.

black ile konuştun mu. vay be burda artislik yapıyor demek alttan alta o da yancıymış sdfds
Mesaj tarihi:
abi kimse terbiyesizliği sevmez ki

herkesin kendine göre bir tepkisi vardır

ama gelip de yapamazsınız edemezsiniz demek farklı bir şey, tehditkar olmaya gerek yok

yapar çünkü biri emin ol

çok işsiz manyak insan var hayatta

ruh hastası falan

bu arada hangi kıza ne mesajına ne eleştirisi yahu karıştırıyosun herhalde
Mesaj tarihi:
Red said:

Sequo said:

Olm şurda 30 adamla yüz yüze görüştüm henüz karşılaşamadım. Black-ice ilede telefonla baya sohbetimiz oldu. Gayette severim kendisini.

black ile konuştun mu. vay be burda artislik yapıyor demek alttan alta o da yancıymış sdfds

lan ne artisliği yaptım olm.
photoshopu çıkarıp masaya koyan benim asdfg
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

neutrino said:

Lan demek terbiyesizlik mi sence?

bence vurgu o

(tu)

bi de ne dediğinden çok nasıl dediğin de önemli bence. sequo gibi artistlik yapanlar yüzünden çıkıyor kavgalar bilmemneler.
Mesaj tarihi:
neutrino said:

(tu)

bi de ne dediğinden çok nasıl dediğin de önemli bence.

İşin tuhafı, insanlarla ben konuşurken deli nazik davranmaya kasıyorum ama hep bir alınma fln oluo. Tuhafıma gidiodu, sonra burada babacum bir konuda dedi ki, "senin hitap 101 alman lazım. batıo söylediklerin" o laf kazındı aklıma. hani internette bile böyle ise gerçekte nasıl kızıodur insanlar diye.

Yani evet nasıl söylediğin önemli cidden. Ama ben kendi hatamı bulamıyorum çok naziğim bence.
Mesaj tarihi:
Sequo said:

neutrino said:

sdlfjsd adamın milyon dolarları var ama forumda yediği ayarın haddi hesabı yok lan

Ahahah kendimi terbiye ediyorum böyle şurda şunu söyleyen adamların hiç biri bu hafif eleştirileri gerçek hayatta suratıma yapamayacaklarını bildiğim için onlara güzel bir şans veriyorum aynı zamanda da kendimi terbiye ediyorum :)

Ne kadar güzel bir olay düşünsene kekolar beni eleştiriyor :) Ama sanallığın ötesine geçildiğinde başkan, patron, şampiyon, adamın dibi gibi sıfatlarla hitap ediyorlar.

kapı eşiklerine sığmıyorsun diye belini photoshoplayıp foruma koyan bir adamsın lan
kimsin ki yani bu ego niye?
Mesaj tarihi:
bingildak said:

abi kimse terbiyesizliği sevmez ki

herkesin kendine göre bir tepkisi vardır

ama gelip de yapamazsınız edemezsiniz demek farklı bir şey, tehditkar olmaya gerek yok

yapar çünkü biri emin ol

çok işsiz manyak insan var hayatta

ruh hastası falan

bu arada hangi kıza ne mesajına ne eleştirisi yahu karıştırıyosun herhalde

Edemez kanka vallaha edemez. Ederse özür diler.

Esh kankamla gümbette kürt mekanı x-bar da 30 tane kürdü sabahın 5 ine kadar esir etmişliğim var :)

Abi polis gelecek ceza yazacak ne olur kapatalım mekanı diyordu adamlar en son.

Bende çok sarhoştum ama mekanı kapatanın anasını bilmemne yaparım diye bağırıyordum en son :)

Bilmiyorum yine diyorum diyemez.
  • Yeni Oluştur...