neutrino Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Theridone said: Yorumları beğenmedi Kequo lskjdfhlskd
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 bingildak said: millet beğenmedi diye niye keko ilan ediyosun lan bir şey paylaşmışsın adamlarda eleştiriyo işte, ne güzel Olm eleştirmiyo ki kekolar, Çok fazla efekt var falan diyorlarda yanılıyorlar :) Ayrıca kızmıyorum ki keko buluyorum sadece :)
Tori Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Abi adam link vermeyi becerememiş altta biri düzeltmiş. Trol serbest demiş sonra ilk postta kezbanlık yapmış. Sayfasına gittim, en üsttekini tıkladım. Random mainstream trackın 2 dakkasını copy paste yap, BEN YAPTIM OLDU diye de imza at. http://www.youtube.com/watch?v=1txVyyLkb6g :)
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Dworgian said: vocal seven biri olarak, yo4 de o vocal üzerindeki viji viji diye giden sesi kaldırsan daha iyi olurmuş. yo5 pek bişey ifade etmedi cidden. yo3 daha bir samimi Farklı zevkten insanlara sunulan ritimler olarak düşün. Birisi muzlu pasta severken diğer çilekli sevebiliyor yada hiç sevmiyor vs. Set haline getirip çalmaya başladığında ilk parça ortamda bulunan 30 kişinin hoşuna giderken 20 kişinin gitmeyebilir ve hep aynı tarz devam edersen o 20 kişi mahfolur vs vs gibi gibi
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Theridone said: Kequo ahahhaahaahahhahahaah
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Tori said: Abi adam link vermeyi becerememiş altta biri düzeltmiş. Trol serbest demiş sonra ilk postta kezbanlık yapmış. Sayfasına gittim, en üsttekini tıkladım. Random mainstream trackın 2 dakkasını copy paste yap, BEN YAPTIM OLDU diye de imza at. http://www.youtube.com/watch?v=1txVyyLkb6g :) Bir programa atıp ikisini incelersen aynı olmadığını görürsün. Zaten sıfırdan şarkı yapmıyoruz var olanları daha da güzelleştirmeye calışıyoruz. Ekstra kendimizden bişeyler katıyoruz. Gösterdiğin linkteki adamın yapmış olduğu gibi.
totemic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 kendinden birşey katcaksan 3bin - 5bin dolar falan katsaydın Kequo..
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 sdlfjsd adamın milyon dolarları var ama forumda yediği ayarın haddi hesabı yok lan
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 neutrino said: sdlfjsd adamın milyon dolarları var ama forumda yediği ayarın haddi hesabı yok lan Ahahah kendimi terbiye ediyorum böyle şurda şunu söyleyen adamların hiç biri bu hafif eleştirileri gerçek hayatta suratıma yapamayacaklarını bildiğim için onlara güzel bir şans veriyorum aynı zamanda da kendimi terbiye ediyorum :) Ne kadar güzel bir olay düşünsene kekolar beni eleştiriyor :) Ama sanallığın ötesine geçildiğinde başkan, patron, şampiyon, adamın dibi gibi sıfatlarla hitap ediyorlar.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ben gerçek hayatta suratına eleştiririm abi neden eleştirilmeyeceksin ki eleştireni dövüyor musun bu kadar alpha mı oldun pahalı arabaya biniyorum diye
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Sequo said: neutrino said: sdlfjsd adamın milyon dolarları var ama forumda yediği ayarın haddi hesabı yok lan Ahahah kendimi terbiye ediyorum böyle şurda şunu söyleyen adamların hiç biri bu hafif eleştirileri gerçek hayatta suratıma yapamayacaklarını bildiğim için onlara güzel bir şans veriyorum aynı zamanda da kendimi terbiye ediyorum :) Ne kadar güzel bir olay düşünsene kekolar beni eleştiriyor :) Ama sanallığın ötesine geçildiğinde başkan, patron, şampiyon, adamın dibi gibi sıfatlarla hitap ediyorlar. yoo gayet de yaparlar bence, senin parana mı ihtiyaçları var lan sanki burdakilerin? Herkesi xunn gibi karın yapabileceğini zannetme bence, en başta black-ice'a ayıp olur.
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Olm şurda 30 adamla yüz yüze görüştüm henüz karşılaşamadım. Black-ice ilede telefonla baya sohbetimiz oldu. Gayette severim kendisini.
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Sequo said: Farklı zevkten insanlara sunulan ritimler olarak düşün. Birisi muzlu pasta severken diğer çilekli sevebiliyor yada hiç sevmiyor vs. Set haline getirip çalmaya başladığında ilk parça ortamda bulunan 30 kişinin hoşuna giderken 20 kişinin gitmeyebilir ve hep aynı tarz devam edersen o 20 kişi mahfolur vs vs gibi gibi olabilir abi bişey demedim zaten. gerçi benim dinlemeyi sevdiğim tarz deep house değil pek dediğim gibi vocal (vocal trance aslında). ondan ben yabancılamış olabilirim. vocal trance yaparsan onu da dinleriz ama tabii
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 neutrino said: Sequo said: neutrino said: sdlfjsd adamın milyon dolarları var ama forumda yediği ayarın haddi hesabı yok lan Ahahah kendimi terbiye ediyorum böyle şurda şunu söyleyen adamların hiç biri bu hafif eleştirileri gerçek hayatta suratıma yapamayacaklarını bildiğim için onlara güzel bir şans veriyorum aynı zamanda da kendimi terbiye ediyorum :) Ne kadar güzel bir olay düşünsene kekolar beni eleştiriyor :) Ama sanallığın ötesine geçildiğinde başkan, patron, şampiyon, adamın dibi gibi sıfatlarla hitap ediyorlar. yoo gayet de yaparlar bence, senin parana mı ihtiyaçları var lan sanki burdakilerin? Herkesi xunn gibi karın yapabileceğini zannetme bence, en başta black-ice'a ayıp olur. Mesela 'lan' dedin ya gerçek hayatta diyemiyorsun bundan bahsettim. Kedi gibi oturuyorsun. Anlamışsındır inşallah :)
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Yoo, derim bence. İnsanın konuşma tarzı bu.
barbu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Sequo said: neutrino said: Sequo said: neutrino said: sdlfjsd adamın milyon dolarları var ama forumda yediği ayarın haddi hesabı yok lan Ahahah kendimi terbiye ediyorum böyle şurda şunu söyleyen adamların hiç biri bu hafif eleştirileri gerçek hayatta suratıma yapamayacaklarını bildiğim için onlara güzel bir şans veriyorum aynı zamanda da kendimi terbiye ediyorum :) Ne kadar güzel bir olay düşünsene kekolar beni eleştiriyor :) Ama sanallığın ötesine geçildiğinde başkan, patron, şampiyon, adamın dibi gibi sıfatlarla hitap ediyorlar. yoo gayet de yaparlar bence, senin parana mı ihtiyaçları var lan sanki burdakilerin? Herkesi xunn gibi karın yapabileceğini zannetme bence, en başta black-ice'a ayıp olur. Mesela 'lan' dedin ya gerçek hayatta diyemiyorsun bundan bahsettim. Kedi gibi oturuyorsun. Anlamışsındır inşallah :) uşaklarına arabalarınla ezdiriyor musun? neden diyemesin? edit: alıntıda sıçmışım.
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 adamın konuşma tarzı o ise gerçek hayatta da der ya. hatta ben mesela gerçek hayatta konuştuğumdan daha usturuplu yazıyorum internetteyiz her yazılan kalıyor diye şasldkasşd
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 abi internet çok manyak bir yer delisi var hastası var böyle büyük konuşma bence hiç, gerek yok evli barklı adamsın bak kelebeği taktılar mı hepimizden pekmez akıyor şarıl şarıl gerek yok
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 cocuk okula basladi, artik biraz efendi ol asdf.
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Dworgian'a lan demem ama mesela, kişiye göre biraz da. sdfsdf
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 forumda kelebek takacak adam barindirmiyoruz heralde. belki gokalp.
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 neutrino, ben sana ulan der bir üst noktaya taşırım olayı ama. sırf gıcıklık işte.
Öne çıkan mesajlar