Madcat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 beyler günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 pontipati said: metalurji var bi de adamentiyum levha çiziyolarmış cnc de metalurji önemli baya, küçümseme o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 OF NE LAF SOKMUŞUN SOKTUĞUNU NASIL BEĞENİP HEMEN BİRİLERİNE PAYLAŞMIŞIN KANKA YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Unutamamış aklı sıra intikam alıyor işte. Cevap vermeye değmezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Hahaha köylüler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=1xTplpDBK8I Ahaha nedense şu aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Yavşamandan rahatsız olmuş da atmış işte benim sevgilim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 sequo zengin ama haklı.. çok amatörce karşılamşsın olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 aquila said: Gönder penisi kapat, ne ugrasiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 aquila said: Gönder penisi kapat, ne ugrasiyon. valla öyle harekete çok şık cevap olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 aquila said: Gönder penisi kapat, ne ugrasiyon. insan alışkanlıklardan kolay vazgeçemiyor, illaki yapmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Sequo said: diaboliq said: lan bana ne ? -işteeee benim yeni sevgilimmmmmmmmmm ****foto***** *bu ne lan. sevgili değil bu. pkk itirafçısı. -petro kimya mühendisi. *sen zaten sondaj seviyosun biliyorum. hayır ne gerek var yani durduk yere bunu yapmaya.baya fırtınalı bi ilişki yaşamıştık. bu kaşarlığa ne gerek var. 3 aydır görüşmüyoruz. bana 3 ay sonra ilk yazdığı şey " sevgilim var" ananın damı. ohhh içimi buraya döktüm. Klasik türk erkeği göt olduktan sonra 'sen zaten sondaj severmişsin' falanmış filanmış yapmayın lan şunu. numaradan da olsa hayırlı olsun diyip gülün. karşı taraf daha çok sinirlenir. offf kızıyorum vallaha this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar