jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 metalurji okuğudu için ilahiyat okumak istiyor işte sen düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 diaboliq said: he ya aynen bro. kalitesini silkeleyim. cennet mahallesinden manita yaptık sanki Karı seni unutamamış olm boşver kalitesini, sağlam etki bırakmışsın üstünde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 bu kalitede olan birinin unutmaması iyi birşey değil abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 he bu arada op, tebrik ederim abi kızda nası bi etki bıraktıysan, altın harflerle yazmışın adını paticik olarak gurur duyduk walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 arkadaşın özel hayatını patiden takip ettiğim kadarıyla diyorumki gece yarısı falan wassaptan harasslamıştır kızı. kız da çıkarıp vurmuştur masaya mühendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 yok ya tatar bro haklı. unutamamış işte. ben yarın öbür gün bi romantik mesaj çakar yine drilling yaparım ona. yada başıma yine bela açarım. aksiyon olursa burdan paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Tabe lan, sakla samanı gelir zamanı, eskisi olmayanın yenisi olmaz demişler, bırak unutamasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 kız sanırsam koydum çocuğu demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 " mutluluklar :) " seni kıskandırmaya çalışıyor da dünyadaki tek kukunun onda olmadığını ispatlamalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 http://i.imgur.com/CDUfvBA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 sen ona yeni sevgilinin resmi ile karşılık verebildin mi ? golü yemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 2-3 olur çıkarması güç olur ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 lise 1'den mi sevgili yapıyorsunuz lan. ya da sevgiliydik diye bizi yiyorsun kız friendzone'a çaktı, sevgilisinin fotosunu falan atıyor kanka ayağına sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 fappeninglik birsey varsa yolla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 allahtan adamın çükünü çekip yollamamış, düşünsene bir de senden büyük. http://i.ytimg.com/vi/Ll-ILvN0Ixs/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ole birsey olsa aninda gay twik sitelere yapistiracaksin fb yu da ekleyeceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 diaboliq said: lan bana ne ? -işteeee benim yeni sevgilimmmmmmmmmm ****foto***** *bu ne lan. sevgili değil bu. pkk itirafçısı. -petro kimya mühendisi. *sen zaten sondaj seviyosun biliyorum. hayır ne gerek var yani durduk yere bunu yapmaya.baya fırtınalı bi ilişki yaşamıştık. bu kaşarlığa ne gerek var. 3 aydır görüşmüyoruz. bana 3 ay sonra ilk yazdığı şey " sevgilim var" ananın damı. ohhh içimi buraya döktüm. Klasik türk erkeği göt olduktan sonra 'sen zaten sondaj severmişsin' falanmış filanmış yapmayın lan şunu. numaradan da olsa hayırlı olsun diyip gülün. karşı taraf daha çok sinirlenir. offf kızıyorum vallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Civcivhead said: allahtan adamın çükünü çekip yollamamış, düşünsene bir de senden büyük. http://i.ytimg.com/vi/Ll-ILvN0Ixs/hqdefault.jpg küçük olsa yollamazdı zaten asdasd :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 SeaGle said: Petrokimya mühendisi ne ya. Sırf işsizlik oranını artırmak için mühendislik kuruyorlar mk. ahaha yok herhalde öyle bir şey zaten kimya mühendislerinin çalıştığı ana alanlar var. polimer, biyokimya, petrokimya gibi. adam muhtemelen petrokimya alanında olan bir kimya mühendisi olduğu için kendine öyle bir sıfa takmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 petrodolar oyunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Bu herif 2 haftada bir boyle konular aciyo, siz de ilk defaymis gibi yaziyosunuz ya, en cok ona hayret ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 navyamphs said: gench endüstriciler rahatsız asdasfds way amca sen end.müh müydün yaf :) He ya hiç sorma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 sequo çok doğru demiş yalnız. olaya çok amatörce yaklaşmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 jacabo said: metalurji ne ya asdasd metalurji İYİ mühendisliktir yaw. jeoloji müh, jeofizik müh, zıraat'in bi çok bölümü v.b. den daha mühendis gibi mühendistir adamlar. Bizim Gemi İnşa sanayiinde çok çalışır bunlar paslanmazların sertliği, dökümü falan baya baya mühendistir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Sacmalik. Bunun bu tarz karaktersiz bir kiz oldugunu anlaman ne kadar uzun surdu? Eger bunu ayrildiktan sonra anladiysan sana semer vuran cok olur birader kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar