Certhas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 bana navarchy uyar zira idle empire tepki çekiyor çok fazla gank yaptıklarından dolayı. hem navarchy milletin tarlasına, malına-mülküne göz koymuyormuş benim oyun tarzımla uyuşuyor. bugün yaklaşık 15-20 dakika trial chatte bu konuda bir jury ile konuştum. tax ödenerek alınan tarlalar dışındaki tarlalara ekim yapmak ona göre suçmuş ve bunu "illegal farming" olarak nitelendiriyormuş. bir de kendisinden çok emin olduğu için bu düşünceyi tüm sunucuya yaymaya çalışıyor. ancak eğer illegal farming diye birşey olsaydı tax ödenmeyen alanlara ekim yapılırken criminal uyarısı verirdi, halbuki oralardaki ürünleri yolarsan suçlu olursun uyarısı veriyor. yani tax ödenmeyen alanlara ekmek değil, onları izinsiz almak suçtur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Bos alana bisey ekmek kerizliktir, onu alanin ceza alması saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 valla dün dağın başına birisi 60 tane ağaç dikmiş. 15dk kala bi gittim gerçekten insanın aklına gelmeyecek saçma sapan bi yer. çıkmak için 10dk uğraşıyosun vs. 50 60 tane adam bekliyo. 3 5 log alırım belki diye beklerken baktım bu adamlar aynı guildden, bana küfür falan ediyolar. ananızı sikerim sizin diyip hepsini uproot yaptım. küfür eden adamlar bi anda yapma lütfen demeye başladı. 60 tane ağaçtan en son bi tane bıraktım herkes dibine oturdu kerizler. farm dışına konulan ağaçlar kerizlik suç yerine koyanda mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 illegal farming diye birşey yok, unprotected farming var. housing zone'a ekerse, illegal denmesi bir nebze mantıklı tabi. onun dışında dağlara orman yığmak, unprotected farming yapma inanılmaz karlı. çalan adam içinde aynı şekilde, ceza alması normal yani. ben buna girişmeye zaman bulamadım ama ahahah abi chatte konuşulan sen miydin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Serverin delisi kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Loyalt tokenda bir şey var 15 token'a infamy ve karmayı şey yapıyor işte anlayın düşürüyor 3 günde bir alın onu derim. Çok kıyak bi item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 abi alphada en azından şöle bi durum vardı bunda da öle bir ahlak anlayışı olur muhtemelen. illegal farmdaki odunları, patatesleri neyiyse artık çalarsan ceza vermiyordu genelde jüriler, ama çalmak yerine uproot edersen mundar ettin diye atıyolardı içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 East de helal olsun deyip gonderiyorduk alpha da, kermit dogrusunu yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 abi bende o adamlar gibi çalmaya gittim, adamlar aşiret gibi gelince bana siktir git falan demeye başladılar. bende sinirlendim uprootladım. bütün ağaçları. wanted durumdayım ölünce ceza yicem bakalım ne kadar yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 sırf bu iş için dağ tepe gezen adamlar var. gölün arkasında hiç kimsenin uğramayacağını düşündüğüm bir yere gül ektim. 10 dakika sonra adamın biri geldi çaldı. mapin en ucuna gittim 15 tane zeytin ağacı diktim 30 dakika içinde kestiler ağaçları. navarchy kolluk kuvveti oluştursun dağda yakaladığını bayıltsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 "sırf bu iş için dağ tepe gezen adamlar var" Evet varız fdssg. 50 kişi kadar gidip diğer bekleyenleri dövüp 500+ ağaç toplayıp döndük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 kermit said: valla dün dağın başına birisi 60 tane ağaç dikmiş. 15dk kala bi gittim gerçekten insanın aklına gelmeyecek saçma sapan bi yer. çıkmak için 10dk uğraşıyosun vs. 50 60 tane adam bekliyo. 3 5 log alırım belki diye beklerken baktım bu adamlar aynı guildden, bana küfür falan ediyolar. ananızı sikerim sizin diyip hepsini uproot yaptım. küfür eden adamlar bi anda yapma lütfen demeye başladı. 60 tane ağaçtan en son bi tane bıraktım herkes dibine oturdu kerizler. farm dışına konulan ağaçlar kerizlik suç yerine koyanda mal asfadfadf efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 öf lamer lamer işler. Tam bir reğüğreüğre nidaları yükselip patavatsızlaşılılan 50 kişi gezip bi nane yapabildiğini sanan tipte guildler. İğrenç. Adam gibi planlı 2 yada 3 kişi kastığında ciddi paralar kaldırılabiliyor ama guild roamlar iğrenç getirisi minimum şuan için. Şu anda serverlarda 3 den fazla kişiyle ortaklaşa iş yapmak yavaşlatıyor kişileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 indiriyom ben de girip bi bakıcam yarın ama kesin bok gibidir vaziyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 sen yokken harap olduk, perisaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 geliyim biraz da ben döveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 dahuta westte mi açacaz şimdi charı elf olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Elf ya da human abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 korsan Tradepack gank düşünüyorsanız elf kesinlikle su ile ilgili olan racialları yüzünden. Arkadaş denizin yarısında boğulmayabaşlıyor bende daha %30 gitmiş oluyor packleri çepliyom hep xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Öyle işlere girecek olunursa Dahuta's potion falan var 45 dakika underwater breathing veriyor. Ama hobi olarak yapılacaksa elflerin su altı avantajı var baya evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 kermit said: abi bende o adamlar gibi çalmaya gittim, adamlar aşiret gibi gelince bana siktir git falan demeye başladılar. bende sinirlendim uprootladım. bütün ağaçları. wanted durumdayım ölünce ceza yicem bakalım ne kadar yeriz. TOPLASAN O ODUNLARI BURDAN KÖYE YOL OLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 toplaman o kadar zorki abi. hepsinin arasında 20şer saniye var nerdeyse. 1 tanesinin süresi bitince 50 kişi abanıyo tek ağaca. bi yer daha buldum enayinin birisi dikmiş yine 40 50 tane ağaç dağ tepesine. yine 40 50 kişi gelirse uproot fest yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 sabah agaclari toplayamadim ya, gec kalktik =(. bir gunluk is kaybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 oyun çok kötü. dün indi indiğinden beri giremedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 girdiğindede bi şekilde düşüyosun abi en iyisini yapıyosun girmemekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar