Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ArcheAge Paticik Guild Hareketi

Certhas

Öne çıkan mesajlar

bana navarchy uyar zira idle empire tepki çekiyor çok fazla gank yaptıklarından dolayı.

hem navarchy milletin tarlasına, malına-mülküne göz koymuyormuş benim oyun tarzımla uyuşuyor. bugün yaklaşık 15-20 dakika trial chatte bu konuda bir jury ile konuştum. tax ödenerek alınan tarlalar dışındaki tarlalara ekim yapmak ona göre suçmuş ve bunu "illegal farming" olarak nitelendiriyormuş. bir de kendisinden çok emin olduğu için bu düşünceyi tüm sunucuya yaymaya çalışıyor. ancak eğer illegal farming diye birşey olsaydı tax ödenmeyen alanlara ekim yapılırken criminal uyarısı verirdi, halbuki oralardaki ürünleri yolarsan suçlu olursun uyarısı veriyor. yani tax ödenmeyen alanlara ekmek değil, onları izinsiz almak suçtur.
Sosyal ağlarda paylaş

valla dün dağın başına birisi 60 tane ağaç dikmiş. 15dk kala bi gittim gerçekten insanın aklına gelmeyecek saçma sapan bi yer. çıkmak için 10dk uğraşıyosun vs. 50 60 tane adam bekliyo. 3 5 log alırım belki diye beklerken baktım bu adamlar aynı guildden, bana küfür falan ediyolar. ananızı sikerim sizin diyip hepsini uproot yaptım. küfür eden adamlar bi anda yapma lütfen demeye başladı. 60 tane ağaçtan en son bi tane bıraktım herkes dibine oturdu kerizler.
farm dışına konulan ağaçlar kerizlik suç yerine koyanda mal
Sosyal ağlarda paylaş

illegal farming diye birşey yok, unprotected farming var. housing zone'a ekerse, illegal denmesi bir nebze mantıklı tabi. onun dışında dağlara orman yığmak, unprotected farming yapma inanılmaz karlı. çalan adam içinde aynı şekilde, ceza alması normal yani. ben buna girişmeye zaman bulamadım ama

ahahah abi chatte konuşulan sen miydin lol
Sosyal ağlarda paylaş

sırf bu iş için dağ tepe gezen adamlar var. gölün arkasında hiç kimsenin uğramayacağını düşündüğüm bir yere gül ektim. 10 dakika sonra adamın biri geldi çaldı. mapin en ucuna gittim 15 tane zeytin ağacı diktim 30 dakika içinde kestiler ağaçları.

navarchy kolluk kuvveti oluştursun dağda yakaladığını bayıltsın.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

valla dün dağın başına birisi 60 tane ağaç dikmiş. 15dk kala bi gittim gerçekten insanın aklına gelmeyecek saçma sapan bi yer. çıkmak için 10dk uğraşıyosun vs. 50 60 tane adam bekliyo. 3 5 log alırım belki diye beklerken baktım bu adamlar aynı guildden, bana küfür falan ediyolar. ananızı sikerim sizin diyip hepsini uproot yaptım. küfür eden adamlar bi anda yapma lütfen demeye başladı. 60 tane ağaçtan en son bi tane bıraktım herkes dibine oturdu kerizler.
farm dışına konulan ağaçlar kerizlik suç yerine koyanda mal

asfadfadf efsane.
Sosyal ağlarda paylaş

öf lamer lamer işler. Tam bir reğüğreüğre nidaları yükselip patavatsızlaşılılan 50 kişi gezip bi nane yapabildiğini sanan tipte guildler. İğrenç. Adam gibi planlı 2 yada 3 kişi kastığında ciddi paralar kaldırılabiliyor ama guild roamlar iğrenç getirisi minimum şuan için. Şu anda serverlarda 3 den fazla kişiyle ortaklaşa iş yapmak yavaşlatıyor kişileri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...