Mithat Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Ya benim bilgisayar bunu oynamaya çalıştığımda aşırı mı çalışıyor noluyorsa fanlarınız nanay olmuştur diye uyarı veriyor ve fanlardan abartı ses gelmeye başlıyor , grafik olarak daha kaliteli oyunlar oynadım bu hatayı vermedi şimdi bunu niye yaptı ki? Bunu engellemek için napmak lazım? Ekran görüntüsü grafik ayarlarını falan mı düşürmek lazım onla mı alakalıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Bu lanet oyun saatlerdir açılmıyor playe basınca 'auroria,birthplace' yazıları doluyor gerisi gelmiyor, dns değiştirdim yine olmadı, server durumlarına baktım ama online gözüküyor EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Bir şey sorucam bu terrain bazı yerlerde yüklemiyor gibi bulanık, bunu çözümü var mı ? DX 9 yaptım düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 geçen gün farm cart yaptım. herşey iyi güzel de, çok sıkıldım trade rundan. ki hep de sıkıyordu zaten. yapacak bir şey bulamıyorum diye yaptıydım. fakat yine sıktı, yine sıktı. ne yaptım? votf dan bir adamla şöyle bir anlaşma yaptım; halcyona - dewstone... adam 3 tane pack... ben 1. adamın fuel. benim cartı sürüyor. ben de afk para yapmış oluyorum. işimize bakıyoruz. mazın. şimdi kanına da giriyorum, gweonid e götürecek :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Serverlar patatese bağladı dc yiyip duruyoruz. EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 oynanmiyor ya dahuta gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Yine ^bir fail mmo ile karşı karşıyayız sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 abi bu ne ya bu ne allasen ya: http://i.imgur.com/yvq1Rst.png yani ben böyle saçma bişey görmedim. her 10 loginin 6-7'sinde böyle oluyor, böyle oyun mu oynanır hıamına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 benim modelleri yuklemiyordu oyun. Town a giriyorum 30 sn sonra geliyordu karakter modelleri falan. Ssd aldim bugun ona kurdum simdi canavar gibi oldu. hdd varsa ve kotuyse birde ondan olabilir seninde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 ya bende ssd var da ona oyun moyun kuramam 128 gb zaten, 3-5 bişey kurulu 30 gb boş yer var o da kalsın yani. hdd kötü mü iyi mi bilmiyorum ama yani şu sorunu ilk defa bir oyunda yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 süresi geçen yerlrei nasıl alıyoruz vergisinimi vermek gerekiyor ne yapılıyor anlatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Xenocide said: abi bu ne ya bu ne allasen ya: http://i.imgur.com/yvq1Rst.png yani ben böyle saçma bişey görmedim. her 10 loginin 6-7'sinde böyle oluyor, böyle oyun mu oynanır hıamına Windows defender mse gibi antivirus programlarinda Glyph klasorunu tarama diye secersen bu surec baya etkileniyor bir de aksamlari zaten serverdan kaynakli baya bir delay oluyor gunduz bu sorunu hic yasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Full loot bu oyuna gitmezmis ama ne bileyim alet edevat insure zorunlu kılınmalı..insure edilmeyen edevat lootlanabilmeli..ayrıca lvling proccess de ole cok casual friendly degil..ama keyifli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 leveling güzel bence ne bileyim 15 levela geldim hiç sıkılmadım daha, aslında herşey çok tekrar ama bir şekilde cezb etti beni. Bir beklentim var sürekli ince bir sandbox havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 bir 15 daha kas görürsün asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 sandbox olayi pakette. 40-50 arasi bayiyor biraz ama ordada craft yaparsin biter. oyun zaten leveling üzerine degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 abi ne full lootu. craft item ne kadar tutuyor hesapladiniz mi hic lelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Çıktığından beridir biraz takılıyodum, bugün 1 aylık patron aldım artık craftla ilgilenmek için, bitince daha büyük paketten bile alabilirim hatta şimdilik kör topal oynuyorum (Nebe - Haranya/East). Nebe'de var mı bir araya gelmiş üj bej kişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 hepimiz nebe west'teyiz asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Beyler şimdi ben evi tarlaları olan bi hesap alıyorum, ne olur ne olmaz tarla evi benim kendi hesabıma aktarayım diyorum nasıl olucak bu süreç ? level 25im. 50 gildam var falan. biri aydınlatsın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 land appraiser die bişi var bununla yapılı olan ev/tarlayı istedigin karaktere yada public oarak satışa cikarabiliosun. her 100g için bir appraiser gerekio sen private sell yapacağın için 1 adet appraiser bir land için yeter 1g'dan satışa çıkarıcan, alacak karakterin ismini yazıcan kimse alamayacak. sonra karakterinle girip, alacan o landi kendine. private sell yapmayı unutma yoksa public açarsan diğer karaterle girene kadar biri kapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Mosquito said: . Peki bu 1 farmhouse ve 4 evin taxı haftalık ne oluyor bilmiyorumda garantiye alayım işimi :) aslında alıcağım hesapla devam etmek isterdim ama paticik dışından buldum tam güvenemiyorum yarın bir gün hesabı geri alır malır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 http://archeagefurniture.com/archeage-tax-calculator/ çat diye yapıştırdım da, tax calculator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 tarlaya maden ektim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Dei said: http://archeagefurniture.com/archeage-tax-calculator/ çat diye yapıştırdım da, tax calculator. Eyvallah. Haftalik 80-100 gold gideri olucak gibi. 100gold ne kadar sürede kasılıyor ki :) elimde patlamasin yada apex almak zorunda kalmıyım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar