Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Limanda guardlar var + stealth vs bi sekil hallediliyor orasi sikinti degil de asil sorun denizde yakalanman olabilir. Onun da cozumu kalabalik gitmek iste. Bu arada pack kaybetsen bile 60 lp + 1.5 gold verip karsiliginda 3 resource almis oluyorsun yanlis hesaplamadiysam. 3 resource 2.7g falan ediyor satinca zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Argoel said: Aluriel said: Seele said: var mi skill olayina kafa yoran. ben söyle birsey düsünüyorum. http://archeagedatabase.net/us/calc/173937 bu da benim build http://archeagedatabase.net/us/calc/174050 avrupa da lvl limit 50 ona göre dizayn yapın :) 22 skill harcadim ben zaten sonuncu skill bonus. Ilk link lvl 55 icin ama haklisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 kermit said: bu arada west tarafında guildle karşı tarafa salça olabilecek bi aktivite yok. dün 3 guild birleşip pirate adasına gittik, gemiden tradepackleri indirdiğimiz anda ölmüştük. 2 tane guild birleşmiş bizi bekliyodu ve nerdeyse 2 katımızdan fazlaydı adamlar. east açık ara eziyo her türlü. kaan çıkıp oyunu götünün son terine kadar savunacak ama oyun cidden sıkıyor fodsjfıkp ne tokatladık sizi lan dün gece, adayı terkettiniz en sonunda. biz de diktik guild evini mis gibi döndük kıtamıza. west takımları çoook vasat. kds - futilez ağır tokatlıyoruz batılı monşer kitlesinin tatlı kıçlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Şu server a east olarak başlasaydık çok başka olacaktı :) faction change isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 en olmadı, west e restriction kalksın. aptal trion. aptal oç trion. bi de mentor questlerinin git gide anlamsız kalması da ayrı komedi. mentee bulamıyor insanlar. karakter açıp, levelleyemiyor ki kimse oturup da mentee bulabilesin 50ler. aptal trion. aptal oç trion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Ya birde şu hasla token muhabbeti o kadar salakça ki inanılmaz soğuttu oyundan. Pre end game silah için grind yapılacak tamam eyvallah yapalım da abi 30 tane mob var farmlanacak, farmlamaya çalışan 150 kişi var. Geri zekalılar pvp dönsün diye mi öyle yapmışlar bilmiyorum ama oyunu silme derecesine geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Argoel said: Ya birde şu hasla token muhabbeti o kadar salakça ki inanılmaz soğuttu oyundan. Pre end game silah için grind yapılacak tamam eyvallah yapalım da abi 30 tane mob var farmlanacak, farmlamaya çalışan 150 kişi var. Geri zekalılar pvp dönsün diye mi öyle yapmışlar bilmiyorum ama oyunu silme derecesine geldim. 4 saat falan sürdü almam bowu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 level 50 itemleride amma pahalıymış, quest rewardından kötü yeşil zırhlar 100 golddan başlıyor :/ öyle günlük girip farma bakıp, handcrafti kasıp çıkıyorum (10000 i geçtikten sonra öğredim accesory craftının ne kadar rng ye dayalı olduğunu da heh) nasıl bir yol izlemeliyim ? craft zırhların ucuzlamasını mı beklemek gerek , yoksa fiyatlar aslında normal de ben mi yetemiyorum ? yada dungeon falan mı farmlamak gerek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 bu founder alanlar 150 dolar verip hep patron mu kalıyo aylık ücret vermeden yoksa yani 150 dolar vermek nedir oyuna ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 aente said: kermit said: bu arada west tarafında guildle karşı tarafa salça olabilecek bi aktivite yok. dün 3 guild birleşip pirate adasına gittik, gemiden tradepackleri indirdiğimiz anda ölmüştük. 2 tane guild birleşmiş bizi bekliyodu ve nerdeyse 2 katımızdan fazlaydı adamlar. east açık ara eziyo her türlü. kaan çıkıp oyunu götünün son terine kadar savunacak ama oyun cidden sıkıyor fodsjfıkp ne tokatladık sizi lan dün gece, adayı terkettiniz en sonunda. biz de diktik guild evini mis gibi döndük kıtamıza. west takımları çoook vasat. kds - futilez ağır tokatlıyoruz batılı monşer kitlesinin tatlı kıçlarını. valla dün gece VOTF olarak pvp raid yaptık uzun zamandan sonra adada ilk önce elysium gaming+ philosopher kings, sonra kds, sonra futilez+kds. hep ezdik bir fight kaybetmedik. hatta kds offical forumda diz çöktü tövbe istedi sonra. monşet kıçlarımız çok rahattı yani. tarlasından çıkıp gelmişleri dövüp sevinmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 yav he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 karakter acilabiliyor sanirim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 aente said: kermit said: bu arada west tarafında guildle karşı tarafa salça olabilecek bi aktivite yok. dün 3 guild birleşip pirate adasına gittik, gemiden tradepackleri indirdiğimiz anda ölmüştük. 2 tane guild birleşmiş bizi bekliyodu ve nerdeyse 2 katımızdan fazlaydı adamlar. east açık ara eziyo her türlü. kaan çıkıp oyunu götünün son terine kadar savunacak ama oyun cidden sıkıyor fodsjfıkp ne tokatladık sizi lan dün gece, adayı terkettiniz en sonunda. biz de diktik guild evini mis gibi döndük kıtamıza. west takımları çoook vasat. kds - futilez ağır tokatlıyoruz batılı monşer kitlesinin tatlı kıçlarını. ilk turda siz ezdinizde ikinci turda baya elinize aldınız ama şimdi orasıda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Valla en son gece 2 civarı bir tek biz vardık adada fdsf. Sizin taraf zaten genelde sayıca üstün oluyor zerglüyorsunuz taktikten ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 bağlantı sorunu yaşayan var mı? login ekranında ve oyun içinde dc oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 arada yapıyor oyun onu ama çok sık olmadı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Bu oyun da patlak yaa.. Max lvl&skill kasana kadar pvp yok gibi bisey. Pve agirlikli olunca da lvling coook bayat geldi bana. Bag, labor pot, craft, bazi eq vs. paraya dayanmis. Tikla gir bir battleground yok lvling surecinde. Arena sisteminde; ayni takim da olsa diger irklarin yazdigini gorememe gibi seyler de varmis sanirim, sacma geldi. Dusuk lvl dungeon onlerinde max.lvl adamlar mentor quest cartcurt icin mynoob hitaplariyla milleti kendine yalvartiyor. Artik tarih olmasi gereken mana pot basmak.. kinayt çar'i mi la bu. kisacasi amaci agirlikli pvp olan biri uzun soluklu takilmaz gibime geldi. Gw2'nin bir tik basarilisi olmus bence. Hos, pvp'si icin betasindan beri oynadigim rift'i de mindar etmek uzere trion. O nedenle archeage'e gecelim diye dusunduk ama ilk izlenimler tirt. 26 lvl duel kaybetmemis, kendi capinda bir defiler'in izlenimleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 yav he he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 serverlar down mu? glyphe login olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 feodor said: Bu oyun da patlak yaa.. Max lvl&skill kasana kadar pvp yok gibi bisey. Pve agirlikli olunca da lvling coook bayat geldi bana. Bag, labor pot, craft, bazi eq vs. paraya dayanmis. Tikla gir bir battleground yok lvling surecinde. Arena sisteminde; ayni takim da olsa diger irklarin yazdigini gorememe gibi seyler de varmis sanirim, sacma geldi. Dusuk lvl dungeon onlerinde max.lvl adamlar mentor quest cartcurt icin mynoob hitaplariyla milleti kendine yalvartiyor. Artik tarih olmasi gereken mana pot basmak.. kinayt çar'i mi la bu. kisacasi amaci agirlikli pvp olan biri uzun soluklu takilmaz gibime geldi. Gw2'nin bir tik basarilisi olmus bence. Hos, pvp'si icin betasindan beri oynadigim rift'i de mindar etmek uzere trion. O nedenle archeage'e gecelim diye dusunduk ama ilk izlenimler tirt. 26 lvl duel kaybetmemis, kendi capinda bir defiler'in izlenimleridir. neyse adam gibi yazayım he he yazacağıma. max level, skill kasana kadar hayvan gibi, öyle böyle değil open world pvp var, faction kill var, trade run var, ve deli gibi pvp yapabiliyorsun, girip aralıksız 3-4 saat pvp yapabildiğin bir oyun. bag, labor vs paraya dayanmış durumda değil, sözüm meclisten dışarı gerizekalı olmayan birinin 1 apex alması max 2 gün 30lu levellarda, 3 2 haftadır oynuyorum ve şimdiye kadar elime 250g+ para geçti bunun 150si apex kalanı tarla vs. tıkla gir bg/dungeon plebler için zaten. herhangi bir mmoda arenada ya da karşı ırkın yazdıklarını zaten göremiyorsun, ha wowda same faction gelirse oluyordu sanırım hatırlayamadım. adam gibi kendi dungeonunu kendin yapabiliyorsun ortalama bir oyuncu olarak mentorların ne yaptığı seni ilgilendirmiyor, daily 1 quest var yapmayabilirsin. wow dahil tüm mmolarda pot sistemi vardır ve bu tabanla çıkmıştır, çoğunda yine wowu baz alarak söyleyeyim potların kullanılmama sebebi oyunun laçkalaşmasıdır. kinayt ve çar yazan birine bile bu kadar cevap yazabildiğim için kendimi tebrik ediyorum açıkcası. ha oyun mükemmel mi, değil tabiki. ama bugüne kadar gözümdeki en iyi mmo wowdu, şuan archeage. öncekileri saymıyorum mevcuttakilerden gidiyorum. nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 devler lectrenın arkadasları herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 feodor said: 26 lvl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Birgun herke"z" kinaytci ol"u"cak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 go back to wow peasant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 feodor said: 26 lvl duel kaybetmemis, kendi capinda bir defiler'in izlenimleridir. sdafdsfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar