aente Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 ttnet patlak sanırım, facebook ve sunucu bir koptu ama mail ve skype açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 noldu la beceremediniz serverda durmayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 ben düşmüyom telekomdan değil demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 sizin modem bozulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Plate Sup oldum ama bir şey yanlış gibi :D Confessor oldum (vit,shadowplay,songcraft) 1k heal gömüyom regenler olsun heallar olsun aldığım 3 5 spirit itemları ile düzeldi fena heal yapmıyorum :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 gece bırakmıştım kuyrukta sımdı uyandım, login ekranında kalmıs demekkı kick yok login ekranında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Oyundan konuşacağımıza kaç gündür muhabbet hep login Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Gencler sabah 7-8 arası takılabiliyorum bu akşam login olayına bir çözüm yok mu ya. 16 usd ekstra felan verek sıra beklemesek vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Zamanında 150 dolar verenler sıra beklemiyor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 150 şimdi versek oluyor mu? Test eden onaylayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ağaçlarımı çalmışlar gene :/ hayır adam calmıs yerıne ağaç dıkmıs bende onunkılerı çaldım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 yalnız %74 efişınşi ve %5 interest cut a rağmen 3Gold+ para gelmiş bir tradeden. Çok karlı lan bu oranda bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 reampage said: Zamanında 150 dolar verenler sıra beklemiyor değil mi ?lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Suark said: yalnız %74 efişınşi ve %5 interest cut a rağmen 3Gold+ para gelmiş bir tradeden. Çok karlı lan bu oranda bile. %5 cut değil, faiz verio tradepacklerde 22 saat sonra verdiği için parayı. tradepackleri yapmak için harcadığın malzemenin AH'daki değerine göre bakmak lazım. AH'da sadece malzemeler yaklaşık aynı paraya gidiosa hiç karlı olmuo. başlarda malzemeleri satmak daha karlıydı şimdi ne durumda bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ya yeni server açmıyacaklar mı? NA'ya 3 tane server açtılar; eu'da hala güncelleme yok. güya serverların kapasitelerini de arttırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Açılacak bir kaç yeni sunucu daha EU için, gemi ile getirdiler Amerika'dan Avrupa'ya hatta, bir iki güne aktif olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ya karlıda olsa, ah ile uğraşmıosun yani. Hem geziosun eşşeğe biniosun oh mis. ama riskli bölgelerin daha fazla getirisi olması laızm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Shatigonda Nation ve Faction Kanalı 200 e yakın gold seller spamming başka hiçbir şey yok. Bu ne ya bu nasıl bir o.cocukluğu abi anasını öptüler oyunun.O kadar hızlı spam geziyor ki. Abi trionda salak Yap faction ve nation chat'e level limit kurtulalım yap level 10 15 rahat edelim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 tüm serverlar aynı durumda. bokunu çıkardılar spamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 sag clickleyin blocklayın rahatlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 onu da çözmüşler, öyle user yok diyor blocklamaya çalışınca. kapattım nationı falan hep. anca öyle kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Hiçbiri eminim burdaki kadar olamaz bu ne abi? İnsanlık ayıbı adamlar Sperm israfı https://www.facebook.com/video.php?v=696834813732339 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ya oyun açılmamaya başladı niye acaba. baya hiç açılmıyo playe basıyorum kalıyo öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 melisara da aynı orasıyla. saniyede 2-3 spam geliyor. spamı atıp yeni karakter yaratıyorlar block işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 dıger kıtaya gıdıp adamların bıneklerınden alabilomuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar