Lectre Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 teamviewer kurun evdeki pcnize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Öğleden sonra 4 gibi girdim sıraya yinede bekliyorum yani 1124 diyor. Neyse yeni server ları çekmişler gümrükten bugün yarın düzelir bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 ben evdeyim sürekli zatende afk olunca suspect user oluyosun direk oyunda o kadar çok orospu çocuğu ve o kadar salak bi sistem varki şikayet ediliyosun afksın diye. kağıt sıkıştırıyosun yarım saat 40dk sonra hop düşmüşsün menüye. dalyaraklar adam akıllı server yapın o zaman kimse oyundan düşmemek için kasmasın. aptallık dizboyu ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Böyle oyunun amk ben ilk defa bi oyuna giremediğim için bırakıyorum bu oyunu yapan firmayida serverlarınıda çalışan bayan kişilerinide silkeyim bi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 serverlar duzelince girersiniz, niye heyecanlandiniz ki. ya da gidin sirasi az olanlara girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 benim sıra 275te takıldı yarım saattir. internet gitti geldi heralde ben farketmeden, sıradan da düşürmedi öyle duruyor. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 lost yedin galiba bana da aynısı oldu. Glyph ın kendi programında hata vermiş olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 2600 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 1000e gelmisim ben de, ama simdi sira gelip oyuna giricem, eve gidene kadar dusucek oyundan pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Bugün isten geldim 2k sıra vardı...anında sildim oyunu..isgüzarlıgın bu kadarını hic görmemistim..bekleyen arkadaslara bol sanslar..gram işim olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 25 dk olmuş afk kick dikkat edin ona geçen 45dk zaten hehe diye bırakıp gittim 3,5 saate mal olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mosquito said: Xenus said: eve geldim queue 1735 :X birazdan işten çıkıcam şuan sıra bitti,öğlen 3 gibi girmiştim sıraya 1k sıra. oyuna girdim ama eve gidene kadar afk-kick yersem bütün akşam gidecek gene lel 5'de sıraya girdim saat 9. 1735.sıradaydım. şimdi oyundayım. patronlu bu abv trion sabah afk sweepleri de tam evden çıkma saatime denk geliyor. teamviewer ile sıraya sokacam artık böyle çekilecek çile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 xxbar said: Bugün isten geldim 2k sıra vardı...anında sildim oyunu..isgüzarlıgın bu kadarını hic görmemistim..bekleyen arkadaslara bol sanslar..gram işim olmaz... Güzel bir oyunu kaçırıyorsun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Olm o da değil de Amerika serverında oynayın. En azından eve gelince girilebiliyor. Şu an queue yok mesela. Sonra serverlar düzelince yeni karakter açarsınız EU'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 bu team viewerdan oyuna giriş yapamıyormuyuz. ekran karanlık görünüyor. müzik geliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 yapiyoruz. acaba karakteri biraktigimiz yerin bi etkisi var mi bu sira olayina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Giovanni said: xxbar said: Bugün isten geldim 2k sıra vardı...anında sildim oyunu..isgüzarlıgın bu kadarını hic görmemistim..bekleyen arkadaslara bol sanslar..gram işim olmaz... Güzel bir oyunu kaçırıyorsun ama güzel işte 2k yerine 1999 kişi sıra beklicez 10 dakka kazık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 tam ekran yapınca arıza çıkarıyormuş nese halloldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 melisara akıyore sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Anlamadığım bir şey var zincirleme görevlere devam ederken dc olduğumda görev yok oluyor neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Oluyor arada quest logdan aktif et tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 saat 7 buçuk 8 e doğru sıraya sokmuştum, hala 500 kişi var lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Ben 2 saattir bekliyorum şu an 500 kişi kaldı. 2800 kişiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 ben yalanmı söylüyorum yani kardeş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Bugün baya kalabalıktı 62 kişilik sıra bekledim. Patron alanlar arttı demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar