Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben evdeyim sürekli zatende afk olunca suspect user oluyosun direk
oyunda o kadar çok orospu çocuğu ve o kadar salak bi sistem varki şikayet ediliyosun afksın diye. kağıt sıkıştırıyosun yarım saat 40dk sonra hop düşmüşsün menüye. dalyaraklar adam akıllı server yapın o zaman kimse oyundan düşmemek için kasmasın. aptallık dizboyu ak
Mesaj tarihi:
Böyle oyunun amk ben ilk defa bi oyuna giremediğim için bırakıyorum bu oyunu yapan firmayida serverlarınıda çalışan bayan kişilerinide silkeyim bi güzel
Mesaj tarihi:
Bugün isten geldim 2k sıra vardı...anında sildim oyunu..isgüzarlıgın bu kadarını hic görmemistim..bekleyen arkadaslara bol sanslar..gram işim olmaz...
Mesaj tarihi:
Mosquito said:

Xenus said:

eve geldim queue 1735 :X

birazdan işten çıkıcam şuan sıra bitti,öğlen 3 gibi girmiştim sıraya 1k sıra. oyuna girdim ama eve gidene kadar afk-kick yersem bütün akşam gidecek gene
lel

5'de sıraya girdim saat 9. 1735.sıradaydım. şimdi oyundayım. patronlu bu

abv trion sabah afk sweepleri de tam evden çıkma saatime denk geliyor. teamviewer ile sıraya sokacam artık böyle çekilecek çile değil.
Mesaj tarihi:
xxbar said:

Bugün isten geldim 2k sıra vardı...anında sildim oyunu..isgüzarlıgın bu kadarını hic görmemistim..bekleyen arkadaslara bol sanslar..gram işim olmaz...

Güzel bir oyunu kaçırıyorsun ama
Mesaj tarihi:
Giovanni said:

xxbar said:

Güzel bir oyunu kaçırıyorsun ama

güzel işte 2k yerine 1999 kişi sıra beklicez 10 dakka kazık :P
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...