Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ulkelerde icki fiyatlari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Italya'da en buyuk marketler zincirinde Jagermeister 9€,

Iyi bir Toscana sarabı -market icin - 10 €

edit : Yurtdısında gelirken " yaa gider freeshoptan alırım ne tasıyacagim." demeyin cunki freeshop tr'den pahalı duruma geldi artık
Mesaj tarihi:
Lombardi said:

edit : Yurtdısında gelirken " yaa gider freeshoptan alırım ne tasıyacagim." demeyin cunki freeshop tr'den pahalı duruma geldi artık

oha italyaya gittim hiç bakmadım içki fiyatlarına cidden böyle mİ*

bileydim içerdim 10 şişe :/
Mesaj tarihi:
Lectre said:

Lombardi said:

abi sen miydin bayan komşusu olan :)o
Mesaj tarihi:
pontipati said:

Lectre said:

Lombardi said:

abi sen miydin bayan komşusu olan :)o

Ben degilim sanırım o
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
İsveç'te pek ucuz sayılmazdı gene tabio buradan ucuzda inanılmaz vergi koymuşlar. Bide sadece devlet tarafından yönetilen özel yerlerden kimlik göstererek oldukça denetimli şekilde alabiliyorsunuz. Olurda Kuzey Avrupa'da içki stoklamak istiyorum derseniz cruise'ların son dakika kampanyalarından yararlanın sonra bir güzel duty free'yi sömürün :)
Mesaj tarihi:
24lü alıyoduk biz kasa şeklinde o zaman ucuza geliyor 6ya göre birde metro alkol gibi orada alkol yerleri var oradan 48li fln alınca daha da ucuza geliyor ama gidip migrostan alırsa 3-5 e geliyor işte

yani orada 50 tane marka var ottakringer heineken skol gines kahverengi bişiy sarı şişeli bişiy hatırlamıyom isimleri yALAN MI SŞÖLÜCEM:1
Mesaj tarihi:
Somon said:

viyanada 25 cent'ten skol içiyoduk heinekende indirimde yakalarsan 50 cent flndı ortalam 40 cent'e içiyoduk birayı 3-5 euro arası 6lı paket

Olm çok iyi ya
Mesaj tarihi:
Almanya alkoliğin anavatanı ya. Sabah ağzımı birayla çalkalıyordum, çeşmeden akan sudan ucuz markette satılan bira.

Bir de Paulaner gerçeği var tabii. 50 cent - 1 euro arasına Paulaner içilebilen bir ülke Almanya. Gerisi teferruat.
Mesaj tarihi:
70 lik yeni rakıyı 49 liraya aldım geçen gün. bira markette ortalama 1.5 lira civarına geliyor sanırım. 70 lik vodka 20-30 lira arası falan. polonya.

rakı fiyatını yanlış yazmışım
Mesaj tarihi:
Atina'da Amstel bira 0.75Euro, 0.50Euroya da bira var tabi.. bizde en ucuz 4.75TL.. 11 euroya litrelik absolut aldım o da bonus olmuştu. ne güzel lan avrupada yaşamak.. asdf
Mesaj tarihi:
Lombardi said:

şu da nasıl bir abartı

belki seyahate gittiğiniz ülkeden almak freeshop dan ucuzdur da, freeshop tr dan pahalı hale gelmedi abartmayın
Mesaj tarihi:
almanyada toomda kampanya olmustu
20 cente ottinger satmıslardı
ben bi kasa almıstım
iki arkadas araba kiralayıp 20 kasa felan yıgmıstı odaları na
herifler 2 ay ottinger icti eauhaeuha
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Lombardi said:

şu da nasıl bir abartı

belki seyahate gittiğiniz ülkeden almak freeshop dan ucuzdur da, freeshop tr dan pahalı hale gelmedi abartmayın

daha pahalı değil de neredeyse aynı fiyat. yabancıların freeshopundan alın, bizim freeshoplar kazıkçı
Mesaj tarihi:
bilmiyorum. daha 1 ay önce arkadaşıma yurt dışından olmeca getirsene dedim, litreliğini 23 eur a mı ne getirmişti. 70 lira gibi. burada 70lik olmeca 100 lira. ha diosanız "onu yurt dışı freeshoptan alsaydı 10/15 eur a gelirdi" o zaman ok
  • Yeni Oluştur...