Suark Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ırk farkediomu başlangıç yerı olarak herkeş neyse bende o olayım. daha nick belli deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ırk fark ediyor. biz west tarafında oynuyoruz human ve elfler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Doğulu kıllı erkek - Dahuta East - Aente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Böyle keriz gibi east west bölünmeseydik Dahuta'da, 20-25 kişi olurmuşuz. East tarafın territory'i hiç bilmediğimiz için yer bulmakta zorlanırız dedik west olduk biz, farmları hızlı kapıp parselleyebilelim diye. Sanıyorum Dahuta westte beraber oynayan 10 kişi var şu anda parmaklarımla saydığım, daha fazla olabilir aklıma gelmeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Yoo kedi veya cocuk olmak istemedigimizden batidayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 boşver şükrü gerçek erkeklik nedir bilmeyen adamlarla tartışmaya girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 serkanay said: Rkany - Dahuta East Gladmir i dün gece gördüm laf attım. Sallamadı beni yaaa. Dahuta west cemaati Gladmir Kill on Sight. Afk yim dir :) West olacaktim, aquilla west yazinca geregi yok dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Dahuta - east, nick "Nyanya" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Gladmir said: serkanay said: Rkany - Dahuta East Gladmir i dün gece gördüm laf attım. Sallamadı beni yaaa. Dahuta west cemaati Gladmir Kill on Sight. Afk yim dir :) West olacaktim, aquilla west yazinca geregi yok dedim. Abi east mi? Sen nerdeysen oraya gelesim var. Yıllar önce DAOC'da yardım etmiştin unutmam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Arkadaslar neden east aciyorsunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 patileri kesmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Onanan nedir bu arada? Meclisten geçti mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 paticik isimli bir siteye girenlere kedi olmak yakışır asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 PAticik Dahuta Westte organize oluyor. Dahuta east te oynayanlar toplanacak mı bir yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Densiz said: patileri kesmek için. aynen, kill on sight hepsi lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 east coast'daki gangstalar eyelesswatcher'ı ekleyin. west side akıllı olun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Deicide hanginiz la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 indiriyorum suan napıyoruz anlatın bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 beleşçiysen level kasıyosun yada birinin tarlasında gündelikçi oluyosun ilk etapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 server ırk class ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 benim deicide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 dahuta west aç eastte kürtlük yapmaya çalışan 3 5 kişi var sanırım sadece patide geri kalan westte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 kürt değiliz kürklüyüz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 dahuta tıkladım 3000 dıo kuiii class ne yapıoz babslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 DA2019 said: Onanan nedir bu arada? Meclisten geçti mi bu? lan burada yazcagina oyuna gelsene , aldirdin oyunu sen yoksun , how fc typical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar