aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 patron alimlari kapandi, onlar alt kadrodan giricek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 PussyDevourer - Dehuta East Kayığımla gelip hepinizi keseceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 sevinemedim yinede akşam saat 22.00 1000kişi sıra bekliyoz gerçi azalır ilerde server açarlar yeni herhalde eşek değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 imamizer said: PussyDevourer - Dehuta East Kayığımla gelip hepinizi keseceğim. Neden east olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Ohmylord dahuta - west bu arada guild varsa katılmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Xaenin said: imamizer said: PussyDevourer - Dehuta East Kayığımla gelip hepinizi keseceğim. Neden east olm? tabiki qandırdım http://www.reactiongifs.com/r/sml.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 imamizer said: Xaenin said: imamizer said: PussyDevourer - Dehuta East Kayığımla gelip hepinizi keseceğim. Neden east olm? tabiki qandırdım http://www.reactiongifs.com/r/sml.gif http://media.tumblr.com/5fc40d0fc00acabaa2d74b35e9922558/tumblr_inline_mfxmo68euB1qisuna.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 ben onaylamıyorum oyunu. sürekli atıyo beni şerefsiz oyundan. yarın bide diğer elemanlar girecek şenlik olacak serverlar. bok gibi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 abi bi de bizden niye hardcore bi oluşum çıkmıyor ya. ne oynasak patates oluyoruz. yine toplaşıcaz 348957 kişi tsden bi olaya kalkışıcaz 3 adam gelicek bizim için oyun şuna dönecek; http://www.reactiongifs.com/r/lego.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 galiba oyun seni onaylamiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 ata potion vermeye çalışırsan tabi oyun çöker salak seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Ya insanları özendiriyorsunuz hala başlayasım var şu oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 jacabo said: ata potion vermeye çalışırsan tabi oyun çöker salak seni o ayrı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 paralı mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 yarından sonra beleşler girebiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 ya bir de şu guildexin yalan olduğunu anladık. east westin 2 katı populasyona sahip çok rahat. her allahın köşesi kırmızı dolu ya. bizim kıtamız mı onların kıtası mı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 iki kıta arasında senin benim muhabbeti olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 kendi factionumuzu yaratıp doğu kürdistan olarak özerklik alıcaz beyler canınızı sıkmayın. doğuda ayrı mekanımız olacak. daha sonrada batıya işçi göndererek içeriden fethedeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Dehuta East - Gladmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Alfheim - Dahuta East Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Rkany - Dahuta East Gladmir i dün gece gördüm laf attım. Sallamadı beni yaaa. Dahuta west cemaati Gladmir Kill on Sight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Totemic - Dahuta west Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Sen satmıyo musun accountu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 satıyorm satana kadar oynarım aga yasak mı var. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 önceden söyleseydiniz ben sizden alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar