Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL 1. Hafta: Galatasaray - Anderlecht | 16.09.2014 21.45 @StarTV

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Bu tarik ve veysel anadolu takımı futbolcusu bu seviye icin cok yetersizler.hele su tarika odenen parayla karsi takimdan 2 tane cok daha iyi futbolcu alinir bonservis bedellerini tahmin ederek soyluyorum.yabancı siniri kalksin bosa amator adamlari izlemeye mecbur kalcaz yoksa.selcuku kenara alip kafasını toplamasi icin zaman verilmeli sahada yaptigi hersey bilincsizce yapiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

maçtan önce 3lü çektiriyordu muslera ısınırken, taraftar deli gibi kaptan diye bağrıyordu alkışlıyordu böyle gözleri dolar gibi olduydu falan

sonra burak gitti tribünlere alkışladı hede direk ıslıkladılar küfür ettiler

ona da şaaptı heralde

hadi selçuğu biliyoduk da bütün takım mı burağa yanık anlamadım ki
Sosyal ağlarda paylaş

abi nolur selçuğu fenere falan kakalıyalım yerine ön libero oynasın bitane.şeju bile oynar.melo daha ofansif oynasın.yeminle seviye atlarız.sneijder geldiğinden beri adam çok açık ara takımın en kötüsü ya.

şu maçta bile ziktirip çıkınca 10 dakkada takım biraz düzeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

sen niye her şeyim hıyar diyene tuzla koşuyorsun çocuk

Sevmiyorum seni. Bu forumda herkes benden nefret eder ama ben sadece di'den hazetmezdim, söylerdim de bunu zaten daha önce. Di'ye arkadaş olarak sen eklendin artık.

Her şeye saçma sapan yorumlar yapıp insanların canlarını sıkıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Theridone a insanın canını sıkıyorsun diyen gördüğüm ilk kişisin.Herkes benden nefret eder diyip insanların canlarını sıkıyorsun yazmışsın birde.Git bi kuru üzüm ye gezele az gel.

Ben kötü niyetli ne zaman saldırdım etrafa insanlara laf attım?
Ben aptallık(!) yapar kendi çapımda susarım sonra. Kimin canını sıkmışım?
Sen kimsin ayrıca?
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

escapeağlama.swf

Ne ağlaması birader? Zaten takım bok gibi oynamış köylü takımına yenilmekten kurtulmuş insanların sinirleri bozuk futbolculara kafaları bozuk, gelmiş burda trollük yapıyor.

Ben fb ya da bjk avrupada maç kaybetse insanların sinirleri bu şekilde bozuk olsa dalga geçenin karşısında aynen bu şekilde dururum. Adap diye bir şey var, herşeyin bi yer zamanı var
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

Theridone said:

sen niye her şeyim hıyar diyene tuzla koşuyorsun çocuk

Sevmiyorum seni. Bu forumda herkes benden nefret eder ama ben sadece di'den hazetmezdim, söylerdim de bunu zaten daha önce. Di'ye arkadaş olarak sen eklendin artık.
Her şeye saçma sapan yorumlar yapıp insanların canlarını sıkıyorsun.

Yok lan sen iyice azıttın bu hesabı tekrar açtırdığından beri, bi artizleştin böyle herkese. Millet sana takılıyordu liseli şu bu diye yani nefret falan değildi yaptıkları, ama bu yeni kafanla gerçekten nefret ettireceksin kendinden.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

moriarty said:

escapeağlama.swf

Ne ağlaması birader? Zaten takım bok gibi oynamış köylü takımına yenilmekten kurtulmuş insanların sinirleri bozuk futbolculara kafaları bozuk, gelmiş burda trollük yapıyor.

Ben fb ya da bjk avrupada maç kaybetse insanların sinirleri bu şekilde bozuk olsa dalga geçenin karşısında aynen bu şekilde dururum. Adap diye bir şey var, herşeyin bi yer zamanı var

http://www.kacamag.com/wp-content/uploads/2014/09/galatasaraydan-bir-tuhaf-toren-4-yildiz-mi-kek-kalibi-mi.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...