Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL 1. Hafta: Galatasaray - Anderlecht | 16.09.2014 21.45 @StarTV

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan gece gece kanseri dayadılar yemin ederim. maçı izlerken koltukları dövüyorum. elimde olsa sahaya atlayıp selcuk'u falan dövecem yani sinirden.
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

sneıjder:biraz sansımız olsa 3-0 yapardık ılk yarıda dedi,acaba sıcakmı çarptı

bırakın adam sinirden kendini kesiyordur zaten ben nereye geldim diye. takım gazı almışken bakıyorsun sneijder ilerde defansa pres yapıyor. bi bakıyor arkasında kimse yok selcuk falan izliyor sdfs. sonra drama bağlıyor.
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

sneıjder:biraz sansımız olsa 3-0 yapardık ılk yarıda dedi,acaba sıcakmı çarptı

Dili surcmus. Sansimiz olmasa 3-0 yaparlardi ilk yarida dicekti kesin.
Mesaj tarihi:
sınayder son pasları atabilseydik 2 gol atardık ilk yarıda dedi, ilk yarıda 2-3 tane sallardık gibisinden bişeyler söylemedi, ki bence haklı.
birader bu takımın kanseri selçukmuş, adam çıktıktan sonra hızlı tempoda oynayıp baskı kurabildik.
bir de, inatla kaleye şut çekmeme nedir anlam veremiyorum ben hala daha, pandev, burak, selçuk, şınayder falan hep misait posizyonda kaleye vuracaklarına pas attılar, koltukları duvarlardan duvarlara çarptım evde, yeni mobilya takımına patladı maç bana.
Mesaj tarihi:
sneijder her maç burak'a en az 3 tane al da siktir git gol at dercesine pas atıyor. yazık adamın asist rakamlarına da damga vuruyor herif.
Mesaj tarihi:
bir de şu takımın yegane gol atma planı burak ve defans arkası koşuları olmamalı ya lütfen, oyunculardan biri ekstra bişeyler yapmadan gol atamıyoruz. vitaminsiz zenci messilik yapmasa elimize verdiydi elin bebeleri.
Mesaj tarihi:
Abi maçta kaleyi bulan tek şutun var, bir tane adamakıllı pozisyonun var o dakikaya kadar, onu da pandev yapmış. İyi de oynuyor, takımda iş yapan yegane adam.

Pandevi çıkartıyorsun o pozisyondan sonra.

ŞEŞU hayatında bir kez yapabilceği power dribble'ı harcıyor ve burak boş kaleyi ıskalamıyor,

maç sonu KRALIN DÖNÜŞÜ.

http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/690/162/6b7.gif
Mesaj tarihi:
Geldim.

Selçuğu serbest vuruş hariç beğenmedim. Ama ayağına ilk top değdiğinde ve ilk hatalı pasında Selçuk'u ıslıklayan taraftarı daha da beğenmedim.

Takım hazır değil ama çok daha iyi olmaya aday.

By the way Sabri>Veysel>Tarık
  • Yeni Oluştur...