elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Akşam akşam günahtır bi tarafımız şişecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 varoş tatlısı kerane tatlısıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 şimdi bi kestaneli sufle iyi giderdi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mal said: varoş tatlısı kerane tatlısıdır abi askerde kerane tatlısından aldığım zevki hayatta hiçbir tatlıdan almadım asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 di said: jacabo said: Daha geçen gün spora başladım filan demiyor muydun? Basladim, devam da ediyorum da ne alakasi var abi? Yani spor yapiyorum, daha dikkat ediyorum diye bisey pisirmeyeyim mi? Ya da normal ya da az sayilacak olculerde yemeyeyeyim mi nedir? http://gifsec.com/wp-content/uploads/GIF/2014/03/GIF-angry-eating-Jim-Carrey-GIF.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 goldbären said: bu ne dayı? di said: Guzel de oldu lan. http://i.imgur.com/qIRbMT8.jpg Kek kalibinin alti. Cikiyo oyle. Fotografi cektigimde pisiyodu hala ocakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 yapilmicak neyi var la kunefenin, tasa basiyosun kadayifi, ustune peynir, bi daha kadayif, ver firina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Masakari said: escape said: Bu di'nin yaptigi ve istanbul'da cogu yerde yediginiz kunefeler asagi yukari cogu cöp.. Kahramanmaras'a yolun duserse orda bir tane al ve ye. Künefenin vatanı Hatay değil mi? @di, escape künefene çöp dedi. Biri benim yaptığım künefeye çöp dese, çeker vururum. Dönüp arkama bakmadan giderim. Ustunde termometre yazan seyin fotografini cekip forumda bu ne doye soran bi liseli abi escape. Kotu dese ne yazar? Ha bi de Ingiltere gibi yerde bu kadarini bile iyi yaptim bence ama bi v2 denicem bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 ne kadar mal var forumda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 bingildak said: di amerikada mıydın sen Ingiltere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 ne peynir koydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 tahsildaroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 aquila said: ne peynir koydun? Mozeralla koydum. Boyle marketten bulunabilecek, kunefe peynirine en benzeyen sey mozerella sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 abi pişirdiğin fırın da çok önemli. mikrodalga da pek olmuyor. bele içi geniş fırınlar oluyor bulaşık makinelerine benzeyen onlarda güzel pişiyor ahahah kim o lan biri künefe maraş demiş. oha diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Kunefeye mozarella.. http://i.imgur.com/uO273DY.jpg -- marasta yedigim icin maras dedim ben. Biliyorum anavataninin neresi oldugunu, ama ayni kalite dedim zaten gecen sayfada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 kadayıfı nerden buldun di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Gerizekali lan bu cocuk. Ingilteredeyim diyorum, kunefeye mozerella aferin triplerine giriyo. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 KehKeh said: kadayıfı nerden buldun di Var abi Turk marketlerinde, en olmadi TFC de. Peynir yok ama maalesef. Ya kendin yaoican ya da mozerella falan kullanican iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Tel peynir diye bir sey duydun mu sen? Anlamiyorsan artistlik yapma. Liseli direkt sensin su hareketlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Ahah artis. Dil peyniri demiyo da tel peynir diyo. Hadi escape, hadi bi uza cocugum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 foruma girmedigi surede daha da aptallasmis lan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 İkisi ayni sey zaten lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Escape Mal mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Sukru efendi en azindan ben bir seyde ilerleme kaydetmisim, ben forumda olmadigim surece sen hala boxerla pc basinda oturup laf yetistiriyorsun oraya buraya, ilerleme yok gsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar