BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Nexus 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 MrLevie said: Nexus 5. Her geçen gün g2 ya da iphone almadığıma daha çok şükrediyorum.G2 almadığına niye şükrediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 nexus 5, g2 veya s4 (i9505) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 ObuzHapsever said: MrLevie said: Nexus 5. Her geçen gün g2 ya da iphone almadığıma daha çok şükrediyorum.G2 almadığına niye şükrediyosun? hava atacak ya ondan yoksa ne olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 iphone 5c http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productid=telcepiph5c16gpm&categoryid=371946&sku=TELCEPIPH5C16GPM-N&rcm=a.rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 g2 kafama yatmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 g2 mini de alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 G2 mini alma bok gibi özellikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 2. el iphone5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Nexus 5 Litminov said: nexus 5 Deathblade said: Biraz daha koyup Nexus 5 MrLevie said: Nexus 5. Her geçen gün g2 ya da iphone almadığıma daha çok şükrediyorum. Tuor_annare said: nexus 5 Ozan said: Nexus 5. Şarjı öyle çok uzun gitmiyor ama. BalisticGel said: Nexus 5. xaty said: nexus 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 PrudenT said: ObuzHapsever said: MrLevie said: Nexus 5. Her geçen gün g2 ya da iphone almadığıma daha çok şükrediyorum.G2 almadığına niye şükrediyosun? hava atacak ya ondan yoksa ne olacak... Ulen 1200 liralık telefonun nesiyle hava atayım G2 için gördüğüm acayip dayanıksız olduğu yönünde. İkisini de lg üretmiş olmasına karşın nexusun sağlamlığı apayrı. Google experience olayı da ayrı bir güzel tabii. Millet GELi niye kullanmıyor gerçekten anlamak zor. G2'nin tek ağır basan yanı şarj meselesi. Onun da günlük kullanımda çok birşey farketmediği aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Norak said: sene sonunu bekleyip kendi telefonunu kendin yap istediğin gibi http://en.wikipedia.org/wiki/Project_Ara Bayıldım bu fikre ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Ben de aynı kafadayım şuanda. Ama benim için öncelik 5 inç üstü ve değiştirilebilir batarya. LG G2, 2. el G3 ve 2. el Note 3 modelleri kafama yattı şimdilik. Note 3 biraz eski teknoloji gibi dursa da beni ekranının parlaklığı ve arayüzü cezbediyor. G3'te renkler biraz soluk gibi. Yeni çıkan uygulamalar Windows Phone'a geç geliyor. O yüzden eledim o segmenti. Tasarımı da oyuncak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 MrLevie said: PrudenT said: ObuzHapsever said: MrLevie said: Nexus 5. Her geçen gün g2 ya da iphone almadığıma daha çok şükrediyorum.G2 almadığına niye şükrediyosun? hava atacak ya ondan yoksa ne olacak... Ulen 1200 liralık telefonun nesiyle hava atayım G2 için gördüğüm acayip dayanıksız olduğu yönünde. İkisini de lg üretmiş olmasına karşın nexusun sağlamlığı apayrı. Google experience olayı da ayrı bir güzel tabii. Millet GELi niye kullanmıyor gerçekten anlamak zor. G2'nin tek ağır basan yanı şarj meselesi. Onun da günlük kullanımda çok birşey farketmediği aşikar. Aşikar mi? Net iki kat fark var ikisinin arasında. G3 bile iki gün gidiyor yahu. G3te renkler soluk gelmedi bana, samsung gibi kontrast basılı değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Valla g2 sahibi 5-6 arkadaşım var, yine de gün aşırı şarj ettiklerini söylüyorlar. Geceden sabaha yine bitiyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 valla kusura bakma ama arkadaşlarının iş bilmezliği o. ben de G2 kullanıyorum, iki günde bir belki şarj etmeye ihtiyaç duyuyorumdur. 3G tüm gün açık, bütün gün whatsapp kullanmama rağmen bu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Yani aradaki farkı şöyle konuşmuştuk biriyle, ben sabah evden çıkarken 9 gibi şarjdan alıyorum, akşam 10a doğru bitiyor. Onunki sabah 9 gibi şarj istiyordu. Aradaki fark benim için tatmin edici değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 bende g3 var. gece yatmadan çıkarıyorum şarjdan genelde. sabah alıyorum sonra öteki gün akşama kadar gidiyor. genelde aynı akşam %50-60lardan şarj ediyorum tabi. g2 daha iyi bu konuda. bir de şöyle bi şey var senin söylediğin kadar bile olsa fark baya önemli, gün içinde şarj uğruna ne yaptığına dikkat etmek zorunda kalmak var, umursamamak var. veya ne bileyim random bi şey çıktı şarj edemedin ortada kalmak var. o farkı yaratıyor o bile. ha tabi her yerde şarj edebiliyoruz zaten artık sene 2014 ne fark eder dersen o da çok haksız bi argüman değil 6 saatte bir şarj istemedikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 bende bu civarda bir telefon alacam g2 nin hala gideri var mı? alayım diyorum onu yoksa başka bir tavsiyeniz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 htc desire 500, net 2-3 gün şarjı var kullanımına göre, kasma takılma vs yok, belirttiğin fiyattan ucuz üzerinde snapdragon işlemci var, ekran boyutu gayet yeterli. başka bir şey alma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar