Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1000 - 1200 TL'ye Smartphone alacak olsanız?

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

PrudenT said:

ObuzHapsever said:

MrLevie said:

Nexus 5.

Her geçen gün g2 ya da iphone almadığıma daha çok şükrediyorum.
G2 almadığına niye şükrediyosun?

hava atacak ya ondan yoksa ne olacak...

Ulen 1200 liralık telefonun nesiyle hava atayım

G2 için gördüğüm acayip dayanıksız olduğu yönünde. İkisini de lg üretmiş olmasına karşın nexusun sağlamlığı apayrı.

Google experience olayı da ayrı bir güzel tabii. Millet GELi niye kullanmıyor gerçekten anlamak zor.

G2'nin tek ağır basan yanı şarj meselesi. Onun da günlük kullanımda çok birşey farketmediği aşikar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de aynı kafadayım şuanda.

Ama benim için öncelik 5 inç üstü ve değiştirilebilir batarya.

LG G2, 2. el G3 ve 2. el Note 3 modelleri kafama yattı şimdilik.

Note 3 biraz eski teknoloji gibi dursa da beni ekranının parlaklığı ve arayüzü cezbediyor.

G3'te renkler biraz soluk gibi.

Yeni çıkan uygulamalar Windows Phone'a geç geliyor. O yüzden eledim o segmenti. Tasarımı da oyuncak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

PrudenT said:

ObuzHapsever said:

MrLevie said:

Nexus 5.

Her geçen gün g2 ya da iphone almadığıma daha çok şükrediyorum.
G2 almadığına niye şükrediyosun?

hava atacak ya ondan yoksa ne olacak...

Ulen 1200 liralık telefonun nesiyle hava atayım

G2 için gördüğüm acayip dayanıksız olduğu yönünde. İkisini de lg üretmiş olmasına karşın nexusun sağlamlığı apayrı.

Google experience olayı da ayrı bir güzel tabii. Millet GELi niye kullanmıyor gerçekten anlamak zor.

G2'nin tek ağır basan yanı şarj meselesi. Onun da günlük kullanımda çok birşey farketmediği aşikar.

Aşikar mi? Net iki kat fark var ikisinin arasında. G3 bile iki gün gidiyor yahu.

G3te renkler soluk gelmedi bana, samsung gibi kontrast basılı değil tabi
Sosyal ağlarda paylaş

bende g3 var. gece yatmadan çıkarıyorum şarjdan genelde. sabah alıyorum sonra öteki gün akşama kadar gidiyor. genelde aynı akşam %50-60lardan şarj ediyorum tabi. g2 daha iyi bu konuda.

bir de şöyle bi şey var senin söylediğin kadar bile olsa fark baya önemli, gün içinde şarj uğruna ne yaptığına dikkat etmek zorunda kalmak var, umursamamak var. veya ne bileyim random bi şey çıktı şarj edemedin ortada kalmak var. o farkı yaratıyor o bile. ha tabi her yerde şarj edebiliyoruz zaten artık sene 2014 ne fark eder dersen o da çok haksız bi argüman değil 6 saatte bir şarj istemedikçe.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...