SCelen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Elimde Zotac GTX670 Amp! modeli var. World of tanks'da çıktığı sıcaklık değerlerine bakın, sadece bunda da değil grafik kasan oyunların hepsinde böyle. Fan sesinden oyun sesini duyamıcam nerdeyse. Sorucaklara şimdiden söyleyeyim; -Kasa içi temiz toz birikimi falan yok. -Kasa içinde 4 içeri üfleyen, 3 dışarı üfleyen 12mm egzos fan var. -Kasayı temizlerken sadece işlemci soğutucusunu çıkarır temizler termal macun sürer yeniden takarım, vga'da bu işlemleri yapmadım garanti bozulur diye Böyle gitmez bu servise vermek gerek yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 kart cici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 580 zotac'ta aynı şeyi yaşamıştım, kart yandı garantiye gitti, 1 ay sonra geldi 3 ay sonra yine yandı sonra asus 680 a geçti (2. seferde kart göndermediler, parasını iade edin dediler, üstüne koydum 680 aldım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 4 içeri 3 dışarı üfleyen ne be yuh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Sorunu çözdüm, işlemleri sıralayım; Ekran kartının soğutucusunu söktüm gpu'nun üzerindeki termal macun kurumuş plastik gibi olmuştu sanki, önce bir güzel onu temizledim, Sonra işlemcim için özel sipariş ettiğim Noctua NT-H1 termal macunu sürdüm dağıta dağıta, Bundan sonra dikkatli bir şekilde macunu sağa sola dağıtmamak için yavaşça soğutucuyu üstüne yerleştirdim, Soğutucu vidalarının altına birer tane pul koydum ki soğutucuyu daha iyi yapıştırsın gpu'ya ve işlemi bitirdim. Yine açtım world of tank'ı ve sonuç; max sıcaklık 47 Derece Şimdi süper oldu işte :) Ayrıca fan eskisi gibi sesde yapmıyor artık. GTX670 amp! ların kronik sorunuymuş bunu da öğrenmiş oldum. http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_GTX_670_Amp_Edition/ Önceden benchmarkı bitiremeden reset atıyordu pc, şimdi ultrada max 58 derece sıcaklık ile bitirdi benchmarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Noctua NT H1 virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 GTX 760 AMp zotac var ve çok menunum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 hakkaten la okuyunca şimdi banada öyle geldi :) ama noctua dan çok memnunum o da ayrı mesele bırak reklamı olsun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 geçmiş olsun. benim 7950nin de fanı zırıldıyor %50-60 arasında bi çıkarsam iyi olacak ama daha önce kırmışlığım var çekiniyorum sdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 "Zotac mı? Aman uzak dursun bundan sonra..."'dan döndü mü konu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Şahsen bu tasarım hatası yüzünden artık vga alırken zotac'ı tercih edermiyim bilemiyorum beni baya uğraştırdı sorunu çözünceye kadar. Sadece ben değil 670amp kullanan çoğu kullanıcı aynı dertten muzdaripmiş diğer forumlarda gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Zotac 670amp dışında tasarım hatası olmuyor termal macun kurumuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 oha lan termal resmen ölümcül etkiyi yaratmış, ibrêd aldım ve cpu'ya sürmeye gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar