Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 "roket adam" said: "Tatar Ramazan" said: "roket adam" said: YA BEYLER YOK MU KİMSE BİŞİ ALACAK ALLAHINI SEVERSEN YA. Bİ MEKBUK FALAN ALIN 100 KAAT DİREKT VEREYİM :/ ÖM ATIN DİREKT GELİCEM Ben Iphone 6 alacam, beklersen yardımcı olurum Beklerim, 8 ekime kadar devam ediyor. Hangi gün gideceksin? beklersen ekime,beklemezsen ... kadar gelmez iphone 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Yada alın 10 tane airbook gidin faturayi işlettirin kampanyaya... sonra geri iade edin işte... daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 LathspeLL said: PC'ye app yükledim, TV'de film izlerken ekran renklerine çeviriyor ışıkları. gerçek mi gerçekse biraz bilgi verir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 "roket adam" said: Kojiroh said: Vay arkadaş, MacBook aldım bugün, kampanyadan haberim bile yoktu. Haftaya gidip alayım millerimi sdkfjshdf 100 kaat çalışır. uçak bileti mi geliyor ne oluyor bu kadar karlı ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Voys said: LathspeLL said: PC'ye app yükledim, TV'de film izlerken ekran renklerine çeviriyor ışıkları. gerçek mi gerçekse biraz bilgi verir misin Çok basit bir java app, daha geliştiriyor adam. ekran'ın renk kodlarını ölçüyor, ona göre değiştiriyor renkleri. Henüz alpha aşamasında, ileride video'yu 1-2 saniye cache'leyip aynı anda renk vermesi olayını ekler adam, şimdilik ışıkların renk değiştirmesi çok hafif gecikmeli oluyor. http://i.imgur.com/rCphhpX.jpg Adamın reddit konusu: http://www.reddit.com/r/huelights/comments/2e3vq9/hue_lights_sync_to_your_screen/ iPhone'da da Ambify diye bir app var, müziğe göre değiştiriyor, o direkt analiz edip öyle çalıyor parçayı. http://getambify.com/mac.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Harcanan her 1 liraya 4 mil geliyo işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 hımm bi iphone 5s e yurt içi gidiş-dönüş yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 o monitörün arkasında kaç ampul var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Lectre said: Esh said: Abi parasal elestiri komik geliyo artik bana (: Adamin hosuna gitmis almis. Bitti Ama yine de... Lectre said: LathspeLL said: Apple Store çok iyi bir store aslına bakarsanız. Türkiye'de daha önce satılmayan bir çok ürünü kendileri getiriyor adamlar. Hiçbir yerde bulamıyorum diye şubatta Londra'dan Phillips Hue almıştım. Döndüm Apple Store'a gittim adamlar getirmiş. Philips'in kendisi getirmiyor, Apple getiriyor. Böyle bir çok güzel ürün var store'da. Başka hiçbir yerde bulamazsın. http://www.kliksa.com/urun/philips-hue-led-lamba-baslangic-paketi/902195922?gclid=CMHNyMi93cACFbPJtAodckMAOA sen şimdi şuna ortalama bu kadar para mı verdin? hayır anlamadım da olayını çok renk değişitiryor uzaktan açıp kapatabiliyorsun bu mudur? abi ana mantık buna bu kadar para verilmez muhabbeti değil, insan isterse bir sakıza milyon dolar versin, ben açıkcası merak ettim cidden kullanıp kullanmadığını ve hani 700 800 lira gibi bir paraya alıyorsan kullanmayı baya düşünüyorsundur, amacına ulaştı mı o para merak ettim :P Gayet kullanıyorum ve acaip memnunum. iPhone'da app'i var, evden çıkarken ışıkları kendi kapatıyor, eve gelince de açıyor. Şehir dışındaysan geceleri ayarlayıp belli süre yakıp, otomatik kapatıyorsun falan. Müziğe, filme göre çeşitli ortamlar oluşturuyorsun. Sürekli döngü yapıyorsun yada tempoya göre değiştirtiyorsun, mum efekti yaptırabiliyorsun. Işık kaynakları farklı yerlere bağlı, hepsini git aç yapmaktansa istediğim şekilde ayarlıyorum. Destiny'yi açınca mavi ışıklarımı açıyorum falan ohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 e iyiymiş o zaman gayet ben bile düşünebilirim, peki bu starter pakette kaç ampul geliyor? tanesi mi o kadar haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 en kötü toplumsal olaylarda lamba yakıp söndürürken camdan bakamama sorununu çözersin. SEN YAKIP SÖNDÜR diye gönderilenin hüzünlü bakışları saçılmaz etrafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 2 said: Yada alın 10 tane airbook gidin faturayi işlettirin kampanyaya... sonra geri iade edin işte... daha ne Einstein detected. İade edince yemiyor abisi, takip ediceklermiş onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 nasıl edeceklermiş acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Bu arada teklifim hala geçerlidir. iPhone'a 50, Macbook'a 100 TL çalışıyor. Mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 O değilde bozuk telefonunuzu getirip yeni telefonu farkı ödeyerek alabiliyormuşsnuz diye bişi duydum doğrumudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 UP UP UP PU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 SÜrekli kapanan iphone 5s i gönderdim garantiden 0 ını verdiler. Sordum ne gerek vardı diye, bizde yedek parça değişimi yok dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 roket stahp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 iPhone 6 alacak kimse yok mu ya. Anında indirimi dayayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Daya abi, nedir indirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 DA2019 said: Daya abi, nedir indirim? iPhone'u alıyorsun. THY kampanya gişesine gidiyorsun. Benim TK numaramı veriyorsun. Kampanyaya benim adıma katılıyorsun. Bana mesaj geliyor. Sana da 50 TL direkt veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Yok ilk sayfada okudum, miles&smiles hesabıma aktarırım. Business upgrade falan oh miss. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 En salak uçuşta business upgrade 7500 mil ya. Hiç değmiyor bence mil harcadığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 iç hat uçuş alırım o zaman. 50TL az olmuş 12000 mile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar