Joker Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 etrafa bakıyorumda neden ince müzik zevki olan bi tane bile iphone kullanıcısı yok? eminim hepsi u2 dinleyen tiplerdir, hatta bahse girerim hangi iphone'a baksanız albümü bile vardır. http://www.shadoom.com/smileys/trollfacetc.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Justin bieber dinlemeyin diye kafalarina vurmak laizm insanoglunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ben genelde ibrahim tatlıses falan dinlerken aman sesi duymasınlar diye kenarlara kaçıyorum. dıp tıs dıp tıs veya popüler bişey çalarsam ortalarda takılıyorum. şekilll karşiiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 u2 yok purchased kısmında var hurriyet okuyup laf sokmaya gelmis fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 abi zaten gercekten sarki dinleyecek adam telefonda dinlemez 30 dolarlik sandisk sansa clip plus bile cok daha iyi performans veriyor piyasadaki tum aletlerden. bide telefonda muzik dinlemek hep sacma geldi bana zaten batarya yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 batarya nasıl yetmiyor ya, kaç saat dinleniyor ki müzik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Ergonomik değil bi kere abi telefonda müzik dinlemek. Ayrıca şarj problemi yaratır evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 pontipati said: batarya nasıl yetmiyor ya, kaç saat dinleniyor ki müzik? kac saat dinletirse dinletsin abi. telefonun sarji gidecegine mp3 playerinki gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 telefonla gayet güzel şekilde dinleniyor muzik zaten ipod üretimini de kesmis apple telefon yetiyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Fistan said: telefonla gayet güzel şekilde dinleniyor muzik zaten ipod üretimini de kesmis apple telefon yetiyor diye Bildigin classic i oldurdu adamlar. Tamamen flash memory bisiler uretecekler , ya da yeni touch cok hardcore gelecek 16 aaat video playbacki olan iphone plusa "sarji bitiyo" demek olmamis. Kaldi ki 4 ve 4s in ses kaliteleri iyiydi, 5 vs 5s biraz daha metalik ses veriyor, audiophile lar tarafindan begenilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 tamma audiophiller beğenmesin. bize yetiyor. aferin onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 SenariouS said: 30 dolarlik sandisk sansa clip plus bile cok daha iyi performans veriyor piyasadaki tum aletlerden. Bu direkt. Telefonu milletin gazıyla "aaaa şu şarkıyı açalım." demedikçe kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Erkek adam Hifiman ile dinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 GERGE said: Erkek adam Hifiman ile dinler. he-400 master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 postların tarihine bakıyorum, 2014 yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 sizene milletin muzik zevkinden, pis fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 4s yetiyor bana, 6+ çıkarsa onu alabilirim belki ocak vs. gibi. Ama 5.5 çok büyük :( Keşke 6'yı da adam gibi donanımla çıkartsalarmış. Müziği mobil olarak ev ve iş arasında dinliyorum btw, 30dk sürüyor. Geri kalan tüm süreçte telefon şarj edilebilir durumda zaten. 1 saatlik telefondan müzik zevki için yanımda ekstra alet taşımak komik geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 bu ne biçim başlık lan 2014 yılında müzik dinlemek için 2. bir cihaz taşımak neyin kafası üretici bile vazgeçmiş, ne alaka lan deyip vay iphone batarya fakirleri sizi tuvalette oyun oynayabiliyor musunuz yoksa pil biter diye onu da mı yapamıyorsunuz ölü gözü moduna alın brightness 3% belki o zaman öğleden sonra yemeğe gidene kadar yeter, orada garsondan şarj etmesini rica edersiniz asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Fiio nun pmp si ezdi hi fi man i fiyat performansta SenariouS said: GERGE said: Erkek adam Hifiman ile dinler. he-400 master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Parasi olan X5 e kossun. bu Hem usb async. Dac hem de 24bit player. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Abi şöyle şeyler linklemeyin, paticik yüzünden kullanmayacağım bir sürü şeyi aldım ve hala kullanmayacağım bir sürü şeyi almak istiyorum. Nalet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Yeni cikacak TF kartlara gore 1tb a kadar destekleyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Joker said: etrafa bakıyorumda neden ince müzik zevki olan bi tane bile iphone kullanıcısı yok? eminim hepsi u2 dinleyen tiplerdir, hatta bahse girerim hangi iphone'a baksanız albümü bile vardır. http://www.shadoom.com/smileys/trollfacetc.png Spotify ve Beats Music ile akyıroum hertürlü takip edebilirsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Esh said: Parasi olan X5 e kossun. bu Hem usb async. Dac hem de 24bit player. cogzelmiş lan. türkiyede yoktur gerçi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Vay arkadaş nerdgasm resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar