moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 xunn said: moriarty said: Saeros said: kızım olsa düşünmeden veririm keanu'ya kızın da düşünmez abi ahhahaha. Abi kız arkadasın "Mori ben Keanu'yla çıkıcam, elveda" dese "Haklısın" diyebilirsin ancak. Kendi adıma ben öyle derim yani, fgh. o senin #gavatlığın get rekt tavrına yakıştıramadım bunu kardeşim. senden get rekt pleb deyip kafasına sıkmanı beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bi gun denk gelsek de oturup bagel yesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 moriarty said: xunn said: moriarty said: Saeros said: kızım olsa düşünmeden veririm keanu'ya kızın da düşünmez abi ahhahaha. Abi kız arkadasın "Mori ben Keanu'yla çıkıcam, elveda" dese "Haklısın" diyebilirsin ancak. Kendi adıma ben öyle derim yani, fgh. o senin #gavatlığın get rekt tavrına yakıştıramadım bunu kardeşim. senden get rekt pleb deyip kafasına sıkmanı beklerdim. C U C K B O Y S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 şükrü ne diyo bu küfür mü etti. plebledi beni bi şeyler yaptı anasını satiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 internet ergencesi bilmiyorum abi ben, aranizda anlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 olm bende xunndan duydugum kadar biliyorum bu terimleri. bu cuckboysu yeni çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 o zaman getrekt kardesim, baska care yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ulan dimyata giderken elimizdeki rektten olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Citizenfour düşmüş, baya sert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 su son sayfayi okurken 4chan muhabbetinde hic bir sey anlamadim diyen kuddusiyi andim. saygilar abi, gel bir de burayi oku, dimyatin getrektinde kisa devre yap. sey cok dogru yalniz, bu adam hakkaten izletiyo kendini. seytanin avukatini tekrar izledim gecen, onda da matrixde de ayni sekil hep. robot gibi hep ayni mal hareketler. baskasi ayni sekilde oynasa soversin, bunda izleniyo keyifli keyifli. bunu da izliyim korsan morsan bi sekilde. merak ettim ayni mi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Eglenceliydi begendim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 moriarty said: Saeros said: kızım olsa düşünmeden veririm keanu'ya kızın da düşünmez abi ahhahaha. hayır düşünür, ben onu düşünecek şekilde yetiştiririm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 köpekli keanu için 6 veriyorum, yoksa senaryo inanılmaz kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 senaryo bulma umuduyla izlemedim aksiyona doymuş bir badass izleme umuduyla izledim. tatmin edici şekilde görevini ifa etti film. bir daha izletecek kadar aouww barındırmıyor ama içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Susturucu sesini dünyanın en büyük yalanı olan "çiv çiüv" yapmamaları bile bana artı puan kazandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/TheCoconutEffect o da risk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Abi yok trigger discipline gördügüm zaman bile hosuma gidiyor. Arasıra hala Heat'in o banka sahnesini açarım, öyle bir gerçekçilik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 heat filmi tozlu 5+1'i çalıştıran nadir filmlerden ya. ben o banka sahnesini son ses izleyip kendimden geçiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 heat silah sesleri gerçek silah seslerinden daha gerçekçi amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 john wick karadeliğe girdiğinde köpek olarak dışarı çıkıyo ve bu filmin kendi içindeki gerçeklikte hiç gerçekçi değil filmin geri kalanı iyiydi o yüzden 1/10 veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 kara deliğe girerse ölür, fizik kurallarına aykırı. sil o yazdığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Heat denmiş, koyalım kıçıkırık yutub videosu bile efsane lan http://www.youtube.com/watch?v=UDYVy954biU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 >gerçekçilik >100 metreden spray and pray killer hahahaha hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Yok ya baya controlled burst sıkıyor, çogunu da missliyor. Tekrar izle keltoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 aimbot almış reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar