Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i phone 6 plus VS note 4

chrome

Öne çıkan mesajlar

Tam oyle degil bingildak ios cok iyi olsada bazi yonlerden fazla keskin cizilmis hatlara sahip.

File explorer yok misal
Torrent indirip comic readerda okuyabiliyorum su an ornegin
Ya da yeni themelere sahibim
Klavyeyi soyledigim gibi kendime uygun hale getirdim
Home buttonu artik kliklemeden sadece dokunarak kullanabiliyorum
Icleaner cektim 600mb yer acildi aletten
Animasyonlarla oyniyorum
Vs vs gibi 100lerce sey var.

Android rootla elde ettiklerin ios a kiyasla devede kulak cunku zaten olabildigince acik.
Sosyal ağlarda paylaş

bende bunu saçma buluyorum işte

eğer bunları istiyorsan neden apple telefon alıyorsun abi, git htc one al, istediğin şeyi yap.

apple keskin hatlar içinde olduğu için zaten belli bir performansa farklılığa, stabiliteye sahip. ee sen o hatları kırdığında bunları teker teker bozulmaya başlayacak. yazılımda apple'ı apple yapan şeyi çıkartıyorsun bu dediklerinle.

telefonun gövdesi çok güzel, modeline bayılıyorum - yoksa yazılımı önemli değil diyorsan farklı tabii. zevk meselesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben 2014 de htc m8 galaxy s5 iphone 5 kullandim ve son olarak simdi 6plus kullaniyorum.

Android tellerde begendigim hardware home butonlu samsunglar var biliyorsun aletleri.

Su anda ben ios stabilitesi konforunda androidi apple kalitesinde telefonda kullaniyorum.

birde bende teknolojik aletlere karsi bir fetish var herhalde degistirip duruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
bende buraya bi soru soriyim.

iphone 4s var çıktığı zaman almıştım hala taş gibi çalışıyor ios 5 yüklü. ios yüzünden hiç bir uygulama çalışmaz hale geldi. güncelleyince çok yavaşlıyor çevremde bi kaç arkadaşımda var.

iphone 6'yı araştırmaya başladım 64 gb olanını. yurtdışından almak mantıklı olur mu 700 800 tl fark var.yoksa iphone 6s'i mi bekliyim. acelem yok
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Bende iOS son Sürüm yüklü. Görsel efektleri kapatınca hızlı hala. Kendine zulmetme bosuna.

sana öyle geliyor bence. son sürüm yüklü 4s kullanan bi arkadaşımda aynı şeyi söylüyordu benim telefonla kıyasladık. bariz bi şekilde yavaş telefon.
aslında ios 6 yükleyebilsem sıkıntı yok ama mümkün değil galiba.

photographer said:

yurt dışından aldığında özellikle amerika
telefona bişey olduğunda burada müdahale etmiyorlar
amerikaya götürmeniz lazım diyolar... haberiniz olsun zorluda bu şekilde geri çevirdiler

yok avrupadan alırım alırsam eğer.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Aiko said:

iphone 4s var çıktığı zaman almıştım hala taş gibi çalışıyor ios 5 yüklü. ios yüzünden hiç bir uygulama çalışmaz hale geldi. güncelleyince çok yavaşlıyor çevremde bi kaç arkadaşımda var.

iphone 6'yı araştırmaya başladım 64 gb olanını. yurtdışından almak mantıklı olur mu 700 800 tl fark var.yoksa iphone 6s'i mi bekliyim. acelem yok

3 ayda fark 200 liraya indi
işte türkiye ekonmisi iphonu dize getirdi
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

Aiko said:

3 ayda fark 200 liraya indi
işte türkiye ekonmisi iphonu dize getirdi

yeni gelen zam ilen,

us apple store da iphone 6 64gb 1.900+ tl
tr apple store da iphone 6 64gb 3.000+ tl
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...