Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Ama olay telefona 3000 lira verip app e 1 dolar vermemek abi zaten. Cukulatali gofret bu hafta bimde 15 kurus indirimli olarak 0.67 liraya satiliyor beyler kacirmayin. Ben 12 tane aldim , isteyene satarim 0.85e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Tam oyle degil bingildak ios cok iyi olsada bazi yonlerden fazla keskin cizilmis hatlara sahip. File explorer yok misal Torrent indirip comic readerda okuyabiliyorum su an ornegin Ya da yeni themelere sahibim Klavyeyi soyledigim gibi kendime uygun hale getirdim Home buttonu artik kliklemeden sadece dokunarak kullanabiliyorum Icleaner cektim 600mb yer acildi aletten Animasyonlarla oyniyorum Vs vs gibi 100lerce sey var. Android rootla elde ettiklerin ios a kiyasla devede kulak cunku zaten olabildigince acik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bende bunu saçma buluyorum işte eğer bunları istiyorsan neden apple telefon alıyorsun abi, git htc one al, istediğin şeyi yap. apple keskin hatlar içinde olduğu için zaten belli bir performansa farklılığa, stabiliteye sahip. ee sen o hatları kırdığında bunları teker teker bozulmaya başlayacak. yazılımda apple'ı apple yapan şeyi çıkartıyorsun bu dediklerinle. telefonun gövdesi çok güzel, modeline bayılıyorum - yoksa yazılımı önemli değil diyorsan farklı tabii. zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Abi ben 2014 de htc m8 galaxy s5 iphone 5 kullandim ve son olarak simdi 6plus kullaniyorum. Android tellerde begendigim hardware home butonlu samsunglar var biliyorsun aletleri. Su anda ben ios stabilitesi konforunda androidi apple kalitesinde telefonda kullaniyorum. birde bende teknolojik aletlere karsi bir fetish var herhalde degistirip duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 onu cidden arastirmak lazim nedir bu teknoloji fetisi..altinda yatan durtu ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bingildak said: apple keskin hatlar içinde olduğu için zaten belli bir performansa farklılığa, stabiliteye sahip. ee sen o hatları kırdığında bunları teker teker bozulmaya başlayacak. demek istediğim bu, ha olur mu olmaz mı bilmiyorum. teknik şeyler, yazılım vs anlamam etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Abi tam kirmiyorsun aslinda sistem ayni. Su ana kadar sikinti yok ornegin hic. Birde ekosistem geregiymis gibi bu underground yapilan applerde super kaliteli hic bastan savma degiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bende buraya bi soru soriyim. iphone 4s var çıktığı zaman almıştım hala taş gibi çalışıyor ios 5 yüklü. ios yüzünden hiç bir uygulama çalışmaz hale geldi. güncelleyince çok yavaşlıyor çevremde bi kaç arkadaşımda var. iphone 6'yı araştırmaya başladım 64 gb olanını. yurtdışından almak mantıklı olur mu 700 800 tl fark var.yoksa iphone 6s'i mi bekliyim. acelem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Bende iOS son Sürüm yüklü. Görsel efektleri kapatınca hızlı hala. Kendine zulmetme bosuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 yurt dışından aldığında özellikle amerika telefona bişey olduğunda burada müdahale etmiyorlar amerikaya götürmeniz lazım diyolar... haberiniz olsun zorluda bu şekilde geri çevirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ahmedinejad said: Bende iOS son Sürüm yüklü. Görsel efektleri kapatınca hızlı hala. Kendine zulmetme bosuna. sana öyle geliyor bence. son sürüm yüklü 4s kullanan bi arkadaşımda aynı şeyi söylüyordu benim telefonla kıyasladık. bariz bi şekilde yavaş telefon. aslında ios 6 yükleyebilsem sıkıntı yok ama mümkün değil galiba. photographer said: yurt dışından aldığında özellikle amerika telefona bişey olduğunda burada müdahale etmiyorlar amerikaya götürmeniz lazım diyolar... haberiniz olsun zorluda bu şekilde geri çevirdiler yok avrupadan alırım alırsam eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 nedne amerikaya göndermek lazım diyolarki? cinde üretilmiyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 3. dünya ülkesinden almadığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 abi biz birinci dünya ülkesiymişiz bu arada, soğuk savaş döneminde amarikalıların tarafını tuttuk diye böyleymiş, sscb tarafları 2 tarafsızlar da 3 diye geçiyor ben değil fransız sosyoloğun yalancısıyım http://en.wikipedia.org/wiki/Third_World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 tarihi olarak bakarsak da biz antik dunyayiz ana karayiz...amerikanin avustralyanin esamesi bile yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Bir hevesle iPhone 6 Plus'ın 2. el fiyatlarına bakayım dedim hala 2-2.250. LG G3, 1k sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Aiko said: bende buraya bi soru soriyim. iphone 4s var çıktığı zaman almıştım hala taş gibi çalışıyor ios 5 yüklü. ios yüzünden hiç bir uygulama çalışmaz hale geldi. güncelleyince çok yavaşlıyor çevremde bi kaç arkadaşımda var. iphone 6'yı araştırmaya başladım 64 gb olanını. yurtdışından almak mantıklı olur mu 700 800 tl fark var.yoksa iphone 6s'i mi bekliyim. acelem yok 3 ayda fark 200 liraya indi işte türkiye ekonmisi iphonu dize getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 çok işime yaradı bu tablo. tşk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Üste 500 lira vererek LG G3'le Note 4'ü takas etmeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 değer mutlaka et kaçırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 1500 liraya satıyor adam açılmamış kutuyu. Görüşüyorum şu anda edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Rerore said: Aiko said: bende buraya bi soru soriyim. iphone 4s var çıktığı zaman almıştım hala taş gibi çalışıyor ios 5 yüklü. ios yüzünden hiç bir uygulama çalışmaz hale geldi. güncelleyince çok yavaşlıyor çevremde bi kaç arkadaşımda var. iphone 6'yı araştırmaya başladım 64 gb olanını. yurtdışından almak mantıklı olur mu 700 800 tl fark var.yoksa iphone 6s'i mi bekliyim. acelem yok 3 ayda fark 200 liraya indi işte türkiye ekonmisi iphonu dize getirdi yeni gelen zam ilen, us apple store da iphone 6 64gb 1.900+ tl tr apple store da iphone 6 64gb 3.000+ tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Anhora said: Üste 500 lira vererek LG G3'le Note 4'ü takas etmeye değer mi?evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 hiç kaçırma bence çok iyi teklif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 parayı ve cihazı önden gönder ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar