pontipati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 beyler yeni caps yaptım nasıl :D http://i.capsspot.com/s/32/10/950726.png
Lombardi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Herkes Kerim Frei'in pozisyonunu konusuyor bir video veya gif gibi bir sey var mı ? (o siyah beyaz zımbırtı dısında) Ha bir de baya sallayıp tutuyor herkes arkasından.Soyle bir durum var , zaten butun BJK'liler tepkili öyle yapmasından, o yuzden yok " emek hırsızı vs. " denmesin cocuga.Bir daha ki macta yapmaz, ceker birileri onun kulagını.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 attı kendini, sarıyı aldı Beşiktaşlılar olarak kızdık, sövdük geçtik, gsli arkadaşların burak'a kardes arama cabası sadece geri kalanı, bütün futbolunu bunun üstüne kurgulayan bir adamla 21 yaşındaki adamın 1 pozisyonunu aynı kefeye koydular tabi hemen
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 o tamamen sizin köylülüğünüz. eboue olsun burak olsun engin baytar olsun kendini kasıtlı yere atan veya fazladan taklit yapan adamları kimse sevmiyor zaten. fakat her takım futbolcuları bunu yaptığı halde bi tek gs'de oluyormuş gibi ağladığınız dönemlerde milleti burak'ı savunur konuma sokan sizsiniz. selcuk inan yıllardır her maç yapıyor mesela. karı gibi atlayıp faul alıyor hakemlerden. efendi adam bilmem ne diye kimse emek hırsızı selcuk demiyor sdfs. aynı şekilde gökhan gönül'de mesela kendini boş boş atıp penaltı almaya meraklı biri. bırakın yani. hakemler vermesin faul hatta bunlara atlıyor diye kart versinler.
Tori Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA a
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 GSliler burakı savunuyor zaten. Hem taraftar savunuyor, hem de adamın emek hırsızlıkları kulüp gelenek ve kültürüyle uyuştuğundan takımda da taktir gördüğüne eminim ben yönetim ve teknik ekip tarafından.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 3000 kişi ne ya? Passolig yüzünden mi sadece bu olay? Benim bildiğim GS'den bile fazla sattı BJK bi de bunları
eldar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 hayır en fazla galatasaray sattı, passolig'i düşünen kimse tam bir gerizekalıymış. Herşeyi geçtim, yabancıların da bu zımbırtıyı alması gerekiyormuş. Bu kadar aptalca bir şey olabilir mi, futbol maçı izlemesin turistler demiş adamlar.
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Bu sene maliyetini veya öngörülen kar elde edilinceye kadar devam eder seneye iptal edilir passo. Rant yenildiği ile kalır.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 iptal etmezler biz bu pasolig için bankadan 5milyon aldık abi düşün niye iptal olsun
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 iptal olacak. akp'nin köpeği sansar bile dün passolig rerörerö yapmaya başladı. Yandaşların cebi dolacak diye tribünleri boş bırakacak halleri yok. Marka değeri marka değeri diye ağlanırken bu şekilde devam ettirmezler. Komple beleş falan olacak tahminen işte ilk aşamada Gerçi marka değeri falan diyoruz da hafta içi ŞL - EL oynayacak 80 takımdan sadece bir tanesi Ptesi maç yapıyor. Bu maç atamasını yapan zihniyet ile nereye marka değeri...
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Digitürk yapıyor maç günü ayarlamasını. FB ve GS ye kolay kolay P.tesi maçı verdirmezler.
Öne çıkan mesajlar