Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

357. Dönem (Kasım 2014) KD. ve YD. Subay Adayları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de yazayım.

SHR.SHH.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

2 NCİ ORDU DESTEK KURMAY YARBAŞKANLIĞI İS.BŞK.LIĞI İS.İNŞ.BKM.ONR.BRL. / SİİRT MERKEZ / SİİRT

siirt ne amk ya.
Mesaj tarihi:
Harir said:

nukleer said:

3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 4 ÜNCÜ P.EĞT.TB. / ANTALYA MERKEZ / ANTALYA

20 NCİ ZH.TUG. 3 ÜNCÜ HD.A. 3 ÜNCÜ HD.TB. 7 NCİ HD.BL. / ŞANLIURFA SURUÇ / ŞANLIURFA

gg

Acemilik aynı bizim.2. celp benim ama.

Yazmayı unutmuşum. 1. dönem benim.
Mesaj tarihi:
hatay serinyol jandarma yada bingöl il ve ilçe jandarma komutanlıklarıyla ilgili bilgi almak isteyen varsa yardımcı olayım.

AMA BEN Mİ DÜŞÜNEYİM YANİ

BEN Mİ TUTAYIM NÖBETİ
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

Beyt said:

MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA

MSB HARİTA GN.K.LIĞI KH. / ANKARA ÇANKAYA / ANKARA

ehah iyi oldu valla okuduğum memleket

sen çok ballısın.

sdf eyv

samaella said:

Beyt said:

MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA

MSB HARİTA GN.K.LIĞI KH. / ANKARA ÇANKAYA / ANKARA

ehah iyi oldu valla okuduğum memleket

zaatüre olan çok olduydu mamkta dikkat et

Abi 4 sene abidinpaşada yaşadım üniversitede okurken ordan yırtarsam yırtıcam yoksa biraz sıkıntı olcak
Mesaj tarihi:
tam 1 yil önce bu celpte gittiydim ben 353. dönem. ağır yüklenme oluyor bu dönemlere ondan genelde kısa kitliyolar. kalabalık olursunuz bariz kısa dönemler olarak gittiğiniz yerlerde.. avantajları da var dezavantajları da var.
Mesaj tarihi:
Gideceğim 3.kolordu'da nato askerleri varmış sanırım.

Bi de hrf(high-readiness force) yazıyor acil müdahele gücü.Ne bu, savaş çıkınca ilk bizi mi alıyorlar sdfsdf
Mesaj tarihi:
Kaede said:

3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI / BURDUR MERKEZ / BURDUR

95 İNCİ ZH.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI KIŞLA HİZ.TK. / TEKİRDAĞ MALKARA / TEKİRDAĞ

aralikta gidiyorum kisa donem

Kaede aynı çıkmışız lol

3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI / BURDUR MERKEZ / BURDUR
95 İNCİ ZH.TUG. İS.SVŞ.BL. / TEKİRDAĞ MALKARA / TEKİRDAĞ

2. grup (aralık)
istihkam çıktı bana sınıf

-2. grup çıktığım için çok mutsuzum, bu kafayla kim çalışacak 1.5 ay daha
Mesaj tarihi:
Valla tekirdağ malkara için sürgün yeri diyorlar. konum olarak iyi de, içerde bizi değişik maceralar bekliyor gibi. hapçı otçu tipleri sürüyolarmış oraya
Mesaj tarihi:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1IfycNrQ4T14izpU5DoKScVx3TubuOQePSP7NmNjf-gQ/htmlview?pli=1&sle=true#gid=565961653

şöyle bir liste var. 3200 küsür kişiden (hepsi KD), benle aynı usta birliği (birlik + sınıf) şeklinde çıkan yok. buna sevinmeli miyim üzülmeli miyim acaba
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Alfheim said:

Valla tekirdağ malkara için sürgün yeri diyorlar. konum olarak iyi de, içerde bizi değişik maceralar bekliyor gibi. hapçı otçu tipleri sürüyolarmış oraya

2012'de aynı bu dönemde Malkara'ya yazlıktan yakın bir arkadaşım gitmişti. Moral bozmak istemem ama o da hep anılarını anlatırken sürgün yeri diyordu. En çok oraya gönderilen madde bağımlıları sıkıntıymış 8-)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Aynen o konuda için rahat olsun zaten sürgün edilenler sebebiyle sizin gibi sağlam olanlar birbirlerine daha çok arka çıkıyormuş, o açıdan avantajlı olacaksınız. Yanlış hatırlamıyorsam onunda acemilik ve usta birliği aynı şekilde Malkara'ya çıkmıştı :)
Mesaj tarihi:
Aynen MEBS tatil koyu, keyfini surun, bol bol pide yiyin revirin orda :).
Hepiniz rahat askerlik gecirin, sag saglim geri donun.
353.KD dedenizden selamlar :P.
Mesaj tarihi:
353. Dönem Hava Kuvvetleri, İstanbul Füze Üs Komutanlığı'nda Hava Tabip Teğmen olarak vatani görevimizi dün tamamladık. :) Şu an o kamuflajın içinde olan veya teslim olmaya hazırlanan herkese kolay gelsin.
  • Yeni Oluştur...