Nako Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Ben de yazayım. SHR.SHH.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN 2 NCİ ORDU DESTEK KURMAY YARBAŞKANLIĞI İS.BŞK.LIĞI İS.İNŞ.BKM.ONR.BRL. / SİİRT MERKEZ / SİİRT siirt ne amk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 tekirdagin sikintisi egitim de farketmez ben rahatim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukleer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Harir said: nukleer said: 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 4 ÜNCÜ P.EĞT.TB. / ANTALYA MERKEZ / ANTALYA 20 NCİ ZH.TUG. 3 ÜNCÜ HD.A. 3 ÜNCÜ HD.TB. 7 NCİ HD.BL. / ŞANLIURFA SURUÇ / ŞANLIURFA gg Acemilik aynı bizim.2. celp benim ama. Yazmayı unutmuşum. 1. dönem benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Statü KISA_DÖNEM ER Eğitim Birliği MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA Esas Birliği 2 NCİ KR.HVCL.A. HİZ.DES.TB. HİZMET BL. / MALATYA MERKEZ / MALATYA Sevk Başlangıç 03/11/2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 hatay serinyol jandarma yada bingöl il ve ilçe jandarma komutanlıklarıyla ilgili bilgi almak isteyen varsa yardımcı olayım. AMA BEN Mİ DÜŞÜNEYİM YANİ BEN Mİ TUTAYIM NÖBETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Rasmon said: Beyt said: MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA MSB HARİTA GN.K.LIĞI KH. / ANKARA ÇANKAYA / ANKARA ehah iyi oldu valla okuduğum memleket sen çok ballısın. sdf eyv samaella said: Beyt said: MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA MSB HARİTA GN.K.LIĞI KH. / ANKARA ÇANKAYA / ANKARA ehah iyi oldu valla okuduğum memleket zaatüre olan çok olduydu mamkta dikkat et Abi 4 sene abidinpaşada yaşadım üniversitede okurken ordan yırtarsam yırtıcam yoksa biraz sıkıntı olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Arkadaşa erzurum çıkmış merkez jandarma.Var mı bilen giden duyan nasıl bişey beklesin soğuktan başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 olm millete hep güzel güzel yerler çıkmış lan Şubat celbine mi kitleyecekler kötü yerleri uzun dönemleri falan;? arkadaş uzun dönem istedi kısa çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 tam 1 yil önce bu celpte gittiydim ben 353. dönem. ağır yüklenme oluyor bu dönemlere ondan genelde kısa kitliyolar. kalabalık olursunuz bariz kısa dönemler olarak gittiğiniz yerlerde.. avantajları da var dezavantajları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 baba kaçar şafak atar diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Gideceğim 3.kolordu'da nato askerleri varmış sanırım. Bi de hrf(high-readiness force) yazıyor acil müdahele gücü.Ne bu, savaş çıkınca ilk bizi mi alıyorlar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Kaede said: 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI / BURDUR MERKEZ / BURDUR 95 İNCİ ZH.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI KIŞLA HİZ.TK. / TEKİRDAĞ MALKARA / TEKİRDAĞ aralikta gidiyorum kisa donem Kaede aynı çıkmışız lol 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI / BURDUR MERKEZ / BURDUR 95 İNCİ ZH.TUG. İS.SVŞ.BL. / TEKİRDAĞ MALKARA / TEKİRDAĞ 2. grup (aralık) istihkam çıktı bana sınıf -2. grup çıktığım için çok mutsuzum, bu kafayla kim çalışacak 1.5 ay daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Bunlar nasil yerler sdf. İstanbul Ankara İzmir paso. Miami yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Valla tekirdağ malkara için sürgün yeri diyorlar. konum olarak iyi de, içerde bizi değişik maceralar bekliyor gibi. hapçı otçu tipleri sürüyolarmış oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 herkese iyi yerler çıkmış şubat ta ben de gidiyorum kesin en boktan yere giderim bu şans varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1IfycNrQ4T14izpU5DoKScVx3TubuOQePSP7NmNjf-gQ/htmlview?pli=1&sle=true#gid=565961653 şöyle bir liste var. 3200 küsür kişiden (hepsi KD), benle aynı usta birliği (birlik + sınıf) şeklinde çıkan yok. buna sevinmeli miyim üzülmeli miyim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Alfheim said: Valla tekirdağ malkara için sürgün yeri diyorlar. konum olarak iyi de, içerde bizi değişik maceralar bekliyor gibi. hapçı otçu tipleri sürüyolarmış oraya 2012'de aynı bu dönemde Malkara'ya yazlıktan yakın bir arkadaşım gitmişti. Moral bozmak istemem ama o da hep anılarını anlatırken sürgün yeri diyordu. En çok oraya gönderilen madde bağımlıları sıkıntıymış 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 eh yapcak bişey yok, isyan etmicem batı çıktı en azından lel, teşekkürler ama bilgilendirme için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Aynen o konuda için rahat olsun zaten sürgün edilenler sebebiyle sizin gibi sağlam olanlar birbirlerine daha çok arka çıkıyormuş, o açıdan avantajlı olacaksınız. Yanlış hatırlamıyorsam onunda acemilik ve usta birliği aynı şekilde Malkara'ya çıkmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 hiz. bl. tk. fln cikan arkadaslara kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 o niye ayrica alf birlikten kuvvet dogar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mamak'a gidenler, MEBS'e gidiyorlarsa halay çekmeye taklalar atmaya başlasınlar sevinçten. Yok MEBS harici gidiyorlarsa büyük geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Aynen MEBS tatil koyu, keyfini surun, bol bol pide yiyin revirin orda :). Hepiniz rahat askerlik gecirin, sag saglim geri donun. 353.KD dedenizden selamlar :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Kırklareli il jandarma komutanlığı ile ilgili bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 353. Dönem Hava Kuvvetleri, İstanbul Füze Üs Komutanlığı'nda Hava Tabip Teğmen olarak vatani görevimizi dün tamamladık. :) Şu an o kamuflajın içinde olan veya teslim olmaya hazırlanan herkese kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar