Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 03-05 nöbetinden döndüm dün sabah. Yemekhaneye gittim direk. Arkamdan sucuklu yumurta girdi içeri. ilk defa sıcakken gördüm. 1 kaşık sucuklu yumurta istikhakımı aldım çocuklar gibi şenim. Ekmekle GÖMDÜM direk. Mutlu mesut mıntıkama doğru giderken ekmek sepetini komple çöğe döktüler çünkü içinde fare vardı. Sağlıklı yiyince hasta oluyorum artık pisliğe o kadar alıştım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Bu nedir ya. En iyisi kısa dönem yapıp bir an önce bitirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Ahahah of vidyo o kadar buram buram askerlik kokuyor ki gitmeyen adamlara bi kere daha özendim 18bin versem askerlik anılarımı unutabilir miyim acaba? Eternal sunshine istiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 abi subay olarak yapınca bi de karakol komutanı olursan özleniyor. emir komuta zincirinden ziyade abi kardeş gbi oluyorsun. çünkü gece gündüz berabersin. 500-1000 m2 bi alan var 9 ayın beraber geçiyor. ister istemez özlüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 O iğrenç muhabbeti ve iğrenç insanları? Hahahaha Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 5 ay yazicilik yaptim. bu sure icerisinde 35 tane ortalama 700 sayfalik kitap bitirdim. ustaligin ilk gununden itibaren telefon kullandim, 7/24 internetteydim. spor cadirinin anahtarinin kopyasi bendeydi ve istedigim zaman dus alabiliyodum saat aksam 5'den sonra. ama essek gibi her gece nobete gittim o ayri. istihbarat yazicisi oldugum icin 1 haftalik is 45 dakkada bitiyodu ve kalan zamanimda kitap okuyodum, sansima yazihanede bi astek vardi o da paso cay kahve icmeye gidiyodu ve hep yalniz kaliyodum. ben cok balliydim ama burda yazilanlara bakmayin, hepsi sans isi. nereye dustugunuzden basinizdaki komutana ve size verilen goreve bakiyo her sey. mesela ayni kisladaki tankcilarin pestili cikiyodu ama bize o kadar amelelik yaptirilmiyodu. gitmeyin yine de. ben tatil yapar gibi askerlik yapmama ragmen her gune lanet ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ustaligin ilk ayi bok gibi geciyo ama, o donemde ne yaziciydim ne de duslarin anahtari bendeydi ne de rahat rahat telefon kullanabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 http://www.radikal.com.tr/turkiye/askerlikte_cigir_acacak_karar-1260152 bu ne demek ? ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 evde yatıcan demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Mesela kütahyaya düştün. Kütahyada da teyzenler oturuyo. Yazılı olarak kanıtlayacaksın (ikametgah fln). 5'den sonra teyzene gidebileceksin yatıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 mesai düzeni olmaz erlere. trafiğe takılır, uyuya kalır filan düzenin orta yerine eder. mesele oradaki nizam zaten. zor o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 "noksan hizmetlerini tamamlamakta" noksan hizmet neki? herkes yararlanabiliyor mu yani bu olaydan,onu anlamaya calısıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Bildiğim kadarıyla noksan hizmet dedikleri bambaşka durum. Terhis tarihin yanlış hesaplandı diyelim, 3 gün erken çıkarttılar seni, 2-3 sene sonra kontrol edilirken farkediliyor, "Gel 3 gün daha askerlik yapacaksın" diyorlar. Tam rezalet. Bir tanıdığımın başına geldiydi. Adamı bir gün erken terhis etmişler, bildiğin 1 günlüğüne askere çağırdılar, ne yapacak edecek diye araştırdı. 1 gün olduğu için şubede yapsan da olur dediler. Gitmiş işyerinden 1 gün yıllık izin almış, askerlik şubesinde sabah 8'de imza atmış, bütün gün kitap okumuş, akşam 5'te de çıkış imzası atıp dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 %100 komutanına bağlı bu olay. "olmaz böyle şey." dediği anda senin o "ilahi" kıdemli başçavuşun.. koğuşunda pineklemeye devam edersin. ottan boktan sebeplerle yatıya kalmanı engelleyip dururlar. Nitekim mesai bitince askerlik bitmiyor. daha gece nöbetleri var, sabah mıntıkıları var, nöbette kalan subaya veya hatta uzman çavuşa göre akşam mıntıkaları da olabilir. eline bi a4 kağıt tutuşturup asker yeminini 50 kere yazdıran tipler de var.. var da var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 biri 358 topiği açsın iyice askerlik moduna girdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Silphatos said: edevlette asal adres bilgileri kısmında bir şey çıkıyor mu sizde? https://www.turkiye.gov.tr/ASAL-adres-bilgileri-teyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 burdur'da yemin ettik bugün. acemilik'de denetime denk geldim. direkt denetlenen taburdaydık. -27 derece gördük. kapalı hiçbir alanı yok tuzluk gibi dışarıdasın soğuklarda yıkanmak/içmek için sıcak su yok yemekler soğuk hasta olmayan adam kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Dün gece geldim ben de antalyadan.Denetleme vardı bizde de ama çok sorun olmadı. Bölük komutanı, ülkenin en rahat acemiliğinin en rahat bölüğüne geldiniz dedi ilk gün sdf.Kalabalık olmasının yanında pek bir sıkıntısı yoktu.Rüzgarlıydı baya herkes hasta oldu bizde de. Hemen hemen hergün sıcak su ile banyo yapabiliyordun.30-45dk duş bile alabiliyordun saate göre sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 yarın usta birliğine teslim olacaklara kolaylıklar diliyorum. ben yarın tekirdağ / malkara'ya kaçar. ciao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Ben mi yapayım dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 erzurumda askerlik yapmayan soğuk demesin, erzurumun kışla soğuğu, erzurumun asker ocağı ayrı efsane :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Arkadaşlar Allah rızası için sivil biri BİMER'e şikayet etsin. Malatya 2. Kara Havacılık Alayı Hizmet ve Destek Taburunda askerlik yapmaktayım. ( Tulga-1 Kışlası ) Hava sıcaklığı burda gece -15lere kadar iniyor. Kaloriferlerimiz yakıt olmadığı için yanmıyor. Koğuşların ısı derecelerini yüksek yazıyorlar mevzuata uysun diye. Duşlarımız da akşamları iptal oldu. Sabah çok soğuk olduğu için duşa gidemiyoruz. Duş dışarıda tabur binasından. Bere eldiven takmamıza nöbetler harici izin verilmiyor. 300 kişiyiz 50 çatal 70 kaşık var. Yemek esnasında kaşık bitiyor. Başkasının yemesini bekleyip onun bulaşık sepetine attığı kirli kaşığı alıp kendin elinle yıkıyorsun. Deterjan sünger falan yok. Bir ara sıvı sabun koydular oraya deterjan niyetine. Yemekhaneden çıkan fareler... zaten içeride sürekli kuşlar var her yere pisliyorlar. Tuvaletler şaka gibi zaten anlatmak bile istemiyorum. Hepimiz hasta olduk. Kimse korkudan revire gidemiyor çünkü doktor istirahat yazarsa çarşı iznini kilitliyorlar. Tanıdığı falan olan biri bir yardımcı olsun lütfen. Benim çok sürem kalmadı fakat bu düzen böyle gitmemeli. Sivil olduğumda zaten direk kendim şikayet edicem ama belki bana da bir yararınız dokunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 kışla komutanı kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Ana kucağı değil asker ocağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 peygamber ocağı, yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar