Harir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Evet. Bedellinin beklendiği şu günlerde var mı başka giden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ben gidiciim sanırım. bi askerlik şubesine uğrasam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Kimse gitmiyor mu lan? Bedelli muhabbetinden dolayı az giden olacak heralde, bize de kesin uzun dönem çıkar amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 bu dönemde gidinde denetleme girsin bi tarafınıza. inşallah ege ordusuna düşüp üstüne yazıcı olursunuz hehe…. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 12 ay askerlik yapacaksın, ona da uzun diye üzülüyor musun? hayatının en rahat 1 senesi olacak, emin olabilirsin. yeter ki kafanı "askerlik mi, ıyyy, öğğğk" falan gibi şeylerden arındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 arkadaşlar başlık hayırlı olsun, açılışı ben yapayım lütfen: BU SAATTEN SONRA BEN Mİ BOT BAĞLAYIM POŞETLER?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 mesele rahat yapmak değil ki.hayatının 1 yılının boşa geçmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 YA BEYLER BEN Mİ GİDİYİM BANANE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Esnaf said: mesele rahat yapmak değil ki.hayatının 1 yılının boşa geçmesi en iyi arkadaşlarım yedek subay askerlik arkadaşlarım. ama herkes farklı tabi. saygı duyarım. edit: 88 kg gittiğim askerlikte, 4 ay sonunda 74 kg oldum. Manyak vücut yaptım. Her gün sabah akşam sadece spor yapıyorduk. Sırf bu açıdan bile düşündüğümde kendime vakit ayırabildiğim yegane zamanmış askerlik günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 ADAM MI ÖLDÜRDÜNÜZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 168 diye safakmi olur olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Ben 144 mü ne yapmıştım size niye böle kitlemişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 KuddusiMavra said: Esnaf said: mesele rahat yapmak değil ki.hayatının 1 yılının boşa geçmesi en iyi arkadaşlarım yedek subay askerlik arkadaşlarım. ama herkes farklı tabi. saygı duyarım. edit: 88 kg gittiğim askerlikte, 4 ay sonunda 74 kg oldum. Manyak vücut yaptım. Her gün sabah akşam sadece spor yapıyorduk. Sırf bu açıdan bile düşündüğümde kendime vakit ayırabildiğim yegane zamanmış askerlik günleri. Çetin abi valla hayal kırıklığına uğradım sen askerliği savununca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Harir said: Kimse gitmiyor mu lan? Bedelli muhabbetinden dolayı az giden olacak heralde, bize de kesin uzun dönem çıkar amk uzun dönem kars'ta yaparsın umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 gencler gidenlere kolay gelsin..gule gule gidin sag salim donun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Masakari said: Ben 144 mü ne yapmıştım size niye böle kitlemişler? Yedek subay sinavi kalkti ya sonuc beklemiyosum , artik 12-14 gun fazla askerlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Yazanlara imreniyordum hep.. bende yazayım bi. Ben mi tutayım nöbeti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Şimdiden gidecek olanlara hayırlı teskereler dilerim, benimde bu dönem gitme ihtimalim vardı ama tecilin bitmesine daha varken biraz daha öteledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 ben de gidiciyim. yaşım 27 ve o bedelli 28 yaş sınırıyla çıkıcak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Red said: uzun dönem kars'ta yaparsın umarım. Niye lan adama bak sdfsd.Det de mardin diye tutturdu. İstanbul ayazağa çıkacak amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 BEN Mİ TUTİİM o değilde düşündüğünüz kadar kötü değil lan. sürekli nerdeyim ben napıyorum bu adamlarla kafasına girmeyin sakın bitmek bilmez. 2-3 kafa dengi adam bulun eglencenize makaranıza bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 (tu) Quel-Thul Aynı şeyleri demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Yarın askerlik şubesine gidicem kasım celpi için Ancak biraz cahilim İstanbulda ASAL'a mı gitmek gerekiyor yoksa herhangi bir askerlik şubesine gidip işlem yaptırabiliyor muyuz biz ? Kütük istanbulda değil bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ben geçen hafta başvurdum, yaş 28 ama bedelliye verecek ekstradan param olmadığı için gideyim artık dedim. -20k daha dipten başlamak pek hoş olmaz benim açımdan. işten çıkarken tazminatı almak da cazip geldi. 27 ekim'de açıklanıyormuş sanırım yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 1 ay önce bitmemiş miydi başvurular.Geçen hafta kasım için nasıl başvurdun ki? @Beyt Herhangi bir askerlik şubesine git.Benim de kütük trabzonda, kadıköy şubeden hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar