Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

efes extra shot

pontipati

Öne çıkan mesajlar

Black-ice said:

hah viski kola koydu biradan da beter.

bütün içki içim uzmanı denyo viski gurmeleri toplanır şimdi o öyle içilmez falan diye.

bu adamları bağlıcan böyle karşılarına geçip en pahalı yıllanmış viskileri direk şişesinde redbulla falan karıştırıcaksın.

ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

bu denyolar buz miktarı ve metreküpüne kadar karışırlar viskinize bi de. hatta kendi aralarında da 1,5 buçuk buz koyanlar ve hiç buz koymayanlar şeklinde gruplaşma ve kavga halindedirler.

bu adamlardan uzak durucak ve içkiyi en güzel nasıl seviyosan öyle içiceksin abi. ben mesela lynçbörg seviyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Baya bilindik bi laf.

Esegin arkasina gecip skemezsin, bi teper bi daha mal kalkmaz. once yumusatman gerekir sdfsd

Caarin bi kac koylu anlatsin

pontipati said:

Red said:

bir laf vardır. eşek sikmenin bile bir adabı vardır diye. içen istediği gibi içer. isterse cappy vişne koysun öyle içsin de. viski dediğin sek içilir. soğuk içeceksen de viski taşı sdfds

buz bozuyor tadı.

bu nasıl laf ilk defa duyuyorum ahahs
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Paulaner salvator, schneider weisse tap 7 birde. Bunlardan başka içemiyorum artık.Buğday birası olayına girdikten sonra türk üretim biraları içemiyorum zaten de bu efes extra shot çok leş ya.

Hatta yukardaki biralarıda bıraktım son zamdan sonra tap 7 metroda 16 tl şişesi.

Captain morgan spiced gold alıyorum metrodan tam f/p.Bir hafta götürüyor ufak ufak oyun oynarken sek içiyorum.

Şu sayede alkol masrafınıda 1000-1500 tl den 600-700 lere çektim aylık.
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

almıyım lıghtı,yüzde 3 alkol çok az.yüzde 4,5 civarı olsa gene bir nebze çekilir.

PrudenT said:

ee alkolün gramı da 7 kalori yapacak bir şey yok

alkolsüz şekersiz malt içeceğinde %17 kalori var
yani 50cl birada 85kalori var alkolsüz hali ile..

not:şarap şişesi 500 kalori,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...