Anelor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Black-ice said: hah viski kola koydu biradan da beter. bütün içki içim uzmanı denyo viski gurmeleri toplanır şimdi o öyle içilmez falan diye. bu adamları bağlıcan böyle karşılarına geçip en pahalı yıllanmış viskileri direk şişesinde redbulla falan karıştırıcaksın. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bu denyolar buz miktarı ve metreküpüne kadar karışırlar viskinize bi de. hatta kendi aralarında da 1,5 buçuk buz koyanlar ve hiç buz koymayanlar şeklinde gruplaşma ve kavga halindedirler. bu adamlardan uzak durucak ve içkiyi en güzel nasıl seviyosan öyle içiceksin abi. ben mesela lynçbörg seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bir laf vardır. eşek sikmenin bile bir adabı vardır diye. içen istediği gibi içer. isterse cappy vişne koysun öyle içsin de. viski dediğin sek içilir. soğuk içeceksen de viski taşı sdfds buz bozuyor tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 black-ice çok haklı ya, uyuz olunası tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 vaay çüksüzde oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 yanlis yere yazdim john wick topic'i - vizyon'a taşirmisiniz yazımı tişikkuler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Red said: bir laf vardır. eşek sikmenin bile bir adabı vardır diye. içen istediği gibi içer. isterse cappy vişne koysun öyle içsin de. viski dediğin sek içilir. soğuk içeceksen de viski taşı sdfds buz bozuyor tadı. sana böyle hayır diyorum https://www.youtube.com/watch?v=g8AFymB1p9I#t=25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Red said: bir laf vardır. eşek sikmenin bile bir adabı vardır diye. içen istediği gibi içer. isterse cappy vişne koysun öyle içsin de. viski dediğin sek içilir. soğuk içeceksen de viski taşı sdfds buz bozuyor tadı. bu nasıl laf ilk defa duyuyorum ahahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 yaşın ilerledikçe daha neler duyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Tr'de içilen viski'nin %90'ı ne ki jb,red label kalitesinde viskiler... Buz koysan ne olur,koymasan ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 yürü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 şu biranın az kalorili çıksa ne güzel olur 100-150 kalori alsak şişesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 light bira var içersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 almıyım lıghtı,yüzde 3 alkol çok az.yüzde 4,5 civarı olsa gene bir nebze çekilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 ee alkolün gramı da 7 kalori yapacak bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Baya bilindik bi laf. Esegin arkasina gecip skemezsin, bi teper bi daha mal kalkmaz. once yumusatman gerekir sdfsd Caarin bi kac koylu anlatsin pontipati said: Red said: bir laf vardır. eşek sikmenin bile bir adabı vardır diye. içen istediği gibi içer. isterse cappy vişne koysun öyle içsin de. viski dediğin sek içilir. soğuk içeceksen de viski taşı sdfds buz bozuyor tadı. bu nasıl laf ilk defa duyuyorum ahahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Nick post uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 ahahah öğrendiğimiz iyi oldu mazallah takımdan olurmuşuz B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 gaza gelip aldım bikaç tane çiş gibi 2 lira koy normalini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Off ne igrenc konuymus keske necrolamasaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cadaisles Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paulaner salvator, schneider weisse tap 7 birde. Bunlardan başka içemiyorum artık.Buğday birası olayına girdikten sonra türk üretim biraları içemiyorum zaten de bu efes extra shot çok leş ya. Hatta yukardaki biralarıda bıraktım son zamdan sonra tap 7 metroda 16 tl şişesi. Captain morgan spiced gold alıyorum metrodan tam f/p.Bir hafta götürüyor ufak ufak oyun oynarken sek içiyorum. Şu sayede alkol masrafınıda 1000-1500 tl den 600-700 lere çektim aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 en pahalı viskiyi ben içerimciler gelmeden kaçalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 miyaw33 said: almıyım lıghtı,yüzde 3 alkol çok az.yüzde 4,5 civarı olsa gene bir nebze çekilir. PrudenT said: ee alkolün gramı da 7 kalori yapacak bir şey yok alkolsüz şekersiz malt içeceğinde %17 kalori var yani 50cl birada 85kalori var alkolsüz hali ile.. not:şarap şişesi 500 kalori, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar